Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

said:
MrMedia, 26 Kasım 2004 10:39 tarihinde demiş ki:
Osman Sınav bırakınca bence çok güzel olmuş bilmiyorum fark ettinmi kurgularda değişti çok güzel bir hal aldı.

yapma be abicim. bi eskiyi hatırla bide şimdiyi. o eski heyecan yok gerçekten dizide. nerde o tombalacı, testere. tabikide çakırın icraatları. diziye bi adam giriyo, girdiği gibi komik hale düşerek zortluyo. tamamen polatın üzerine yıkıldı dizi. bi başka olay yokki doğru düzgün..kurgu dedinde bi tek şeyi hatırlatıyım en son zamanlardan. palanın helikopterinin vurulunca çıkardığı duman ve akreple ateş ederken o nasıl bi kırmızı ışıktı çıkan. bence iğrenç ti bunlar ya..
Sosyal ağlarda paylaş

pala olayını anlatim size şok önemli istihbarattır =))

şimdi bunlar palayı sorguya alacaklar polat memati ve abdülhey . burda iken pala polatı tanıdıgını umman aşiretinden oldugunu söylicek ( ki daha once soylemişti helkikopterde gördügünde kral ve diğer elemanına polatı umman aşiretinden oldugunu. ).daha sonra abdülheyin devlet için çalıştığını söylicek . tabi mematinin kafa karışcak. tabi polat kendi açığını çıkarmamak için ya abdülheyi ya mematiyi öldürür yada sırlarını memati ilede paylaşırlar. bu arada aslan beyi kimin öldürdügünü söylemicek. ayrıca mematinin polat ve abdülheyin devlet için çalıştığını öğrenebilitesi çok yüksek. palayıda galiba tombalacı 2004 yaparlar =p yapanda eminim güllü olur =) güllüyü adam katlederken görmek istiyorum evet istiyorum ehueh[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var
lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi
app-sendemi pk sın abi *kaçar*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
quamor, 26 Kasım 2004 14:26 tarihinde demiş ki:
pala olayını anlatim size şok önemli istihbarattır =))

şimdi bunlar palayı sorguya alacaklar polat memati ve abdülhey . burda iken pala polatı tanıdıgını umman aşiretinden oldugunu söylicek ( ki daha once soylemişti helkikopterde gördügünde kral ve diğer elemanına polatı umman aşiretinden oldugunu. ).daha sonra abdülheyin devlet için çalıştığını söylicek . tabi mematinin kafa karışcak. tabi polat kendi açığını çıkarmamak için ya abdülheyi ya mematiyi öldürür yada sırlarını memati ilede paylaşırlar. bu arada aslan beyi kimin öldürdügünü söylemicek. ayrıca mematinin polat ve abdülheyin devlet için çalıştığını öğrenebilitesi çok yüksek. palayıda galiba tombalacı 2004 yaparlar =p yapanda eminim güllü olur =) güllüyü adam katlederken görmek istiyorum evet istiyorum ehueh
Birazcık dikkat eksikliği olmuş sanırım düzeltmek istedim o tanıyorum aşiretten dedikleri kişi bunuda Bedir diyordu aga ben bunu biyerden çıkarıcam ama sonra ha şu,şu aşirettendi diyor o şahıs Abdülhey oluyor ondan bahsediyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 26 Kasım 2004 20:26 tarihinde demiş ki:
Evet o gozluge tukuuryo mu temızlıyo mu bellı degıl :D

temizlemiyodu ki, gozlukten adamini izliyodu.. sonra onlemini alip belasini verdi zaten :)[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken
Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz..

Zegna, 20 Kasım 2004 00:01 tarihinde demi$ ki:
konserve acilinca, kasik atan cok olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Rusların yolladığı hizmetçi kız Karahanlıyı zehirleyerek öldürücek.Son bölümde Nergiz Hanımında ayağa kalkması işleri onun devir alacağını gösteriyor.Yakın zamanda da Polat konseye girer.Polatında Karahanlının oğlu olduğu artık kesin.Polat Palayı sorgulayacak ama ben Polatın Palayı öldürebileceğini sanmıyorum.Pala kaçıp Ruslara sığınıcak bence.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maligor, 28 Kasım 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Rusların yolladığı hizmetçi kız Karahanlıyı zehirleyerek öldürücek.Son bölümde Nergiz Hanımında ayağa kalkması işleri onun devir alacağını gösteriyor.Yakın zamanda da Polat konseye girer.Polatında Karahanlının oğlu olduğu artık kesin.Polat Palayı sorgulayacak ama ben Polatın Palayı öldürebileceğini sanmıyorum.Pala kaçıp Ruslara sığınıcak bence.

nereye kaciyo yahu :)
adamin ayaklarinin altinda, eger polat onu ayaklarinin altindan kacirirsa YUH derim ben ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | GamelandTR | Math
Sosyal ağlarda paylaş

palaya yardım ve yatalık yapan kişi benim . Hööyyytt noluyo lanyn hei . Kırmiiiim kafanızı adam olun layn ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

Pala öldürülürse bazı gerçekteki soru işaretleri anlam kazanacagından başka bir son düşünmüşlerdir.

Dedikleri gibi burada olanlar gerçek hayatla ilgisi yoktur anlatımına uygun şekilde bir kıvraklık sergileyeceklerine eminim..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...