NuKe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Beyler memati öldü mü b ya da başka neler oldu ben unutmuşum ya,kaçırdım buraya kadar olan kısmını. biri solesin![signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mematiye gg. Oda bi dizide baş rol oynar garanti heh[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Gg güle güle mi demek oluyo :( Abi yapmayın ya![signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 mematiyi böle öldürmemeliyidiler palayı bile daha güzel öldürdüler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 KİM ÖLDÜRDÜ LAN MEMATİYİ!! ADI NE LAN ONUN !!! KIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!![signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu arada ömer babada döktürüyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ya forgiver şu dizi bittikten sonra bi özetini yazar mısın zahmet olcak ama..[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ya ben deli Hikmetin dediği cümleyi anlamadım ya hani Safiye ve annesi Ömer babayla konuşurken bu da bööle anasını satayım diye biten bir cümle kurdu. Orda ne dedi anlamadım ve çok merak ettim. Hatırlayan biri söyleyebilir mi?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 memati ölmedi ölmeycek de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ölürlerse onu öldürenleri aynı mezara koyarım valla:P[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 TEN in mankenler güzel ama[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evet ten in mankenlere diyecek bişey yok ahaheuh[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Memati Ölmesin..!![signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 beyler galiba mematiyi kaybettik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ten in reklamını daha bi heycanla izliyorum kv den.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence bu bölümde dogu'nun tahtarevalli hikayesi süperdi. "biz istedigimizi yükseltir istedigimizi aşagı alırız, ama sana tavsiye hangi tarafta olursan ol ayakların yere bassın" sonucta tahtarevallide asagıda da olsanız, ayagınız yere basıosa kontrol sizdedir. istediginiz zaman tekrar yukarı cıkarsınız.. gayet güzel yazılmıs bi replik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bide bazen oyuncu deiştiririz dedi oda çok anlamlıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Acaba Elif'e napıcaklar cok buyuk laflar dondu ayrıca Nesrın'e acıdım acayıp tıpsız bırıyle evlencek[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 artk mematinin içini doldurup polatın ofisinde bi koşeye koyarlar[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Ruby_DraGon, 10 Şubat 2005 23:27 tarihinde demiş ki: Acaba Elif'e napıcaklar cok buyuk laflar dondu ayrıca Nesrın'e acıdım acayıp tıpsız bırıyle evlencek herif 4koşe oldu lol[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yok en güzel Nergiz'in konuşmasıydı ayakkabım yoktu yolda ayağı olmayan mutlu bir adam gördüm[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ölmicek arkadaşlarya PARMAĞI KIMILDADI görmediniz mi!!! O ölürse pisikopat rolünde kimse kalmıyor abi ölemez ölmicekte.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Harbi ha böyle flimlerde millet yeraltından yumruk atar parçalar çıkar ya mezarından burdada memati sanki çöplükleri bir anda iticek ortaya çıkıcak gibi bir sahne vardı:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ya ayagını fln balyozla kırdılar artık yaşasada hıc bı ıse yaramaz[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: NuKe, 10 Şubat 2005 22:46 tarihinde demiş ki: Ya forgiver şu dizi bittikten sonra bi özetini yazar mısın zahmet olcak ama.. mematiyi dövdüler, ayağıan balyoz ,indirdiler, suratını dağıttılar, çöpe attılar , çöpcülerde çöplüğe döktü laz ziya kirve ile anlaştı, ruslara gitti, ruslarda nesrini laz ziyaya verdi, laz ziyada kızını selime verdi çeçenler iplikçiden 680m$ istedi iplikçi vermemek için direndi, çeçenler hançer çıkardı, iplikçide yumuşadı, verdimi vermedimi göstermedi polat mematiyi bulun lam dedi safiye ile annesi, ömer babaya gitti cananla elif laz ziya davası yüzünde bozuştular[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar