elaidi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 insight.. ali görevlerini zamaninda hikmete anlatmamis en ufagini bile.. Gelip de ben Polat'im mi dicek lol.. Absolut yanlis düsünüyosun Sehmus'un ölümü sadece piskopatliktan kaynaklanmaktadir.. adam orda cikar bakiym gözlüünü artis misin nesin in misin cin misin dedi pala da cikartti ve öldürdü.. ayrica taramadi üç tane kursun sikti. Karahanli sehmus'u mu düsünücek? Karahanli sehmuzu tanimiyo bile olabilir napsin elin adamini :) hem o gürültüye kimse gelmedi mi bilmiyoruz?? yemeklerini yemee devama ettiler.. kirve yetisebilir.. henüz kirveyi görmedik çünkü Kirve çok önemli bi karakter bence.. Polat dogu bey'e kanimca sölemez ali candan oldugunu.. Iki kisinin bildigi sir deildir ayagina.. Dogu bey de bilmiyo ayrica bence.. sadece aslan beyi taniyan biri olarak görüyo polati. Polisleri defetti o da bizden dedi ve yolaldi.. kartvizit verdi gelmesini beklicek.. bu arada Mithat da kendi kuyusunu kazdi.. Mithat bu arada su Dogu bey'in azarlayip durdugu memenetsiz adam.. Robot reismler tutmadi birbiriyle..Rezalet çikti.. Ne diyim.. dogu bey'e makosenlerini giydirdiler.. P.S. Hüsrev Aa yani Baykal Saral saniyorum.. Saglik sorunlari sebebiyle ayrildi diziden.. Para sorunu degil yani.. bilmeden konusmayalim lütfen.. [signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Bir msn konusmasi: Xaer_Aloneheart olm sen gay misin onu söyle Delanoresse: dalga mi geciyosun Delanoresse: senden gay oldugum kesin [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 23 Ekim 2004 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Şehmusu öldürtmesi gerekiyordu çünkü ağasını öldürdü. İntikamı alınmasın diye ağadan sonraki en güçlü adamını da öldürttüler ki gereksiz yere diziye birde Hüsrevin aşireti katılmasın diye.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 arkadaşın biri uçmuş... nie gidip diemezmi hikmete ben aliyim die.. görevleri anlatmış olmasımı gerekir bunları söylemesi için..[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Absolut; Ise senin dedigin gibi bakarsak o zaman Halil Çakir'i vurdugunda Memati'yi de Polati de temizlemeliydi zira Çakir'in kalemini de Karahanli kirdi. Ayrica Hüsrev Sehmuzdan sonra öldürüldü ve bence hüsrev'in öldürülmesi kararini daha almamisti Karahanli. Hüsrev çok uzun boylu konusunca orda Kiliç gaza gelip bi de artik 40 yillik patronunu tanidigi için anladi Hüsrev'i öldürmesi gerektigini ve orda alinan ani bir kararla öldürdü.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: insight_13, 23 Ekim 2004 13:37 tarihinde demiş ki: arkadaşın biri uçmuş... nie gidip diemezmi hikmete ben aliyim die.. görevleri anlatmış olmasımı gerekir bunları söylemesi için.. Valla Hikmet deli bilindigi gibi:) Öldürür mazallah Polati bunu duyarsa[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 orasi öle; dediğin gibi öldürürüm falan der yani asarım keserim muabbeti çeker ama bişi yapamaz.. Polat o arada yine esprili falan yaklaşır..İlk zamanlardaki gibi.. Soruyodu ya Ali'yle hiç dayak yedinizmi die falan filan işte..[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 yanlız doğu bey in o resmi nasi tipa tip ayni çizdi anlamadim sonuçta yarinti bir bilgi vermedi kadin yani verdide bukadr belirgin bir ayrinti[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Haklisin MrMedia benim de dikkatimi çekti sanki kardesiymis gibi aynisini çiziverdi. Kaldiki kadinin anlattiklariyla hayatta öyle birsey çizilemezdi.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Doğu için bence gözlük palto pala bıyık zaten altın kelimelerdi gerisini kafadan çizdi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Yani tip kafasinda vardimi diyorsun?[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Yani o kadar ipucundan sonra Doğu da jeton düşmüştür[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Beyler dogrulugundan emin degilim ama guvenilir bir kaynaktan ogrendim diyebilirim Omer efendi varya.. karahanlinin abisiymis !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 yok artık oha ya bu arada bu hafta yeni bölüm yok mu ne?[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: MrMedia, 23 Ekim 2004 14:35 tarihinde demiş ki: yanlız doğu bey in o resmi nasi tipa tip ayni çizdi anlamadim sonuçta yarinti bir bilgi vermedi kadin yani verdide bukadr belirgin bir ayrinti bence dogu zaten pala'nin yaptigini tahmin ediyodu, kadin da saclari boyle gozlugu vardi pala biyiklari vardi diyince tam emin olup cizdi.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Show TV ile anlaşmazlığa düşmüş yeni ekip diye duydum. Ya kanal değişecek, ya da kalkacak galiba.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 kv uyarı almış reklam sürelerinden dolayı altyazı geçti showtv[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Eski bölüm pff... Maçımızı erteledik okadar, oldumu şimdi :-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Eski bölüm değil şuan özet veriyorlar[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 eski bölüm verecekler ya özeti 2 bölüm öncesini veriolar.:([signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Virüs üm güzelim Tontişim 2 bölüm öncesinin özeti bu, demekki bu bölüm Yine Hüsrevin öldürüldüğü bölüm olcek[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Püf ne demeli bu adamlara[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Allah belanızı versin demeli[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bu ne ya 2 bolum oncesinin ozetini gosteriyolar, hayret bisi hicbisiden anlamiyo bu adamlar[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 sokacam ya hep eski hep eski pof o kadar beklemiştik dışarı çıkmadık kurtlar var diye olcağına bak.[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 rezalet ya! adamlar bizimle oynuyor resmen biz de angut gibi her seferinde ekran başına geçiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar