Truwan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Kiz numarasini kesin verecek saçmaligin daniskasi yasanacak.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 o kizin bi ozelligi warmi , birileriyle baglantili felan cikar simdi olur olur burasi kurtlar vadisi hede hodo :-p[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bu bölümde iş yok ya araba sahnesi,polatın 1 saat geçmişi hatırlaması,5 dakika geri almalar bir icraat göremedik daha [Bu mesaj Maligor tarafından 09 Aralık 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 gene 5 dakka önceden başlatıyorlar zaman geçsin diye çirkefliğin bu kadarı. Erhan nedne yabancı olur dedi ki? Kıza tövbe etmemişmiydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bu arada deli gibi Hyundai Reklamı kokuyor. Bu arada İBo nun hangi şarkısıydı o?[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yani hiç alakası yok yaw..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Prawler, 09 Aralık 2004 22:43 tarihinde demiş ki: gene 5 dakka önceden başlatıyorlar zaman geçsin diye çirkefliğin bu kadarı. Erhan nedne yabancı olur dedi ki? Kıza tövbe etmemişmiydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? sövdü ya, anlamamis olsun diye sanirim[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 abdülhey polatı sordu ya gerçekten ölemi yapacaksın dedi. polatta o kadınsız duramaz dedi ölesine onu sıvamak için yaptı..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yalan bi bölüm ya :-([signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 güllünün önünü kestiği kadin rus hayat kadinina benziyordu,konuşmasi falan.[signature][hline]KEK [Bu mesaj daan tarafından 09 Aralık 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ben o karıyı önden biraz gösterdi ya gülümserdir demiştim.Ama gene sarışın çıktı amma göz varmış :)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Kötü türkce konusan butun yabanci kadinlarida hayat kadini zannetmemek lazim, ama burasi kurtlar vadisi :p ps:2oluyo bugun bu affedin hede hodo[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 alin action isteyenlere bi nebze katki oldu su son sahneler,anana sor dedi elemanda harbi dana lol[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 adamlar bombaları sona saklamış nergize bak be helal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 mematiler eli boş döndü polat püskürdü memati koydu silahı beline çıktı.Özürlü karıda hizmetçiyi iyi etti yani :).[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: daverc, 09 Aralık 2004 22:50 tarihinde demiş ki: Kötü türkce konusan butun yabanci kadinlarida hayat kadini zannetmemek lazim, ama burasi kurtlar vadisi :p ps:2oluyo bugun bu affedin hede hodo adam hayat kadinlarina aşik olan cins ,çekiyor işte[signature][hline]KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 walla sonda bombalar.. nergis kıydı hizmetçiye.. Mematide gidiyo... walla biter bu dizi ....[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bu arada eşşek gibi reklam + 5 dakka geriden sarmalar LANET OLSUN SANA SHOW TV! KENDİ İZLEYİCİSİNE EMBESİL MUHAMELESİ Bİ BU ÜLKEDE YAPILIYOR ZATEN. SES ÇIKARAN DA YOK! Bu bölüm iyice kolpa oldu, nergis kadını öldürdü bu güzeldi de, yani memati falan bıraktı.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Dizi cok vasat gidiyodu birdan patladi sonda, bence memati isi tatliya baglanir.[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mematinin yerinde olsam bende birakirdim. Herifin bi boktan haberi yok. Yaptiklari isler degisti birden cakir oldukten sonra. Adam kendini boslukta hissediyor. Normaldir.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: -Kobe-, 09 Aralık 2004 23:12 tarihinde demiş ki: mematiler eli boş döndü polat püskürdü memati koydu silahı beline çıktı.Özürlü karıda hizmetçiyi iyi etti yani :). Memati beline koymadi masaya koydu çikti yani artik ben yokum abi demeye getirdi. Memati gitmesin ya ufff[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 orayı kirve koruomuş abi ordu gibi adamlar mematilerde tırstı geri geldi,5 kişi koskoca yeri basıolar hemde kirvenin yerini hadi be.Polat haklı bağırmakta mematide bi tavırlar artiz artiz 3 5 bölümdür takmış devlet işlerine.Al sana sokak işi 2saniye daha mekanda kalsaydı hepsi ölürdü.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 MEMATİİİİİİİİİİİİ :'([signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 silah efektleri çok kötü hele o kıvılcım olayı bir alem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 tat vermedi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar