Ceday Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ben TV den daha Kurtlar Vadisinin hicbir bölümünü izlemedim. 51 tanesini divxten izledim son bölümü de realplayerdan. divxlerden reklamlar cıkarılmıs haldeydi de hic farkına varmamıstım. rm de 3:09 süreyi görünce oha oldum resmen. dizi genelde 1:15 sürüyor,max 1:30 adamlar reklamları film arasında deil, filmi reklam arasında gösteriyorlar harelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ceday nerden buldun divxleri ve nekadar buyuklukteler? edonkeyde vardi herbiri 500mbmi ne cok abarti o... ayriyetten bu bolum baya guzel.. fragman cikti www.kurtlarkonseyi.com dan yukleyebilirsiniz.. ---------------SPOILER--------------------- spoiler anette birileri yazmis - Polat ve arkadaslari Ruslar tarafindan tuzaga dusuruluyor ve bu bolumde cogunlukla Polat ve arkadaslarinin bu tuzaktan kurtulamasini izleyecegiz..Keskin bir nisancinin ( Sniper ) dizi boyunca polatin butun ekibiyle adeta oynayacak..Erhan ayagindan vurulacak...Ama yinede matrakliklar yapacak...Polat epey ugrasacak bu sniper ile... - Meral, bildiginiz gibi vuruluyor ve oluyor...Kendisini vuranin ablasi oldugunu ogrenerek....Gomme isi Yahyaya veriliyor....Testere meralin telefonunu arayacak ve nesrin cikacak telefona...Karsilikli dialoglar yasanacak ikisi arasinda........ - Baronun kizi yasak bir bolgede fotograf cekerken polis tarafindan korumasi ile beraber karakola goturulecek.... - Erdal, Tuncayin pesinde ... - Elif Ali'nin Fotografinin yayinlandigi gazeteye gidecek....Fotografin kimin yayinladigini bulmak icin........ ---- bunlar anetten ayrica fragmanda cok manyak.. aslanin kalemini kiriyorlar galiba.. bu palayada oldur diyorlar.. birileri gomuluyor bi kaza yeri gibi bisi var o sirada pala geciyor ordan.. dogu bey aslana senin ve teskilatin varligi stratejik olarak uygun gorulmedi diyor.. hadi hayirlisi[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 aslanı oldurmesi icin palayamı veriyolardı resmi benmi yanlıs gordum fragmanda , kim bu pala catlı veya yesil falanmı acep[signature][hline]Arthad LvL 56 Silver Ranger @ kain icq:140353 RANG RANG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 fragmanı izlemedim walla bugun hiç bişi bilmeden izlicem :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 divxlerin boyutu büyük epey, 700küsür olanlar dahi var.. cek cek bitmez yani cok kasmayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 fragmanı izlemiş bulundu m:) walla cok gusel bir bolum olucak gibi işallah reklamlarlla adamı deli etmezler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ne çok gelişme oluyo artık her bölümde ya Meral can havliyle silaha sarılıp Laz Ziyayı vurmasında başka bişi istemem. Artık bünyem kaldırmıyo o kadar gelişmeyi her olayı ayrı merak eder oldum süper gidiyo dizi maşalah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 iddia. Polat bence hiç rol yapamıyor, çok kasıntı oynuyor. Oynarken en hüzünlü sahnelerde bile gülüyor gibi...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Evet Polat kasıntı bir insan.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 kasıntı oynamıo abi adma gayet ii oynuoki bide adam ilk defa bi dizide fln oynuo ayrıyetten adamın saklabanlık fln mı yapması lzm adamın rolu agır.agır takılması gerek oda oyle yapıo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Hiç aşık olmadığım için aşk sahnelerinde çok zorlanıyorum ama alıştım 20. bölümden sonra polat karakterine demişti Necati Şaşmaz. Oyuncu kökenli olmadığı için bazen dediğiniz olabilir ama hepten kasıntılığı artık kalmadı eski bölümlere nazaran çok büyük gelişme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bence hiç kasıntılığı falan yok ve çokda güzel oynuyo.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ilk başlarda duruşu bakışı banada soğuk geliyoduda , şu geçen seni sesi fln değiştirildi baya bi güzel oldu[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hahaha, o neydi ya keskin nişancı var dedi döndü adam polat'ın sigarasının ucundan vurdu.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 oky tam ben yazacaktım aynı şeyi :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 boyle snipermi olur lan dumduz kosan herifi wuramio havadaki cakmagi vuruyo cok yazis olmus lol hicmi counter oynamamis bu herifler :-p[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Gördüğüm en kolpa çatışmaydı.. Hele o sniper tam facia :) Reklamları aşırı uzun ama en azından eskisi gibi sık deil..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 nasıl kolpa bir sniperdır o ahaha unutmusum o cakmak olayını. o olmasa kazmanın teki dicem ama süper olmuş ehuaehae hele polat kaçarken sniperdan göstermesi zigzakla fln takip edio euehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Arada bir polat ağaca sığmıyo, ekranda bodof diye sırtının sağı solu gözüküo, sniper inatla vurmuyo.. :) Vursa bi daha koşamıycak hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hedefine yaklaşan sniper. Bunu da ilk defa görüyoruz...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 o değil bi de adam sesli sesli konuşuo uğursuzluk filan die eheh polat yerini bilmese bile öğrenmişti zaten sayesinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bu catısma sahneleri cok yapmacık.erhan oldurdu beni walla. :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 adam sniperle rush yaptı resmen, biz bunu cs 7.0 oynarken falan yapıyoduk hey gidi günler heeyy. şu ana kadar izlediğim en kötü kv bölümlerinden biriydi bu, belki de en kötüsü.[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bunlar pek detay deil yanlız.. Aynayla sniper ı bulduğu anda 3-5 kişi oraya ateş edip indiricekti. Uzatmak için sıçmışlar..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 abi herkes gitti sniper kime bakıo allah aşkına bide memati ne die abiiiiiiiii die bagrıo tobe tobe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar