Cermy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 peki sizce o silahı dayıyan kim? yani öle suratını falan yarım gösterdiklerine göre o sıradan biri olamaz bi özelliği olan biri olması lazım[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 memati bize lazım ya![signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ben Memati'nin olmesını hıc ıstemıyorum ya yada olucekse de en azından oyle arkadan wurularak olmesın :([signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bence diziyi artık bitirsinler uzadıkca b.ku cıkıyor[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Yok be su aralar cok hosuma gıttı benım The Matrix -- Polat Alemdar (Morpheus'un kurtarılısı -- Laz Ziya'nın adamlarından kaçış :p)[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 04 Şubat 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Cermy, 04 Şubat 2005 18:07 tarihinde demiş ki: peki sizce o silahı dayıyan kim? yani öle suratını falan yarım gösterdiklerine göre o sıradan biri olamaz bi özelliği olan biri olması lazım Kesinlikle önemli biri o. Belki bir suikastçı çok başarılı bir tetikçi olabilir.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 tetikçi olması bana çok mantıklı gelmiyo yani. mematiyi bi tetikçi vurursa ayıp olur :D polat tarafından olmasıda sanki hm ters biraz ya 3 e kadar kim oldugunu sölemedi hala silah ensede fln bence başka biri olmalı ama kim ?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Tanınmayan bırı de olabılır bence yada ne bılıım cok tanıdık bırı de olabılır haftaya ızlemek lazım we cok kıl bı yerde kaldı ınsanın sureklı kafasını kurcalayan bı yerde kaldı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ruby zaten devamlı öyle bitiriyorlar. Amaçları bizi kanser etmek.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yok tanıdık birine benzemiyo ağız yapısından anladım disleri yamuktu : D[signature][hline]cok yakısıklı biriyim!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 tek kelimeyle mükeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmel bir dizi ama her hafta merak içinde bitiriyorlar akşamları nolcak die düşünmekten uyuyamıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 memati okadar etrafina bakti dikkatli dikkatli ilerliyodu nerden cıktı bu adam anlayabilmis degilim ya memati salak ya da bu adam usta bi tetikci.. bence dizide olabilecek en guzel sey nesrin nin olmesi cok kıl kaptım kadına..cok buyuk gazla seyrediyodum persembe gunu insallah oldurur falan diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kesin soyle bisi olucak nesrin mematiyi kurtarıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Biras hayal gücü katalım.Memati kapıyı açacak yere atlıcak kapının arkasındaki kişiye kurşun isabet edecek.Artık Rus Selim midir Nesrin midir bilinmes:p[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 nesrin salsın bence diziyi, cok gereksiz bi karakterdi zaten, iyice suyunu cıkardı son zamanlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bence gereksiz değil.Ama çokda önemlide değil.[signature][hline]Yalan olduk... Bir zamanlar kraldı.. Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ah kadinlar.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Hell_Angel, 06 Şubat 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Biras hayal gücü katalım.Memati kapıyı açacak yere atlıcak kapının arkasındaki kişiye kurşun isabet edecek.Artık Rus Selim midir Nesrin midir bilinmes:p matrix e dondermıssın olayı seni yonetmen yapalım kurtlara en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bence o adam yahya reis ????!!!![signature][hline]cok yakısıklı biriyim!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ziyanın adamının orda işi ne?? Yahya ya benzer bir yanı mı var o adamın?? Yahya olsa 3e kadar sayması bi saati bulurdu onun(adam süper yavaş konuşuyor ya)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Memati ölecek işte kasmaya gerek yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 :'( ölmesiinnn[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 [spo1=bu bölümün reklamları]hmz reklamlarında işkence yapıolar adama.. nesrin öldürmeyin dio, selim de biz de af yok dio.. :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mematiye dokunan eller kırılsın çok pis sinir kestim tüm ruslara ÖLÜM, ırkçı olurum bu gidişle ruslardan nefret etmeye başladım ya naptılar mematime[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bana su anki reklama kadar olan kısmı detayli olarak biri anlatabilirmi cok lazım lutfen ya kacırdım unutmuşum[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar