hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Dizinin başında bunlar hayal ürünüdür falan diyosa bişey yapamazlar hatırlarsanız Deli Yüreğin en başlarında bu zamanlar Türkiye'de yaşanan gerçekleri anlatıyoruz diyodu sonra alakası yok bunlar hayal ürünü yazdılar :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 simdi izledim harbi guzel bolumdu... bisi anlamadim o baron diyoki fili verip sah aliriz dio sonrada tetikciyi olduren diyo.. iyi guzelde napicaklar aslani konseyemi alacaklar heh:) bide cakiri konseye alirlarmis ama yapmazlar daha onun icin cok erken[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Fix nasıl izledin şimdi internetten downloadı falanvar mı bölümlerin varsa öyle adresler bana bi yazsana[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 downloadu yok... ama showtvnin sayfasinda butun bolumlerini izleyemibiliyorsunuz[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 galiba bu hafta kurtlar vadisi yok... pfff[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bölümleri izleme varsa onu bi şekilde download edebiliriz herhalde :) bu hafta vardır ya niye yapmasınlar özel bir durum mu oluştu yok Saddam yakalandı diye yayınlamazlarsa o ayrı :PpPp[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 yilbasi tatili olabilir bilmiyorum.. showtvnin sayfasinda yayin akisinda gozukmuyor.. 2 hafta oncede bole olmustu gostermemislerdi...[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 eheh bu arada bence saddami arslan bey yakaladi:) millet o tarafa yonelsin savci meselesi unutulsun diye :D hehe[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 hehehehe biz yardım edip bilgi vermeseydik dicek veya en baştanberi biliyorlardı işleri bitti saddamla yakaladılar veya mal saddam tek el ateş etmeden teslim oldu ama kahraman olmak varken dicekler.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Fenerbahcenin kupa maci nedeniyle kurtlar vadisi bu hafta yok!!!!! rezalet.[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ya ne demek başlarım fenerine bunlarda bi hafta yayınlamamak için neler yapıyolar al 1 gün önceye o zaman allalala şimdi kzıdım bak banane fenerden işte tv dünyası böyle ![hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 dandik bi takımın maçı için diziyi izleyemicez[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 şimdi sana +1 diyecektim ama fistan ve fizban görmesin falla threadı kaparlar :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 fenere bir futbola 2:) sinirlendirmeyin bende gidip suratimi degistiririm sonra futbolcu olururm Turkiyedeki futbol fedarasyonunu cokertirim:D[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 fenere laf yok :) ama 1 hafta bekledikten sora bi mac yuzunden dizinin yayinlanmamasi cok kotu oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 yanilmisim varmis:) ahanda olacaklar Kurtlar Vadisi bu hafta da kendisinden çok sözettirecek. Polat'ın kaçaklık günleri... Çakır'ın ezilmeye direnişi... Elif'in hukuk mücadelesi... Aslan'ın manipulasyonu... Baron'dan 'fil' hamlesi... Tombalacı, Laz Ziya, Çakır ve Polat'ın hastanedeki sürpriz düellosu... bunları ve diğer merak ettiklerinizi, bu akşam SHOW TV'de 'Kurtlar Vadisi'nde nefeslerinizi tutarak izleyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ewt fix dün akşam bende gördüm 22.30'da mı ne işte 22'li bi saatte başlıyacakmış neyse Fb'nin suçu yokmuş :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Yani bu akşam var değil mi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ewt dün akşam öyle dedi show tv dua edin de fb maçı uzatmalara kalmasın o zaman dizi iptal olur işte :) maç bitince başlıyacakmış.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 mac uzatmalara kalmaz merak etme:D dogu beyle konustum o is tamam ;p[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 falla fener bu belli olmaz bi pendik faciası daha olabilir :) yense de yenilsede bu işi 90 dk içinde yapsın.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bu Polat hakkaten mal. Bugün kanıtladı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Zamanında aynı olaylar Alattin Çakıcının başına gelmişti hastaneden kaçmıştı bakalım bu seferde kaçabilecekmi. Polatın yakalanması birşeyi değiştirmiyor zaten kendi teslim olacaktı olmamasının nedeni çakıcının hastaneden kaçacağını bildiği için onlan irtibata geçmekti ama umarım diğer bölümde ordaki hatuna çakıra kaçma msgını söyliyebilir.Bu sırada polat kadar o hatunda mal zaten adamı yakaladılar yakalıyacaklar öyle bir bagırıyorki polat diye adamı görmeseler bile hatunun sesinden gelip tutuklayacaklar.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Polat bence bilerek gitti oraya yani yakalanmak için çünkü görev tamamdı silah bırakılmıştı şişmanın arabasına polatın savcıyı öldürdüğüne dair bi kanıt yoktu ve şimdi şişmana kalıcak konseyde şişmanı sildi zaten 3 bölüme çıkar bütün grup içerden çakıra yüklenen bütün suçlar şişmana kalıcak gibi geliyor tabi çakırı aslan veya laz ziya korumazsa bu sefer öldürürler hastanede.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 biri anlatsın ya izlemedim yoksandım[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar