Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Ahah bıldırcın kral ya bide şey diyo "Bah dayı bende güllü oldum" öldüm orda eheh dayının tavrıda iyiydi "Lan güzelim iskarpinde gitti." Osman Sınav süper adam bayılıyorum yani bu dizide emeği geçen herkes çok iyi işini yapıyo.Bıldırcın iyi de benim aklıma Abdül Heyh takılıyor nası adam olcak o. Tamam temiz adam dürüst adam hiç bi beklentisi yok hayattan da bu kadar iş çıktı şimdi Polat'a onla hangi arada uğraşcak.
Sosyal ağlarda paylaş

ama çakır elini uzattı ya kötü oldu karizma gitti bak adamın boynunu yardırdım sizinkini de yardırırım öpün lan der gibi oldu
ya elemanlar çakırın elini öpmezlerse noolcak[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Tek kelime ile en güzel biten bölümlerinden birisi idi yanlız kendimi fazla kaptırdım yanımda duran arkımı her an öldürebilirim =), şu an bu satırları bir ark. katili yazıyor olabilir..[signature][hline]"D a l ı m ı k ı r a n ı n , a ğ a c ı n ı s ö k e r i m ."
Prof. Dr. Nebileyim Kimyazmış
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
eğer genelleme yaparsan belki usa dizileri rullz trler sux diyebilirsin ama eğer kurtlarvadisi sux filan dersen birçok kişi kafanı keser burda :d şaka biryana en güzel bölümlerden biriydi polatı bir an kaybettik sandım Osman Sınav kurbanda deve filan kesti sanırım baya bir alıntı yapmış :d[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Absolut her çarşamba tekrarı var istiyorsan ordan izle cidden bu bölüm anlatılacak gibi değil replikler(böyle yazılıyor sanırım) cidden süper böyle böyle oldu böyle oluncada polat kafa kesti desek pek bir heyecanlı olmaz ve senin izleyeceğin bölümede etmiş oluruz.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...