Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Absolut, 27 Mayıs 2005 10:44 tarihinde demiş ki: Sadece baştaki helikopter sahnesini izledim. Mematiye helal valla yaklaşık 5 dakka odayı taradı bir mermi dahi binanın dış sıvasına gelmedi. O sahne bence saçmaydi zaten daha dogrusu abartiydi.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 artık saçma olmayan bir sahne kalmadı ki yeni gelen senaristler saolsun yüzüklerin efendisi gibi bişey yaptılar kurtların efendisi falan olacak yakında...[signature][hline]Minus'tu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ne zmn dır kan akmıyodu ıyı oldu wallahı ıkı kan gorduk kendımıze geldık be kardesım nerde o eskı cakırın oldugu zmn dakı kan sahnelerı ... bu dızıyı kaldırırlarsa bu sahneler yuzunden rtuk baskanına suikast rulz :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Tilki Andre bayağı bir zorlayacak gibi... Vallaha Paladan beri diziye giren en karizma herif.Gerçi onu da sezon sonuna kadar öldürürler ya neyse... Bu arada bu sezon ne zaman bitecek bilen varmı?[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bitsin artık ya wallahi bitsin[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Diablo, 31 Mayıs 2005 20:09 tarihinde demiş ki: bitsin artık ya wallahi bitsin ya ne bıtsın ya baska ızlenıcek dızımı war sende kafamı buluyosun olm ne işe yarar tv bu dizi biterse..[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Grimwolf, 31 Mayıs 2005 19:55 tarihinde demiş ki: Tilki Andre bayağı bir zorlayacak gibi... Vallaha Paladan beri diziye giren en karizma herif.Gerçi onu da sezon sonuna kadar öldürürler ya neyse... Bu arada bu sezon ne zaman bitecek bilen varmı? Ses yeter...[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 herif kükrüyo ya dahası var mı ahaha[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Fransua, 31 Mayıs 2005 21:20 tarihinde demiş ki: said: Diablo, 31 Mayıs 2005 20:09 tarihinde demiş ki: bitsin artık ya wallahi bitsin ya ne bıtsın ya baska ızlenıcek dızımı war sende kafamı buluyosun olm ne işe yarar tv bu dizi biterse.. ya böle izlemektense hiç izlemeyelim ya hakkaten şaşırdılar yani boku çıktı[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 oha 194 sayfa olmuş. yürüyün gençler..[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meister Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bu film için az bile ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 açın gençlerin önünü[signature][hline]The Cure.. SATURDAY 3RD SEPTEMBER Rock N' Coke Festival, Istanbul , Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 fistan güldürdün beni :=))[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Elif, Polat ile tartışırken tercihini yapar ve uzun bir aradan sonra Ali'yi istediğini söyler. Laz Ziya, kendisine iletilen ikazı kabullenmiştir. İçerideyken konsey aleyhine bilgi vermez. Nesrin, babasının işlerini devralmaya razı olur. Tilki Andrei, Polat'ı ziyarete gelir. Ahıskalı'ya karşılık Samuel'i ister. Pazarlık gücünü artırmak içinse Polat'ın adamlarını kaçırmıştır. Esrarengiz bir güç her şeyin ötesinde kendi planlarını uygulamaya başlar. Bir yandan fox adına Safiye ile mesajlaşırken, bir yandan Polat'ın ve Ali'nin seslerini dijital ortamda taklit etmeye başlar. Samuel ise Polat'ın Efe Karahanlı olduğunu öğrenir bu bölüm güzel olcak gibi [Bu mesaj forgiver tarafından 02 Haziran 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Desene samuel gidici...[signature][hline]!...Fenerbahçe Cumhuriyeti...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Samuel nasil anliyor acaba Efe Karahanli oldugunu onu çok merak ediyorum.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 oha samuel ali ameliyat kgb falan hepsini bulmuş polatla ilgili helal olsun ama havaya uçtu yazık oldu.safiyeye gelince tam bir saf yani.tek başına gidio karanlık yollardan aslanlık yapıo tilkiye helal olsun bulmuş zaafımızı :).''ruslarla turkler arasında bi tek fark var oda biz kadınlara değer vermiyoruz siz kadın için ölürsünüz'' dedi.helal olsun :) baboş baboş diyen nevzata ders olsun rus rus die tutturdu nese polat tilkiyle vodkasını içti halletti ama[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Samueli öldürten İlluminati Bence O bilgisayarın başındaki elemanda onların adamı. Samuelde bu örgüttendi ama işe yaramadığını görünce Barona yaptıkları gibi onu da öldürttüler... Safiye de harbi ayrı saf.Hiç mi kafa çalışmaz.tın tın yani... Onu da muhtemelen göz dağı vermek için kaçırdılar elif gibi bunu da ertesi gün postalarlar...[signature][hline]!...Fenerbahçe Cumhuriyeti...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 safiyeyi almasınlar illumunatiye? çünkü safiye tarikattan foxx ile konuşuyordu.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 fena bölüm değil ya[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 astik suyunun suyunu cikardilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 güzel güzel her allahın günü kadın dizileri var, yok haziran gecesi yok istanbul masalı yok yalan dolan zart zurt bi eğlencemiz bu kaldı...[signature][hline]!...Fenerbahçe Cumhuriyeti...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bu arada safiyenin msnini alan varmı ya :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 gösterseler alcamda direk msn i bişi dicem bu fox tilki andrev degil mi cünkü fox ingilizce tilki demekte[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Grom ben de düsündüm bunu da sanmiyorum bence tesadüf[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar