gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: MrMedia, 26 Kasım 2004 10:39 tarihinde demiş ki: Osman Sınav bırakınca bence çok güzel olmuş bilmiyorum fark ettinmi kurgularda değişti çok güzel bir hal aldı. yapma be abicim. bi eskiyi hatırla bide şimdiyi. o eski heyecan yok gerçekten dizide. nerde o tombalacı, testere. tabikide çakırın icraatları. diziye bi adam giriyo, girdiği gibi komik hale düşerek zortluyo. tamamen polatın üzerine yıkıldı dizi. bi başka olay yokki doğru düzgün..kurgu dedinde bi tek şeyi hatırlatıyım en son zamanlardan. palanın helikopterinin vurulunca çıkardığı duman ve akreple ateş ederken o nasıl bi kırmızı ışıktı çıkan. bence iğrenç ti bunlar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 pala olayını anlatim size şok önemli istihbarattır =)) şimdi bunlar palayı sorguya alacaklar polat memati ve abdülhey . burda iken pala polatı tanıdıgını umman aşiretinden oldugunu söylicek ( ki daha once soylemişti helkikopterde gördügünde kral ve diğer elemanına polatı umman aşiretinden oldugunu. ).daha sonra abdülheyin devlet için çalıştığını söylicek . tabi mematinin kafa karışcak. tabi polat kendi açığını çıkarmamak için ya abdülheyi ya mematiyi öldürür yada sırlarını memati ilede paylaşırlar. bu arada aslan beyi kimin öldürdügünü söylemicek. ayrıca mematinin polat ve abdülheyin devlet için çalıştığını öğrenebilitesi çok yüksek. palayıda galiba tombalacı 2004 yaparlar =p yapanda eminim güllü olur =) güllüyü adam katlederken görmek istiyorum evet istiyorum ehueh[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Abi pala'nın HUAAARK PTUEEEE! efekti ile gözlüğüne kusaraktan tükürmesi süperdi bence.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Evet o gozluge tukuuryo mu temızlıyo mu bellı degıl :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 direk balgam atıo bence :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: quamor, 26 Kasım 2004 14:26 tarihinde demiş ki: pala olayını anlatim size şok önemli istihbarattır =)) şimdi bunlar palayı sorguya alacaklar polat memati ve abdülhey . burda iken pala polatı tanıdıgını umman aşiretinden oldugunu söylicek ( ki daha once soylemişti helkikopterde gördügünde kral ve diğer elemanına polatı umman aşiretinden oldugunu. ).daha sonra abdülheyin devlet için çalıştığını söylicek . tabi mematinin kafa karışcak. tabi polat kendi açığını çıkarmamak için ya abdülheyi ya mematiyi öldürür yada sırlarını memati ilede paylaşırlar. bu arada aslan beyi kimin öldürdügünü söylemicek. ayrıca mematinin polat ve abdülheyin devlet için çalıştığını öğrenebilitesi çok yüksek. palayıda galiba tombalacı 2004 yaparlar =p yapanda eminim güllü olur =) güllüyü adam katlederken görmek istiyorum evet istiyorum ehueh Birazcık dikkat eksikliği olmuş sanırım düzeltmek istedim o tanıyorum aşiretten dedikleri kişi bunuda Bedir diyordu aga ben bunu biyerden çıkarıcam ama sonra ha şu,şu aşirettendi diyor o şahıs Abdülhey oluyor ondan bahsediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Evet Bihter dooru söylüyor ben tirdaki adamlardan birini tanidim diyor o Abdulheydi.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bu böyle olmaz mematiyide teşkilata almak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yeni bölümde şu hizmetçi kız bi aksiyona girmesse meraktan baya bi çatlıycam[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Ruby_DraGon, 26 Kasım 2004 20:26 tarihinde demiş ki: Evet o gozluge tukuuryo mu temızlıyo mu bellı degıl :D temizlemiyodu ki, gozlukten adamini izliyodu.. sonra onlemini alip belasini verdi zaten :)[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Zegna, 20 Kasım 2004 00:01 tarihinde demi$ ki: konserve acilinca, kasik atan cok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Walla ben de ne bıcım temızlıo dıyordum :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Rusların yolladığı hizmetçi kız Karahanlıyı zehirleyerek öldürücek.Son bölümde Nergiz Hanımında ayağa kalkması işleri onun devir alacağını gösteriyor.Yakın zamanda da Polat konseye girer.Polatında Karahanlının oğlu olduğu artık kesin.Polat Palayı sorgulayacak ama ben Polatın Palayı öldürebileceğini sanmıyorum.Pala kaçıp Ruslara sığınıcak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Pala nereye kaçıyo (: Artık ölü sayılır o[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Sorgudan sonra kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Maligor, 28 Kasım 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Rusların yolladığı hizmetçi kız Karahanlıyı zehirleyerek öldürücek.Son bölümde Nergiz Hanımında ayağa kalkması işleri onun devir alacağını gösteriyor.Yakın zamanda da Polat konseye girer.Polatında Karahanlının oğlu olduğu artık kesin.Polat Palayı sorgulayacak ama ben Polatın Palayı öldürebileceğini sanmıyorum.Pala kaçıp Ruslara sığınıcak bence. nereye kaciyo yahu :) adamin ayaklarinin altinda, eger polat onu ayaklarinin altindan kacirirsa YUH derim ben ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | GamelandTR | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bende yuh derım nası kacıcak kı bı anda ordan ordakı koltukların arkasına mı atlıcak ordan arabaya bınıp mı kacıcak artık ne Kral war nede Bedir[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 dındndndn dndndndndndn cenderecenderecenderecenderecenderecendrecende[signature][hline]Synthetic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Orada sorgulamazlar adamı ayaküstü,ofise falan götürürler.Elbet bir yolunu bulur kaçar bu Pala =) Polat kadar eğitimli adam öyle demeyin siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 palaya yardım ve yatalık yapan kişi benim . Hööyyytt noluyo lanyn hei . Kırmiiiim kafanızı adam olun layn ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Palayı daha 5-6 bölüm öldürmezler Pala ölürse sataşcak adam kalmaz şimdi :)[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Palayı Güllü xxxx xxxx öldürecek :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Pala öldürülürse bazı gerçekteki soru işaretleri anlam kazanacagından başka bir son düşünmüşlerdir. Dedikleri gibi burada olanlar gerçek hayatla ilgisi yoktur anlatımına uygun şekilde bir kıvraklık sergileyeceklerine eminim..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Absolut, 29 Kasım 2004 02:22 tarihinde demiş ki: Palayı Güllü xxxx xxxx öldürecek :) bende öyle düşünüyorum bu seferde öldürmezlerse ayıp olacak[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Öldğrmeleri gerek yoksa alemde adam yerine koymaz kimse. En yakın adamını öldürsün sen 2. kez yakala ama serbest bırak. Valla kimse takmaz Polatı bir daha.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar