Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

65. Bölüm:
Kirve'nin gelişi, vadiyi karıştırıyor. Kirve, görüşmelerine başlıyor... Polat, Pala'dan öğrendiklerini Kılıç'a anlatıyor.
Erhan, Polat'ın kendisiyle ilgili vereceği kararı bekliyor. Polat, ondan en zor şeyi istiyor.Halo, yepyeni bir kimliğe kavuşuyor.
Elif'in çaldığı bütün kapılar yüzüne kapanıyor. Fotoğrafla ilgili hiçbir bilgiye ulaşamıyor. Ama fotoğraf, ortalığı karıştırıyor.
Nizamettin Baron'a fotoğrafı gösteriyor. Baron, tesadüfleri çözmeye karar veriyor.Ve Nergiz, bir kez daha tek başına ayağa kalkıyor... [signature][hline] A darkness more than night.

[Bu mesaj sniper tarafından 08 Aralık 2004 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bither, 07 Aralık 2004 19:26 tarihinde demiş ki:
said:
Mandooo, 07 Aralık 2004 18:50 tarihinde demiş ki:
Miroğlu Rulazz, Polat Suxxx abicim o necati adlı aktör rol yapma özürlü...gerçi senaristler akıllı davranıp adamın mimik özürlü tipini repliklerle güçlendirdiler...
adamın her bölümde karizması artıyor...bi insan bu kadar az yetenekle bu kadar iyi bi karizma çizebilir...helal olsun yönetmene ve senaristlere iyi iş çıkarıyolar...
Valla yazdıkların bana çok saçma geldi Necati Şaşmaz kadar o role uygun ve o mimiklerin o kadar yakışacağı birisini kolay kolay bulamazlardı sanıyorum Kurtlar Vadisi bu duruma geldiyse en çok o adamın sayesinde geldi bana göre ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz sana göre iyi değildir.
Bu arada ben sanıyorum bu Kirve Sedat B...k'ı canlandırıyor ve Polatla dost olma ihtimalleride var,Sedat'ı neden gizli yazdım bende bilmiyorumda birileri çıkıp laf ediyor sonra :)

Necati adli oyuncuyu bir televizyon kanalinda gordumde adam dogu sivesi ile konusuyor. Cidden adama iyi replikler eklemisler, diziye uygun bir hale getirmisler, helal olsun o isleri ceviren adamlara.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 07 Aralık 2004 20:16 tarihinde demiş ki:
ha ha dizinin başındaki kaşlarını aldırdı yakışıklı oldu hemi??öyle yüzünü pudralatmakla yakışıklı olunsaydı....

tipe bakmıyor bu iş tüm kızlar hayran adama neden? karizması ve soyledikleri kadarıyla kızları deli eden bakışları var kim ne derse desin[signature][hline]yesil ejderha...[/i]

Üzerime gelmeyin
Beni deli etmeyin
Çizdim, oynamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Kirve o mezarda o lafı ettikten sonra bence Kirve bir daha karşılaştığında Polat tuvalet kağıdı olarak kullanır.Yani o mekanda o lafın tek cevabı daha sert aksiyon olacak bence. Her bela bittiğinden hemen sonra bir yenisi başlıyor, aksiyon olarak keyifli ama hepsi bir anda devam ediyor olsa daha piskopat olurdu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

Kirve denilen Behcet Canturk ve nasıl olduruldu ıse ona benzer bır sonla oldurulucegı kesın tabı bu benım varsayımım...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Kirve Amcamız kendi halinde sağlam biri hiç kimseden taraf değil.Hüsrevi Ağa yapan adam Kirve.Karahanlı Hüsrevi öldürüp Haloyu alınca artık ortaya çıkma zamanım geldi benim kim olduğumu herkez görecek dedi,işler şimdi baya bir kızışıcak.Polat tavuk keser gibi adam öldürüyordu.Kirve onun hızını kesecek birkaç hafta =)
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne derseniz diyin polat rolündeki necati arkadaş bence iğrenç bi aktör...kardeşim anladık mafya rolündesin ama her lafında bi kaşlarınımı kıpraştırıcan...hadi manitanla konuşuyon kaşlarını çatmak zorundamısın...alla alla ya...ilk bölümlerde daha da berbattı allahım...miroğluuu..!![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

hatta aylar once pala uyusturuculari devletten kacırırken husrev cilingir sofrasında yemek yerken bi telefon geliyo.
husrev: tamam biz agırlarız
fln tarzı bişeler diyo ya.. işte telefondaki diger adam kirve. ve palaları istanbula yolladıgını anlatıyor işte

(tamamen benim kurdugum bi tahmin bu , yanlis olma hakki bana aittir :D)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

geçen bölümü pek izlemedim :) özet yararlı oluyo yaws..hatırlatma gibi...60 dk dizi 76 dk rekalmda baya yararlı hani..insan reklam aralarında duş alabiliyor...ödev yapabiliyor...yemek yiyebiiyor...paticiğe mesaj çekebiliyor :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...