Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ben hala senin filmdenmi gerçek hayattanmı bahsettiğini pek anlıyamadımya neyse.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Öldü la adam . Belki dirilir[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Arkadaşımız sanırsam demek istemiş ki; dizide oynayan oyunculardan biri tutuklanmıştı , siz bu dizinin takipçileri olarak bunu nasıl değerlendiriyorsunuz acaba ? Demek istemiş olabilir ? :)[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ben haydarinin neden bahsettiğini anlamadım abi vizyon bölümündeyiz film dizi olayları seyrediyoruz eğleniyoruz neye kasıyorsun ki[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Genelde reklam seyredioruz gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Tutuklanan biri varmı bilmiyorum ama varsada zaten beni pek ilgilendirmiyor ben ordaki oyuncuların gerçek kimliklerini değil rolunu yaptıkları tiplemeleri seviyorum tabi oyuncularda buna kendilerinden birşeyler katıp dahada güzel gösteriyorlar ayrı. 2 türlüde konuştuğu konu saçma eğer adam tutuklanmışsa açar ayrı bir konu kurtlar vadisindeki şu şahıs tutuklandı ne düşünüyorsunuzder veya konuyu izah eder konuylan alakası yokken bizden bilmediğimiz şeylerde yorum beklemez.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: armra, 08 Nisan 2004 23:10 tarihinde demiş ki: Arkadaşımız sanırsam demek istemiş ki; dizide oynayan oyunculardan biri tutuklanmıştı , siz bu dizinin takipçileri olarak bunu nasıl değerlendiriyorsunuz acaba ? Demek istemiş olabilir ? :) şaka mı bu dizide oynayan oyunculardan biri tutuklanmıştı , siz bu dizinin takipçileri olarak bunu nasıl değerlendiriyorsunuz ? böyle olsun mu olsun kibar kibar[signature][hline]Kütüphanede Unutmuşum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ne yani tesadüf mü? tutuklanma olayı ben burda kurtlar dadisinden bahsetmiyormuyum başka forum nie açiim bu adamlar mafyayı kanıksatmaya çalışıo iyi bişeymiş gibi gösterio başka konularda şahin kesilürsünüz[signature][hline]Kütüphanede Unutmuşum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Yanniz polat cikinca arkasindan herifin yuzu muthis oldu bi anda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ben hiçbirşeyi körü körüne savunmam kısacası fanıyım asarım keserim tarzı olayım yoktur ,daha sen kimin tutuklandığını bile söylememişsin ve ilk kez senden duyuyorum neyse kim tutuklanmış söyle hepimiz öğrenelim ayriyetten osman sınavmı tutuklanmış bir nevi onuda merak eder oldum genelde oyuncular yazmaz senaryoyu.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo [Bu mesaj Virus tarafından 08 Nisan 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jimmypatterson Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Belki Halit de gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 CAKIR ÖLDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ !!![signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 dizide oynayan figüranlardan biri tutuklanmış. bunu bu kadar büyütmeye gerek var mı? ortalığı karıştırmak için fırsat kolluyor sanki bazılarımız. paranoyalarınızı kendinize saklayın, elinizde kesin bir kanıt varsa gidin Türk Polisine(güveniyorsanız tabi), onlar ilgilenir.[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 su son sahneler mukemmel olmus bence. ama testereyi vurmadan bitirirler bolumu bence.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 haberlerde gosterdi valla daha fazlasini bilmiyorum dizi oyuncusu xx yy gozaltına alındı dedi sonra mematiyi gosterdi dizinin bir bolumunden.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 İyi de daha bitmeden neden söylüyorsun ki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Dizi acaip bi hal aldı. Süleyman ÇAKIR öldü Halit öldü vs... Şimdi Testere'de ölecek artık herkes ve bütün olaylar polatın üzerine odaklanacak dizi kaldığı yerden devame decek. Tek kaybımız şu anda Süleyman ÇAKIR yani Oktay KAYNARCA'nın oyunculuğu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 yahya reis kimdi bu arada?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Böylece İstanbulun sahibi yapılabilecek tek POLAT kaldı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: BabacumMostors, 08 Nisan 2004 22:52 tarihinde demiş ki: memati ve polat birini basmaya gidecekler ama kimi basacakalrdı unuttum adını ahanda yazdım bunu da buraya haliti basmaya gittiler de mi?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jimmypatterson Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 İstanbuk sefiri deve tuncay da olabilir.Laz Ziya Şevko nun ölümünden sonra konseyde onu önermişti.Ama o hijyenik tospa sefirliği beceremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Kimseyi özlemez ama beni özler demesinden paralı katil filan dedim ben ama herzamanki gibi fantazi :d polat öldürmezse testereyi %50dahada artar katil olduğu.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Bittii yere bak ya of :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Müzikdeki sözleri pek anlıyamadım bahsettiği aynalı martin ne oluyor?[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Helal olsun polata delikanlı herifmiş... garanti necmi etkilencek onu konseye aldırcak felam olay böle olur bence[signature][hline] Mystry Xne LvL 11+ Dark Mage of Erica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar