Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

ewt konsey öldürdüp temizlemiş olabilir ama aslan beyde temizlemiş olabilir mrmedia dediğin gibi polat'ın haberi olurdu ve orda silahsız yer alırdı o zaman karışık ama tam çözüm için bi 10 bölüm bekleriz çünkü polat içeri falan girer aslan zaten zor konuşuyo :) anlıcanız baya bi böle çözümler bulmaya çalışacağız[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Arslan snipercıyı vurdurmamıştır sonuçta salak değil vursa önceden vurur o snipercıyı vursa vursa Baron vurdurmuştur adamı sonsuza dek susturmak için.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi izleyebildim internetten..
hehe memati polat ve o diger adam adini unuttum arabada giderken soyle bi diyalog gecti koptum
-memati ne acigi var bu serdarin
-bilmiyorum
-suanda elimizdeki tek acigi fermuari
hehe
ayrica sonu cok iyi bitti...
Sniperi baronda oldurtmus olabilir aslanda..
Polatin basi biraz belaya giricek okadar.. Orda sonunda donup kosmaya baslamasi karizma olmus.. Ama orda kosmasa tek diyicegi birden vurulunca silaha davrandim kendimi korumak icin.. ama 2 makineliyi anlatmak biraz zor:D[hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok be o dizinin bölümleri düşünmüşlerdir de hem bayram diye hem saldırılar var bi bölümü boşa harcamıyalım demişlerdir herhalde ama bana göre sniper baronun adamıydı sniperı arslan temizledi :) saçma oldu ama belki aslanda barona çalışıyordur :)[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

bonepart güzel bi bakış açısı senin yazını okuduktan sonra aslanın öldürdüğü konusunda ki düşüncelerim netleşti en azından balistikte falan kurşunun polatın silahlarından çıkmadığı anlaşılır orda da sniperı ordan almadıysa kimse snipe kalır suç polat ta en fazla o makinalılarla orda ne aradığının hesabını verir :) ama şu testere midir nedir o adamı öldürseler ben bile baya bi rahatlıcam adamın gülüşü bile psikopat[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

ewt o bölümü bende seyretmiştim çok güsel söylemişti ama testere laz ziya ile öbür beyaz saçlının arkasından bi sürü iş yapıyo herşeylerine çomak sokuyo ama yüzlerine bişey söyliyemiyo bide orda ester mi ne şişmanın karısı güsel kadın koymuşlar ama oda ajan falan veya israilin dünya'yı yönetmek isteyen iş adamlarından birini mi canlandırıyor dizide acaba her ne kadar kadında olsa şişman aslında çok aptal biri ama karısı çok zeki zaten bi bölümde şişman öpmek istiyo kadın öptürmüyo :)[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

Bence baron hiçbirini sevmiyor hepsine düşman ama baron yaşlıları bitirmeye çalışıyor testereye de eroin işini durdurması için emri o vermişti bence baron kimseyi öldürmez testereye laz ziyayı ve diğerlerini öldürtür sonra şişmana testereyi sorada kendi şişmanı öldürür ewt benim sölediğim mantıkla yürürse işler kurtlar konseyi kendi kendine biter polatta evine döner :) ne kadar güsel bi senaryo oldu deme 3 bölümde diziyi bitirdim :)[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

millet az kaldı 2 gün sora bu sefer kaçırmam sosyal hayatmış falan sallarım oturcam evde dizi seyretcem hep başkaları anlatıyo öle oldu böle bitti hemde dün akşam reklamını gördüm sanırım Polat kurtuluyo mezarın başına falan gidiyo ne .ok yicez diyo sora çakırın karısını falan gözaltına alıyolar bu sefer affetmicem izlicem.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...