MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 oha hiç beklemiyodum[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ulan snyle kaçırdım herifi masaya koymuştu noldu anlatsanıza bi. Polat varken Çakıra bişi olmaz Aslan Bey istemedikce. Polat bide Mehmet Karahanlı'nın kelleyi kurtarır onunda kankası olur şimdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bu bölüm en iyi bölümdü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Abooo e damarına basmıycaklar polatımın tabi:) [Bu mesaj Freak tarafından 05 February 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Osman Sınav a ve soner yalçın a helal olsun daha ne diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 hak etti ama şerefsizde.kalk kesme kafayı yani[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ''Racon kesmiyorum kafa kesiyorum.'' Bu ne bölümdü be her halde en iyi bölümüydü kurtlar vadisinin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ama eger orda bişi yapmasalardı çakırı kimse iplemicekti[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 birde yeni yüzler olunca fln çok daha zevkli geldi bu bölüm[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Türk yapımlarında ilk iç açıcı kafa kesme sahnesi tebrik ediyooom *!duygulanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bıldırdın hani çöpcüye şey dedi ya koptum orda ya ''mukemmel olmuşum.sende mukemmele yakın olmuşun''[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 abi o ha yaw. ben hemen rtükü arıyacam. çeçenlerin yanına yaklaşmasa da çok gerçekçi bir sahneydi. bu ne yaw..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ahah bıldırcın kral ya bide şey diyo "Bah dayı bende güllü oldum" öldüm orda eheh dayının tavrıda iyiydi "Lan güzelim iskarpinde gitti." Osman Sınav süper adam bayılıyorum yani bu dizide emeği geçen herkes çok iyi işini yapıyo.Bıldırcın iyi de benim aklıma Abdül Heyh takılıyor nası adam olcak o. Tamam temiz adam dürüst adam hiç bi beklentisi yok hayattan da bu kadar iş çıktı şimdi Polat'a onla hangi arada uğraşcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ama çakır elini uzattı ya kötü oldu karizma gitti bak adamın boynunu yardırdım sizinkini de yardırırım öpün lan der gibi oldu ya elemanlar çakırın elini öpmezlerse noolcak[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yok o korkuyla opucek hepsi merak etme :)[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vozer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Tek kelime ile en güzel biten bölümlerinden birisi idi yanlız kendimi fazla kaptırdım yanımda duran arkımı her an öldürebilirim =), şu an bu satırları bir ark. katili yazıyor olabilir..[signature][hline]"D a l ı m ı k ı r a n ı n , a ğ a c ı n ı s ö k e r i m ." Prof. Dr. Nebileyim Kimyazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 abi herif dediya 2 tane hırsızasahip çıkamıyorsa emekli kuyruğuna gir diye yere yattım ya tipde tam oturmuş bakalım abisi ne yapacak.intikam alınacakmı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mematimi Seyfo dayımı güme gitcek acaba ailesine dokunamaz Laz Ziya var da. Kayıpsız halledemiceklermiş gibi geldi bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 o çöpcü gidicek :) boşuna almadılar yanlarına[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Çöpçü bomba adam yalnız çok karizma oldu bencen o iş yapar polat onu ölüme yollamaz gibi gelio yamuk olmaz polattan[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Hay bakıorum soyle arada sırada savas dovus sahnelerı ıyı bır turk dızısıne gore ama basını falan ızlemedıgım ıcın Devamda ettırmedım amerıkan fılmlerı rulz turk dızılerı sux[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Offf ya tam bizimkiler toplantı odasına girdiler kablo TV gitti. Olanları biri biraz detaylı yazabilir mi? Mematiyi evine adam yollaması için emir verdikten sonra neler oldu? Delirdim valla en guzel bolümlerden biri badem oldu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 eğer genelleme yaparsan belki usa dizileri rullz trler sux diyebilirsin ama eğer kurtlarvadisi sux filan dersen birçok kişi kafanı keser burda :d şaka biryana en güzel bölümlerden biriydi polatı bir an kaybettik sandım Osman Sınav kurbanda deve filan kesti sanırım baya bir alıntı yapmış :d[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Absolut her çarşamba tekrarı var istiyorsan ordan izle cidden bu bölüm anlatılacak gibi değil replikler(böyle yazılıyor sanırım) cidden süper böyle böyle oldu böyle oluncada polat kafa kesti desek pek bir heyecanlı olmaz ve senin izleyeceğin bölümede etmiş oluruz.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 evet replikler mütişti. izlenmesi lazım, anlatılmaz yani :)[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar