laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Sen değiştirme olayı yok.. Bi kere konuşmalardaki vurgulamaları yapamazsınız.. Robot gibi ses çıkar ancak.. Yani orda ses değiştirme gibi bi olay yok zaten.. Adam yazıyor speak diyor ve konuşuyor.. Yalan bunlar yahu..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Arkadaşlar saçma sapan bir dizi bence..Tabii siz şimdi bana hakaret de edersiniz ama neyse...Coluk cocuk kafayı yiyor[signature][hline]www.TeenLifes.web.tr.tc Gençler için kurulmuş yeni site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ne hakeret edecez canim "sana katilmiyorum bence gayet güzel dizi " deriz o kadar :)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 arkadaslar biraz once arkadasimla knustum onlar kus adasinda kurtlar vadisinde figuanlik yapmiş birile tanişmillar ve adam fdizinin sonuyla ilgili bi kaç sey solemiş yani sonunu soemiş valla duyunca sok oldum ..[signature][hline]pejo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 neymiş sonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yok kardes soleyemme arkadaslar adamdan zor şaf almiş yolculuk boyu muhabbet etmişler adam ole solemiş. ama hatbiden cok ilginc sonu yani izlediginize degecek ve bazi kişlere gondermede var film in sonunda .bakin bi ip ucu verem kime gonderme yaptikalrina dail falla akillli olan anlar bu ip ucundan . tek kelime : penth[signature][hline]pejo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bol keseden sallmayın, uydurmayın yeni sezonda tek bir bölüm çekilmiycek, seneryoda 248298 tane verisyona göre ayaralancak şekilde; bu sezonun finali belirsiz bitti[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bende biliyorum sonunu ama solemem ayıp olur .P bilen solesin işte..ayrıca bizim okula senaristi geldi..belli değil dedi sonu daha 100 bölüm olcakmıs bi de..bitirceklermiş 100 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yannız o arabanın kilitlenebilme olayı gerçektede var ama ceptelefonuyla değil tabiki. şasi nosu tarzı bişeyi var her arabanın. çalınma olaylarında uydudan bloke ediyolar gibi bişey. bunu lüks bi araba showroomuna girdiğinizde bile öğrenebilirsiniz yani.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 telefonda GPS olması lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya bakin illa soletcenız sonu sadece tek bir sey soleyecem sadece yalan solemedigimi belirtmek için . POLAT ÖLECEK !!! bu kadar yeterli heralde[signature][hline]pejo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya yürü git akşam star da gösterdi polat ölmeyecek diyor senarist elif kazadan sağ kurtulcak[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 polat olmez bencede olmemesi lasım zaten..[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Araba200, 18 Haziran 2005 00:44 tarihinde demiş ki: POLAT ÖLECEK !!! Yavas......[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caca109 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 belli bir kesimden cok tepkı aldı ama aksıyon namına turkıye de yapılan en kalıtelı dızı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ya hala anlamiyosunuz ben size dizinın sonunu soluyorum . final den sonraki bolumun ne olacagini solemiyorum benim soledigim krtlar vadiasinin sonu ..[signature][hline]pejo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Eh o zaman essek kadar spoiler olur bu.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ya işte arkadaslaryol boyunc adam la beraber muhabbet etmişlet bole kaynaşmişlar filan adamda hani iplikciye surekli ıhlamur getirip goturen figuran dizile ilgi baya bişi solemiş sonu acaip bişi dizinın yanı spr bişi[signature][hline]pejo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Benim polatla bizzat sevişen arkadaşım var polat ölmeyecek :lol: Ne bu ya? Figüranlar ne zamandan beri dizinin sonunu biliyolar? Senaristler beklerler ellerinde yazılı 2-3 senaryoyla. Bunu halkın durumuna göre değiştirirler herkes şaşırsın popülarite artsın diye. Polatı nasıl diri diri gömdülerse aynı şekildede çıkarırlar =)) Ayrıca ; Bana göre dizinin son bölümünde meydana gelenler birinin rüyası :D Böyle çıkarsa şaşırmayın derim :) Hade kolay gele.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ya tmm simdi ne yapiyimki size inandirmak için istiyen inanir istşyen inanmaz.[signature][hline]pejo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 dizi saçmaladi ilk baslarda çok güzeldi ama kurtlar rüzgari oldu pembe dizi gibi..çok can sIkIcI hiç eglenceli diil[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 belliydi sacmalıyacagı...abarttılar zaten neyse sonucta amacına ulastı... ulasmasa en basitinden paticik.com da kac sayfa yazı yazılmıs milyonlar seyrediyo...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Cok baghladılar dızıyı ..Herkes bırbırının bı seyı cıkıyor..[signature][hline] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 http://www.haber3.com/detayss.haber3?id=47086 Ehuehue kanal D ye geçmiş.. KAHROLSUN SHOW TW (neden derseniz 1saat45 dakika lık reklamları yüzünden..)[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kanalde olayı aştı caaaanııımm..[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar