blademaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ahhaa ii bi bölüm kaçırmışım tüh be bu dizinin tekrarını da vermiyolar ki[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ewt konsey öldürdüp temizlemiş olabilir ama aslan beyde temizlemiş olabilir mrmedia dediğin gibi polat'ın haberi olurdu ve orda silahsız yer alırdı o zaman karışık ama tam çözüm için bi 10 bölüm bekleriz çünkü polat içeri falan girer aslan zaten zor konuşuyo :) anlıcanız baya bi böle çözümler bulmaya çalışacağız[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Polat bence Çakırı korumak için dicek silahlar ama 2 makineliyi nasıl açıklar bilemiyorum. Savcı bence ölmeyecek.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 kesin ölmemişmiydi savcı oooo ozaman o savcı hayatta ölmez intikam çemberi de sardımı onu ortalık toz duman polatı gene kurtarırsa aslan kurtaRır bi estetik daha :) ondan sonra feridun gibi olur kendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmıyo demeye başlar :)[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 hadi ortamı dahada ateşleyelim ((: bence savcı çelik yelek giymişti (: kan çıkmışmıydı ?[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 güsel bir deneme ama ben diziyi seyredemedim ki:( hehehe ama ossun savcı o onu yasa ve kanunlar koruyo hiçbirşey olmas.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 kafadan vurduysa çelik yelegin yararı olmaz :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 kafadan vurmadı ya kalbin o taralarında vurduydu sanırım tam hatırlamıyorum[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Arslan snipercıyı vurdurmamıştır sonuçta salak değil vursa önceden vurur o snipercıyı vursa vursa Baron vurdurmuştur adamı sonsuza dek susturmak için.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Simdi izleyebildim internetten.. hehe memati polat ve o diger adam adini unuttum arabada giderken soyle bi diyalog gecti koptum -memati ne acigi var bu serdarin -bilmiyorum -suanda elimizdeki tek acigi fermuari hehe ayrica sonu cok iyi bitti... Sniperi baronda oldurtmus olabilir aslanda.. Polatin basi biraz belaya giricek okadar.. Orda sonunda donup kosmaya baslamasi karizma olmus.. Ama orda kosmasa tek diyicegi birden vurulunca silaha davrandim kendimi korumak icin.. ama 2 makineliyi anlatmak biraz zor:D[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 iğrenç... "türkiye gerçeklerini gösteren bir dizi" ah çok duygulandım :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Dunku bolumde ne oldu biri ozetleye bilirmi? Daha internete koymadilar meraktan catliyorum:D[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 dun dizi yoktu :) evde tek basina 2 diye bi film vardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 wala ya niye yoktu insan bari söler haftaya diye fln[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Tahmin etmistim bombalamalardan sonra bi bolum atliycaklarini[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 bole dizilerde bi bolum yaparken 10-20 bolum sorasini da dusunmek gerekiyor yapilacak en ufak hata senaryonun kilitlenmesine sebep olur..oturup dusunuyolardir bence ne yapsak diye sonucta onlarin isi de bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Yok be o dizinin bölümleri düşünmüşlerdir de hem bayram diye hem saldırılar var bi bölümü boşa harcamıyalım demişlerdir herhalde ama bana göre sniper baronun adamıydı sniperı arslan temizledi :) saçma oldu ama belki aslanda barona çalışıyordur :)[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Sniper bence de baronun adamı ve onu da temizleten gene baron. Gelecek bölümde bence lavabo pompası ile Polattan o silahları çıkaracaklar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: Absolut, 21 November 2003 10:37 tarihinde demiş ki: mal polat paşa elinde 2 makineli ile asker resmi çektirir gibi bakakaldı cesetlere ahuahauhauhauahu kopardın absolut manyak bi yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 bonepart güzel bi bakış açısı senin yazını okuduktan sonra aslanın öldürdüğü konusunda ki düşüncelerim netleşti en azından balistikte falan kurşunun polatın silahlarından çıkmadığı anlaşılır orda da sniperı ordan almadıysa kimse snipe kalır suç polat ta en fazla o makinalılarla orda ne aradığının hesabını verir :) ama şu testere midir nedir o adamı öldürseler ben bile baya bi rahatlıcam adamın gülüşü bile psikopat[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 O testereyi gorunce aklima tek Laz Ziyanin lafi gelio:) Sen kisa pantolon giyip testereyle anani keserken ben 3000 kisiye racon kesiyodum:)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ewt o bölümü bende seyretmiştim çok güsel söylemişti ama testere laz ziya ile öbür beyaz saçlının arkasından bi sürü iş yapıyo herşeylerine çomak sokuyo ama yüzlerine bişey söyliyemiyo bide orda ester mi ne şişmanın karısı güsel kadın koymuşlar ama oda ajan falan veya israilin dünya'yı yönetmek isteyen iş adamlarından birini mi canlandırıyor dizide acaba her ne kadar kadında olsa şişman aslında çok aptal biri ama karısı çok zeki zaten bi bölümde şişman öpmek istiyo kadın öptürmüyo :)[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Testereyi bence Baron öldürecek. Laz ziya ve diğer yaşlı ile karşı karşıya gelmektense onlarla anlaşıp öldürecek.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Bence baron hiçbirini sevmiyor hepsine düşman ama baron yaşlıları bitirmeye çalışıyor testereye de eroin işini durdurması için emri o vermişti bence baron kimseyi öldürmez testereye laz ziyayı ve diğerlerini öldürtür sonra şişmana testereyi sorada kendi şişmanı öldürür ewt benim sölediğim mantıkla yürürse işler kurtlar konseyi kendi kendine biter polatta evine döner :) ne kadar güsel bi senaryo oldu deme 3 bölümde diziyi bitirdim :)[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 millet az kaldı 2 gün sora bu sefer kaçırmam sosyal hayatmış falan sallarım oturcam evde dizi seyretcem hep başkaları anlatıyo öle oldu böle bitti hemde dün akşam reklamını gördüm sanırım Polat kurtuluyo mezarın başına falan gidiyo ne .ok yicez diyo sora çakırın karısını falan gözaltına alıyolar bu sefer affetmicem izlicem.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar