Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 e şov da 15 dk ydı bi reklam kanald yapar 25 dk :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya kanald den bahsediyoruz herifler formula-1 de bile fazla reklam vermek icin reklam penceresinin altinda ufacik f-1 yayını verdi adi herifler yine yapar yapacagini diziden birsey anlamayiz.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 lan ağzınızdan yel alsın ; ya bişi dikkatimi cekti tanıtım filminde dublaj sesleri deişmiş doğrumu farketmısım yanlısmıyım DEISMESIN YAAHU ALISTIM BEN SESLEre :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: insight, 17 Eylül 2005 15:56 tarihinde demiş ki: said: Truwan, 16 Eylül 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Alpacino olayı nedir tam bilen var mı arkadaşlar? Son 4 bölümde baronların baronu rolünde oynaması teklif edilmiş Oynarım demiş beklicez artık. yahu bu baronlarında sonu yok kardesim.. en ustte kim warsa cıksın ortayada bizde rahat edelim..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yok abi rtük ün diziler için reklam olayi vardi show eskdien daha çok veriyordu bu kural yüzünden normal vermeye başladılar ama zaman geçsin diyede onlar reklamlar bitince bölümü 3dk fln geriden veriyodu maksat zaman geçsin[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ewt o çok kötü bişey ya aynı yerı 35 kere izlemekten daraldım[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Sitesindede 6 ekim yazıyor evet :).Alpacino gelirse feci bişey olur yalnız ha.[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 burdan devam.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 reklamları çoook mal olmuş uçan pepsiler çay poşetleri fln. :tdown:[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeLoDu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ya ben bu dizide uçan pepsi kutuları ve çaykur paketlerimi görüyorum,yoksa delirdim mi????[signature][hline]momo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 yok abi normalsin. dizinin yönetmeni delirmiş[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ya flim içine aldıkları reklamlar iğren masanın üzerinde molpet pepsi bilme ne :lol:[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 molped mi? ben onu kaçırdım o da mı çıktı? yuuuuuuuuh[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Eternalus, 06 Ekim 2005 22:28 tarihinde demiş ki: molped mi? ben onu kaçırdım o da mı çıktı? yuuuuuuuuh yok be yau espri yapıyo :D[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Eternalus, 06 Ekim 2005 22:28 tarihinde demiş ki: molped mi? ben onu kaçırdım o da mı çıktı? yuuuuuuuuh :lol:[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ne cabuk bitti kv yaaaa :([signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Berbat bir bölümdü. Bu kadar kötü bir ilk bölüm olamazdı. Seyircinin heyecanını, merakını gidermek yerine, aptal yerine koyup flashback'lerle doldurdular. Aptal reklamlarda cabası. Rezalet...[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Walla reklamlar bencede rezalet ama ben her turlu ızlerım abı ne rezaletı ya kral abicim kral.[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bende beğenmedim bu bölümü.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Belki biraz daha action olabilirdi ama yane 2. bölüm daha bi egzotik olur heralde[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Zagg, 06 Ekim 2005 22:50 tarihinde demiş ki: said: Eternalus, 06 Ekim 2005 22:28 tarihinde demiş ki: molped mi? ben onu kaçırdım o da mı çıktı? yuuuuuuuuh :lol: gülmeyin abi olur böyle bişeyi beklerim[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 İĞRENÇ![signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bütün diziyi sondaki "Benden Lübnan başbakanını öldürmemi istiyorlar" sözü için izledik. Anlamsız bir kovalamaca, zaman öldürmek için gereksiz flashback'ler, üstelik kısaltılmış süre. Hiçbir şeyin cevabını öğrenemik. Yeni sezon konusuna/havasına 3. bölümden önce girmez bunlar şimdi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 CBK KANALD[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sanal pepsi çay nedir ya bari gerçeğini koysalar en azından göze batmaz.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar