Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Ben hala senin filmdenmi gerçek hayattanmı bahsettiğini pek anlıyamadımya neyse.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

ben haydarinin neden bahsettiğini anlamadım
abi vizyon bölümündeyiz film dizi olayları
seyrediyoruz eğleniyoruz neye kasıyorsun ki[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Tutuklanan biri varmı bilmiyorum ama varsada zaten beni pek ilgilendirmiyor ben ordaki oyuncuların gerçek kimliklerini değil rolunu yaptıkları tiplemeleri seviyorum tabi oyuncularda buna kendilerinden birşeyler katıp dahada güzel gösteriyorlar ayrı.
2 türlüde konuştuğu konu saçma eğer adam tutuklanmışsa açar ayrı bir konu kurtlar vadisindeki şu şahıs tutuklandı ne düşünüyorsunuzder veya konuyu izah eder konuylan alakası yokken bizden bilmediğimiz şeylerde yorum beklemez.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 08 Nisan 2004 23:10 tarihinde demiş ki:
Arkadaşımız sanırsam demek istemiş ki; dizide oynayan oyunculardan biri tutuklanmıştı , siz bu dizinin takipçileri olarak bunu nasıl değerlendiriyorsunuz acaba ? Demek istemiş olabilir ?
:)

şaka mı bu
dizide oynayan oyunculardan biri tutuklanmıştı , siz bu dizinin takipçileri olarak bunu nasıl değerlendiriyorsunuz ?
böyle olsun mu olsun
kibar kibar[signature][hline]Kütüphanede Unutmuşum!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Ben hiçbirşeyi körü körüne savunmam kısacası fanıyım asarım keserim tarzı olayım yoktur ,daha sen kimin tutuklandığını bile söylememişsin ve ilk kez senden duyuyorum neyse kim tutuklanmış söyle hepimiz öğrenelim ayriyetten osman sınavmı tutuklanmış bir nevi onuda merak eder oldum genelde oyuncular yazmaz senaryoyu.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos

[Bu mesaj Virus tarafından 08 Nisan 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dizide oynayan figüranlardan biri tutuklanmış. bunu bu kadar büyütmeye gerek var mı? ortalığı karıştırmak için fırsat kolluyor sanki bazılarımız. paranoyalarınızı kendinize saklayın, elinizde kesin bir kanıt varsa gidin Türk Polisine(güveniyorsanız tabi), onlar ilgilenir.[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Sosyal ağlarda paylaş

Dizi acaip bi hal aldı.
Süleyman ÇAKIR öldü Halit öldü vs...

Şimdi Testere'de ölecek artık herkes ve bütün olaylar polatın üzerine odaklanacak dizi kaldığı yerden devame decek.
Tek kaybımız şu anda Süleyman ÇAKIR yani Oktay KAYNARCA'nın oyunculuğu olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 08 Nisan 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
memati ve polat birini basmaya gidecekler ama kimi basacakalrdı unuttum adını

ahanda yazdım bunu da buraya
haliti basmaya gittiler de mi?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Oriflame temsilcisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Kimseyi özlemez ama beni özler demesinden paralı katil filan dedim ben ama herzamanki gibi fantazi :d polat öldürmezse testereyi %50dahada artar katil olduğu.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Müzikdeki sözleri pek anlıyamadım bahsettiği aynalı martin ne oluyor?[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...