Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bu zamana kadar izlediğim en kötü bölümdü bukadar olur yani lol en çokda şu dayının torununa güldüm vurulmadan önce ayagına balonmu ne koymuşlar bacagı sipastik gibi duruyordu nezaman vurulacak diye bekliyordum heh.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 uLan poLat bi öLdürmedi sniperI[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya ben biraz önceki reklamdan sonrasını izlemedim bittimi dizi nası bitti noldu?[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 kesti boğazını be ohh edit:ulan boğazını kesmedi be bi anda heyecanlandım :D meğersem sokmuş bıçağı[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... [Bu mesaj Joe tarafından 11 Haziran 2004 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ve aşil polat o ne hareketti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hareket deliydi lan yanlız :D[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 lol o hareket neydi be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 acidim adama bi yakamadi sigarayi ehe[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 $imdi sniper polat oldu :D[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hah şimdi şaka yapacak tüfekle.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bitmedimi dizi yahu?[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 silahi görünce abdül vuracak polatı sniper diye 10 dakka gülecem :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 harbiden lol[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 öyLe bi $ey oLsun yarILIrIm direk[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 abi yanlız varya artık iyice abarttılar. yeter bu kadar bi daha izlememeyi düşünüyorum.çünkü artık dizi 30 dakikalık reklamlar arasında yayınlanan, 5'er dakikalık görüntüler haline geldi. izlenmiyo. reklamdan para kazanıcaz diye tüm diziyi kaybedicekler.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 dizi 9da baslamiyomuydu? saat 12 yahu hala bitmedi reklama girince winamp aciyorum playlist bitiyo be dizi baslayana kadar lol[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yok abdul de oyle nisancilik wuramaz okadar uzaktan lol[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 abi işte para cezasI geLecek bu diziLere rekLam arasInda dizi oynatIyorLar diye :D[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 en guzeli izlemiceksin kasede felan cekceksin sora izliceksin kasetten reklamlari hizli gecip felan[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 abi showtvnin sitesinde izleniyoda goruntu cok kalitesiz rezil bisey mecbur ediyolar insanlari reklama ahan basliyo :)[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 lol ii tirstirdi yanliz ha :)[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bumuydu yane :)[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 dizinin ozeti : usenmedim resmen reklam ve dizi surelerini kaydettim ilk jenerikten onceki reklamalari saymazsak 10dk dizi 16dk reklam 38dk dizi 18dk reklam 11dk dizi 18dk reklam 10dk dizi 17dk reklam 9 dk dizi 20dk reklam 2dk dizi ve son yani 80dk dizi 89dk reklam helal olsun showtv yedigin kufurun haddi hesabı yok[signature][hline]Arthad LvL 56 Silver Ranger @ kain icq:140353 RANG RANG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 evet son 1 dakikayı izlemek için 20 dakika bekledik. Ne geçti elimize. Polatın yaptığı eşek şakası mı? yoksa en sonunda sigara yakabilmesi mi? Zaten kösele ayakkabıyla ormanda nasıl sneak edilir onu da öğrenmiş olduk. GEnel olarak zevkliydi ama dtaylara inince çoook yalan bir bölümdü. Şu sigara içememe olayı ii olmuş içmesin eşek herif :) Ormanda 1 saat boyu çatıştılar yok böle bişey. Hayır maşallah adamlar da ceğhanelik gibin hiç şarjor bitmiyor. E bari arbanın bagajına tüfek felan koysaydılar. Pala abimiz de takma bıyığı ve peruğuyla iice sırıtıyo yanındaki keş komando bozuntuları da sadece ot içip geyik yapmaya yarıyorlar galiba. dizinin sezon finali haftaya sanırım. Kesin testere ile polat bir araya gelirler. Dizide orada biter... Son oalrak 5 dakikada bir 15 dakikalık reklam veren show tv ye en içten küfürlerimi iletiyorum.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: -Ari-, 11 Haziran 2004 00:54 tarihinde demiş ki: dizinin ozeti : usenmedim resmen reklam ve dizi surelerini kaydettim ilk jenerikten onceki reklamalari saymazsak 10dk dizi 16dk reklam 38dk dizi 18dk reklam 11dk dizi 18dk reklam 10dk dizi 17dk reklam 9 dk dizi 20dk reklam 2dk dizi ve son yani 80dk dizi 89dk reklam helal olsun showtv yedigin kufurun haddi hesabı yok Bütün hepsi böyle dizilerin artık insanın içinden küfretmek değil gidip binanın ..ına koymak geliyo[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar