Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya kanald den bahsediyoruz

herifler formula-1 de bile fazla reklam vermek icin reklam penceresinin altinda ufacik f-1 yayını verdi

adi herifler yine yapar yapacagini diziden birsey anlamayiz.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Mesaj tarihi:
lan ağzınızdan yel alsın ;
ya bişi dikkatimi cekti tanıtım filminde dublaj sesleri deişmiş doğrumu farketmısım yanlısmıyım DEISMESIN YAAHU ALISTIM BEN SESLEre :[
Mesaj tarihi:
said:
insight, 17 Eylül 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
said:
Truwan, 16 Eylül 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
Alpacino olayı nedir tam bilen var mı arkadaşlar?

Son 4 bölümde baronların baronu rolünde oynaması teklif edilmiş
Oynarım demiş beklicez artık.

yahu bu baronlarında sonu yok kardesim..
en ustte kim warsa cıksın ortayada bizde rahat edelim..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
Mesaj tarihi:
ewt o çok kötü bişey ya aynı yerı 35 kere izlemekten daraldım[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya flim içine aldıkları reklamlar iğren masanın üzerinde molpet pepsi bilme ne :lol:[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!!
Mesaj tarihi:
said:
Eternalus, 06 Ekim 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
molped mi? ben onu kaçırdım o da mı çıktı? yuuuuuuuuh

:lol:[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!!
Mesaj tarihi:
Berbat bir bölümdü. Bu kadar kötü bir ilk bölüm olamazdı. Seyircinin heyecanını, merakını gidermek yerine, aptal yerine koyup flashback'lerle doldurdular. Aptal reklamlarda cabası.

Rezalet...[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
said:
Zagg, 06 Ekim 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
said:
Eternalus, 06 Ekim 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
molped mi? ben onu kaçırdım o da mı çıktı? yuuuuuuuuh

:lol:

gülmeyin abi olur böyle bişeyi beklerim[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Mesaj tarihi:
Bütün diziyi sondaki "Benden Lübnan başbakanını öldürmemi istiyorlar" sözü için izledik. Anlamsız bir kovalamaca, zaman öldürmek için gereksiz flashback'ler, üstelik kısaltılmış süre.

Hiçbir şeyin cevabını öğrenemik. Yeni sezon konusuna/havasına 3. bölümden önce girmez bunlar şimdi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
sanal pepsi çay nedir ya bari gerçeğini koysalar en azından göze batmaz.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
  • Yeni Oluştur...