Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

said:
Aket-Atum, 08 Haziran 2004 12:51 tarihinde demiş ki:
said:
eagle_dnz, 07 Haziran 2004 19:54 tarihinde demiş ki:
heyyyyyyyyyt bi hafta dizi olmadı diye 2. sayfayı mı layık görüosunuz bu topici konuşun leyyyyyyn

imzama bakın akıllı olun!!!! :)

iyi de bu gaz niye?

sanki oskarlı kbir eser mi?

bekle perşembe konuşulur yine
:lol:[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 08 Haziran 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Tabiki diğer saatlere göre daha pahalı olduğunu biliyorum demek istediğim çok daha pahalı yapıp elit kuruluşlar reklam verebilir böylece hem izleyen için sorun olmaz hemde showtvnin kazandığı değişmez çünkü şuan reklam izleyende yok herkes ya istanbul masalına dönüyor yada başka birşey izliyor filimden daha cok reklam veriyor adamlar[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Ben izlemiyorum ama keşke izleyenler bir olup şu reklam olayını protesto etmek için
1 bölüm izlememe eylemi yapsa
düşse reytingi 1 bölümlük negzel olur[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

harbi yaa süpersin obscura hade arkadaşlar hepimizi bi bölüm izlememe eylemine davet ediyom reklamları pırotosto içn[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

Kurtlar Vadisi'nde can pazarı; Canpolat ve adamları ateş çemberinde. Adamlarını Rus Baron İvanov'un korkunç tuzağından kurtarmak için herşeyi yapan Polatı tuzak içersinde tuzak beklemektedir; hepsi bir keskin nişancının hedefidir... Bu arada Testere Necmi, Meral'in vurulduğundan habesiz Mehmet karahanlı'nın planlarını gerçekleştirmek için Ruslarla işbirliğindedir... Hüsrev Ağa'yı ise kötü bir sürpriz beklemektedir; çiftliği Erdal'ın itirafları sonucu basılır... Elif ise gazetede gördüğü fotoğrafın "Ali" olduğunu ispatlamaya çalışmaktadır... Bu vadide zaman küçük insanların küçük hesaplarla avunduğu, yaşamı ıskaladığı, yaşamı ıskalamak istemeyenlere de engel olduğu, köstek olduğu bir andır... Olağanüstü aksiyon sahneleriyle, Kurtlar Vadisi Perşembe Günü Show TV'de... Kurtlar Vadisi'nde ıskalamak bir kereye mahsustur..[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sosyal ağlarda paylaş

freak bi kerede lafa atlamasan ölürsün heralde....adam bilgiyi aldıgı kaynağı vermek yerine bilgiyi direk taşımış...kötümü be.?...geçen gün pazar keyfinde verdiler...sölentilere göre polat-ali nin babası aslan bey ! ! ! bende şaşırdım bi ara ikiside aynı rüyayı gördü bi de aliyi ömerle nazife de zaten evlatlık almıştı...bi de rüyada biri yüzüne faça yiyo onunda kılıç oldugu soleniyo....walla hepsi solenti izliyip görcez....:tebrikz:
:):):)[signature][hline]Beşiktaşlıysan övün,Değilsen itaat et!!!....:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 09 Haziran 2004 16:02 tarihinde demiş ki:
Uydy TVcu coduga paraverdik butun uydudaki şifreli kanlları açtı birtek showTVyi açamadı yaaa offff. Uydu Televizyonlar için Show TV şifresini bilen var mı? :) 4 haneli bişi

Show olabilirmi :D o olmassa 1234 :D[signature][hline]
BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La...

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

abi hastasiyim ama bence bizi(gencleri) karanlik dunyanin derinliklerini cok acık gosterdigi icin etkiliyor ve bir ozenme oluyor...

Bu da gelecek icin fazla umut verici deil..
Size bir ornek veriyim: 3-4 ay once gazetede bir haber vardi..
Polis memuru kendisinin CanPolat dan daha hizli silah cekeceğini kanitlamak isterken karsindaki memur arkadasini da Eşşekler Vadisine goturmustu:)[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Sosyal ağlarda paylaş

kurtlar vadisi benim icin aliskanlik oldu..sadece izlemek icin izliyorum yarin kurtlar vadisi bitse hic uzulmem..artik ilgilimi cekmiyo kim kimi vurmus ne olmus diziyi uzatmak icin elif midir nedir onun canan denen kariyla konusmasi gercekten baydi..
hele bide kavhe olayi var..bide elif in ortada bisi yokken hersey benim yuzunden oluyo falan demesi gulduruyo gercekten.

+ olarak her filmde ve dizide olan kotu adamin 100 adami vardir ii adamin 10..10 kisi gider 100 kisiyi oldurur..yok bole bisi ya..ulan yeter dedim noluyoruz onlarda insan.. =)testere nin onlarin 100 adami varsa bizim 1000 adamimiz var demesi bu olaya kanit gosterilebilir..

eskiden ertesi bolum neler olacagi konusunda tahmin yurutemezken simdi ohoo dizinin bolum konusunu yazacak duruma geldim yazik..

hele o reklam olaylari.. bilgisayarin basinda tv olmasa oturup bi aksamimi bu diziyi seyretmek icin harcamam..bazen hic seyretmiyorum bakiyorum fragman mi deniliyo neyse ona =) aa tama bu bolumde bu olur diyip seyretmiyorum..isi gelistirip butun persembe aksamimizi harcayip kurtlar vadisi seyretmemizi istiyolar 8 bucukta ozet 9.40 ta dizi basliyo 00.30 da bitiyo yuh!!
Sosyal ağlarda paylaş

yok bende hatırlamıyorum da bence o görüntü şu:

aslan bey polatı kaçırır atla
kılıçta arkasında kurtarmaya gelir
ama kılıçı o darbeyle atlatır yere serer
sora karahanlı kızı da tehlikeye girmesin die amerikaya yollar
polatla-sophie kardeştir[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sosyal ağlarda paylaş

justin komik bi soru olcak ama www.kurtlarvadisi.gen.tr yazmışsındır umarım arkadaş eksik yazmış siteyi de genli adreslerin başına hep www. geliyo diye düşünmüş veya aceleden öyle olmuş sanırım. :D. Eskiden girilmiyodu siteye ama şu an yeni geniş web alanıyla hizmete girmiş bulunuyo. Şu anki sorun sende yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...