Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

insight.. ali görevlerini zamaninda hikmete anlatmamis en ufagini bile.. Gelip de ben Polat'im mi dicek lol..
Absolut yanlis düsünüyosun Sehmus'un ölümü sadece piskopatliktan kaynaklanmaktadir.. adam orda cikar bakiym gözlüünü artis misin nesin in misin cin misin dedi pala da cikartti ve öldürdü.. ayrica taramadi üç tane kursun sikti.
Karahanli sehmus'u mu düsünücek? Karahanli sehmuzu tanimiyo bile olabilir napsin elin adamini :) hem o gürültüye kimse gelmedi mi bilmiyoruz?? yemeklerini yemee devama ettiler.. kirve yetisebilir.. henüz kirveyi görmedik çünkü Kirve çok önemli bi karakter bence.. Polat dogu bey'e kanimca sölemez ali candan oldugunu.. Iki kisinin bildigi sir deildir ayagina.. Dogu bey de bilmiyo ayrica bence.. sadece aslan beyi taniyan biri olarak görüyo polati. Polisleri defetti o da bizden dedi ve yolaldi.. kartvizit verdi gelmesini beklicek.. bu arada Mithat da kendi kuyusunu kazdi.. Mithat bu arada su Dogu bey'in azarlayip durdugu memenetsiz adam.. Robot reismler tutmadi birbiriyle..Rezalet çikti.. Ne diyim.. dogu bey'e makosenlerini giydirdiler..
P.S. Hüsrev Aa yani Baykal Saral saniyorum.. Saglik sorunlari sebebiyle ayrildi diziden.. Para sorunu degil yani.. bilmeden konusmayalim lütfen..
[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Bir msn konusmasi:
Xaer_Aloneheart
olm sen gay misin onu söyle
Delanoresse:
dalga mi geciyosun
Delanoresse:
senden gay oldugum kesin

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 23 Ekim 2004 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut;
Ise senin dedigin gibi bakarsak o zaman Halil Çakir'i vurdugunda Memati'yi de Polati de temizlemeliydi zira Çakir'in kalemini de Karahanli kirdi.
Ayrica Hüsrev Sehmuzdan sonra öldürüldü ve bence hüsrev'in öldürülmesi kararini daha almamisti Karahanli.
Hüsrev çok uzun boylu konusunca orda Kiliç gaza gelip bi de artik 40 yillik patronunu tanidigi için anladi Hüsrev'i öldürmesi gerektigini ve orda alinan ani bir kararla öldürdü.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight_13, 23 Ekim 2004 13:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşın biri uçmuş...

nie gidip diemezmi hikmete ben aliyim die..

görevleri anlatmış olmasımı gerekir bunları söylemesi için..

Valla Hikmet deli bilindigi gibi:)
Öldürür mazallah Polati bunu duyarsa[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrMedia, 23 Ekim 2004 14:35 tarihinde demiş ki:
yanlız doğu bey in o resmi nasi tipa tip ayni çizdi anlamadim sonuçta yarinti bir bilgi vermedi kadin yani verdide bukadr belirgin bir ayrinti

bence dogu zaten pala'nin yaptigini tahmin ediyodu, kadin da saclari boyle gozlugu vardi pala biyiklari vardi diyince tam emin olup cizdi.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

Show TV ile anlaşmazlığa düşmüş yeni ekip diye duydum. Ya kanal değişecek, ya da kalkacak galiba.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil:
- Alper, viens au tableau.
- HASSKTTTTRR YEAAAA!!!
Alper vs Şenay:
- Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır?
- Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne ya 2 bolum oncesinin ozetini gosteriyolar, hayret bisi hicbisiden anlamiyo bu adamlar[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...