MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ya tekrarı olmuyo[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 yaw o meral denen kadın cok salak polatttt polatttttt die bagırdı yakalattı adamı bu arada çakır kaçarsa eger tüm suç gene ona kalır[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 harbi sinir oldum reklam arasında etmediğim küfür kalmadı kadına ya salak ya salak[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Zaten Polat'ın amacı yakalanmak olmasa oraya gitmezdi ama önce Çakırla konuşmak istedi onuda engellediler yani Çakır'a sakın kaçma az kaldı diyebilirdi ama yakalandı Laz Ziya'nın adamları Çakır'ı kaçırabilirmi bilmem ama koruyabileceğini pek sanmıyorum. Tombalacı suçlansa konsey Çakır'ı alsa konseye o zaman işte dizi ulaşması gereken yerlere ulaşır ama esas adamlar en tepede olursa hareket macera action biter onun içinde bunlar biraz daha arkaplanda kalmaya devam etsinler.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: MrMedia, 19 December 2003 15:57 tarihinde demiş ki: biri anlatsın ya izlemedim yoksandım[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Çok önemli şeyler olmadı Polat tombalacının kamyon altında kalan arabasına sniperı vuran silahı koydu memati yakalandı. Daha sonra Elif hapisane müdürünü fırçaladı Çakır'ı görcem diye sonra bi gördüler çakırı bitmiş hastanelik olmuş Hastaneye kaldırdılar Orhan Çakırın karısı falan hastaneye gitti tombalacı hastaneye adam gönderdi Çakır'ı temizlesinler diye Polat hastaneye geldi polise yakalandı.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 off off biturlu koymadilar showtv nin sayfasina yeni bolumu catliycam beh[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Şimdi bir ampul yandı kafamda sniperı gerçekten tombalacı savcıyıda tombalacı öldürtmüş olabilir çünkü aslan'ın verdiği silah sniper'ı vuran silah ve bu silah Çakırın kumarhane baskınında tombalacının kullandığı silah çıktı balistikte kumarhaneye ilk ateş eden Aslan Bey değil ise sniper'da savcıda Tombalacı tarafından öldürüldü.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Kumarhanede sadece otomatiklerlen ateş edildi.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ama Elif ne dedi kumarhanenin kapısını açan silah bu dedi yani balistik raporuna bakıp bunu söyledi. Aslan Bey'in elinde koz bulundurmak amacı ile önceden aldığı bir önlem olmasın bu ?[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 diğer bölümde aslan bey dosyaya bir dedlil koydum diyordu bı silah konmuştur[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 peki bu polat amacını ulaşır görev biterse Çakır'a ne yapacak ona izin mi verecek yaşamasına hatırlayın Aslan Çakır bize lazım onun omuzlarında yükseleceğiz demişti bir ara onu kullanıp tepeye geldiği zaman ne olabilir yazın senaryolarınızı. My senaryo:Artık konsey yokolmak üzere iken bir çatlak çıkar bu da deli Hikmet olur ve Polat'ın Ali olduğunu öğrenir Polat hızla deşifre olur bunu Çakır duyar ama Polat Çakır'ı tekrar ikna eder ve Çakır bu işleri bırakıp teslim tarzı bişiy olur tabi hastanede ölmezse :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bilmiyom wal son bölümü izlemedim (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 valla showtvyi basicam hala koymadilar... neyse sona gelince birkac fikrim var 1- ilk bolumde ali geri gelio aslan bole bole diyo. alide olmemi iste ama benden bunu isteme vs vs vs.. diyo aslanda onunda zamani gelicek merak etme diyo.. mafya cokucek 2. kisi kalicak polat ve cakir, cakiri polat polati aslan.. 2- donnie brasco filmine benziycek:)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 kıllanmaya başladım diziye allahın hırsızı, soysuzu katili mafya babalarını sempatik göstermeye çalışıyorlar halka olmaz ki be .. Oh olsun çektikleri işkencelerde hiç üzlümüyorum valla[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Unutma Polat devletin adamı mafya değil Polat'ı esas oğlan diye seviyoruz :) Çakır'ıda Polat'a lazım diye :P zaten bakanlardan biri böyle bir gaf yapmıştı Mafya aslında kötü değildir diyerek.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 yapmayin etmeyin su basligi uplamayin... hala showtv sayfasina yeni bolumu koymadi kafayi yiyicem[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 fixx abi boşver ya perşembeye ne kaldı bu kadar dert etme yada kurtlar vadisinin kendi sitesi falan vardır bide oraya bak[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bende oyuzden kafayi yiyorum ya.. bidahaki bolum yayinlanacak nerdeyse ben eski bolumu izleyemedim[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Allah allah sanki ben görmüştüm bu haftaki bölümü showtvnet'de herhalde ben bi önceki haftayı gördüm.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Simdi izledim hic begenmedim:) Yaw olay bitti daha bunu uzatmalarinin manasi yok baska bisiye gecsinler.. Yok hastaneden kacma falan karistirmasinlar yilan hikayesine benzedi dizi be.[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Yapma hocam diziyi böle tık tık çözerler ise çabucak da bitirirler o zaman tv'deki çalıntı olmayan tek diziyide seyredemez oluruz.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Son anda engellenir kaçısı Çakırın ama bir şekilde o kanıtı yok edecekler bence ve gene bizimkiler belaya bulaşacak o kanıtı geri almak için falan.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Bence aslan dediğin gibi birşeye izin vermez versede avukat kızda da var balistik raporu oda o raporu gösterip yine kanıtı geri kazandırır bence tombalacının ya ölümü olacak yada hapisten ortalığı karıştıracak.BU konsey başkanı estel mi ne varya o kadına aşık galiba :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Bi ara vardı bu topicte ; Aslan or Polat = Yeşil Laz Ziya = Mehmet Ali Yılmaz Çakır = Çakıcı vs vs vs bunu bi tamamlasak be kim kimmiş neymiş öğrensek :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Laz Ziya kesin Dündar Kılıç çünkü normaldede Çakıcı onun damatı gerçek hayatta Çakıcı karısından yani Dündar Kılıcın kızından ayrıldıktan belli bir süre eski karısını öldürdü Dündar Kılıç ise kanserden öldü.Bunun yanında hatırlarsınız bir bölümde çakır hapisanede birini feci öldürüyordu tepsimiydi neydi havlu sarıp dövüyordu onuda Çakıcının Nuri alçoyu ütüyü havluya sarıp dövmesinden almıslar bence.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar