Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

• Admin
bu zamana kadar izlediğim en kötü bölümdü bukadar olur yani lol en çokda şu dayının torununa güldüm vurulmadan önce ayagına balonmu ne koymuşlar bacagı sipastik gibi duruyordu nezaman vurulacak diye bekliyordum heh.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

uLan poLat bi öLdürmedi sniperI[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
Sosyal ağlarda paylaş

kesti boğazını be ohh

edit:ulan boğazını kesmedi be bi anda heyecanlandım :D meğersem sokmuş bıçağı[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...

[Bu mesaj Joe tarafından 11 Haziran 2004 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hareket deliydi lan yanlız :D[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

$imdi sniper polat oldu :D[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

öyLe bi $ey oLsun yarILIrIm direk[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

abi yanlız varya artık iyice abarttılar.
yeter bu kadar bi daha izlememeyi düşünüyorum.çünkü artık dizi 30 dakikalık reklamlar arasında yayınlanan, 5'er dakikalık görüntüler haline geldi. izlenmiyo. reklamdan para kazanıcaz diye tüm diziyi kaybedicekler.[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte para cezasI geLecek bu diziLere rekLam arasInda dizi oynatIyorLar diye :D[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

dizinin ozeti : usenmedim resmen reklam ve dizi surelerini kaydettim ilk jenerikten onceki reklamalari saymazsak
10dk dizi 16dk reklam
38dk dizi 18dk reklam
11dk dizi 18dk reklam
10dk dizi 17dk reklam
9 dk dizi 20dk reklam
2dk dizi ve son
yani 80dk dizi 89dk reklam helal olsun showtv yedigin kufurun haddi hesabı yok[signature][hline]Arthad LvL 56 Silver Ranger @ kain
RANG RANG
Sosyal ağlarda paylaş

evet son 1 dakikayı izlemek için 20 dakika bekledik. Ne geçti elimize. Polatın yaptığı eşek şakası mı? yoksa en sonunda sigara yakabilmesi mi? Zaten kösele ayakkabıyla ormanda nasıl sneak edilir onu da öğrenmiş olduk. GEnel olarak zevkliydi ama dtaylara inince çoook yalan bir bölümdü. Şu sigara içememe olayı ii olmuş içmesin eşek herif :) Ormanda 1 saat boyu çatıştılar yok böle bişey. Hayır maşallah adamlar da ceğhanelik gibin hiç şarjor bitmiyor. E bari arbanın bagajına tüfek felan koysaydılar.

Pala abimiz de takma bıyığı ve peruğuyla iice sırıtıyo yanındaki keş komando bozuntuları da sadece ot içip geyik yapmaya yarıyorlar galiba.

dizinin sezon finali haftaya sanırım. Kesin testere ile polat bir araya gelirler. Dizide orada biter...

Son oalrak 5 dakikada bir 15 dakikalık reklam veren show tv ye en içten küfürlerimi iletiyorum.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Ari-, 11 Haziran 2004 00:54 tarihinde demiş ki:
dizinin ozeti : usenmedim resmen reklam ve dizi surelerini kaydettim ilk jenerikten onceki reklamalari saymazsak
10dk dizi 16dk reklam
38dk dizi 18dk reklam
11dk dizi 18dk reklam
10dk dizi 17dk reklam
9 dk dizi 20dk reklam
2dk dizi ve son
yani 80dk dizi 89dk reklam helal olsun showtv yedigin kufurun haddi hesabı yok

Bütün hepsi böyle dizilerin artık insanın içinden küfretmek değil gidip binanın ..ına koymak geliyo[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...