Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Beyler memati öldü mü b ya da başka neler oldu ben unutmuşum ya,kaçırdım buraya kadar olan kısmını. biri solesin![signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben deli Hikmetin dediği cümleyi anlamadım ya hani Safiye ve annesi Ömer babayla konuşurken bu da bööle anasını satayım diye biten bir cümle kurdu. Orda ne dedi anlamadım ve çok merak ettim. Hatırlayan biri söyleyebilir mi?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu bölümde dogu'nun tahtarevalli hikayesi süperdi.
"biz istedigimizi yükseltir istedigimizi aşagı alırız, ama sana tavsiye hangi tarafta olursan ol ayakların yere bassın"

sonucta tahtarevallide asagıda da olsanız, ayagınız yere basıosa kontrol sizdedir. istediginiz zaman tekrar yukarı cıkarsınız..

gayet güzel yazılmıs bi replik..
Sosyal ağlarda paylaş

Harbi ha böyle flimlerde millet yeraltından yumruk atar parçalar çıkar ya mezarından burdada memati sanki çöplükleri bir anda iticek ortaya çıkıcak gibi bir sahne vardı:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NuKe, 10 Şubat 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
Ya forgiver şu dizi bittikten sonra bi özetini yazar mısın zahmet olcak ama..

mematiyi dövdüler, ayağıan balyoz ,indirdiler, suratını dağıttılar, çöpe attılar , çöpcülerde çöplüğe döktü
laz ziya kirve ile anlaştı, ruslara gitti, ruslarda nesrini laz ziyaya verdi, laz ziyada kızını selime verdi
çeçenler iplikçiden 680m$ istedi iplikçi vermemek için direndi, çeçenler hançer çıkardı, iplikçide yumuşadı, verdimi vermedimi göstermedi
polat mematiyi bulun lam dedi
safiye ile annesi, ömer babaya gitti
cananla elif laz ziya davası yüzünde bozuştular[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...