Felix Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 polat dustu o sirada netten asdasdsa[signature][hline]=o= Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 abi bole bi yerde bitemez ya olmazz ...[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bu arada nesrin nereye gitti bide o kadar adamın içinden nasıl çıktı dışarı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hakkaten nesrin ordan nasıl çıktı neyle gitti ordan??[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Mathias, 27 Ocak 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Polatın son anki düşünceleri ile tahminler : -Ulan gene mi başladık yaa ALLAAM yaa.. oynamıyorum lan ! -Haha olm sizde armor yok tabi oyle atarsınız kendinizi yere ! -Olm .invul yazsanıza lan ne malaksınız bee uodan kopupta gerçek hayata gel artık lol[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 aptal kadın ya bulmuştur bi yolunu çıkmıştır sorun olmaz da o herhalde memati de sallamaz bundan sonra onu. olmaz böle şey ya heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: MacbetH, 27 Ocak 2005 23:18 tarihinde demiş ki: .... -memati, abdülhey oğlum lag varmı sizde kaldım ben? buda müthiş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 nesrin yalan oldu.cok kasındı.yahya onun kelleyi goturur yakında LAZA[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Polatın i$leri poka sarııyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Mboma, 27 Ocak 2005 23:20 tarihinde demiş ki: said: Mathias, 27 Ocak 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Polatın son anki düşünceleri ile tahminler : -Ulan gene mi başladık yaa ALLAAM yaa.. oynamıyorum lan ! -Haha olm sizde armor yok tabi oyle atarsınız kendinizi yere ! -Olm .invul yazsanıza lan ne malaksınız bee uodan kopupta gerçek hayata gel artık lol armor bonus olarak düşünüdüm ( DnD yani ) Uzun süredir oynamıyorum zaten. Sırf Uo ya anca sondakini monte edersin yani. İyi espri çıkıyor.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yok be nesrin ole kolay lokma degil sizce çocukları alıp nereye kaçmış olabilir ki abi kadının yanakları çok kotu ya midem bulanıyo maymun gibi tobe tobe[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 uocu cemaat size kurtlar vadisi uo shard lazım[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bence burası kapanır ha yakında bizim attıgımız mesajlarda silinir millet sırf burda yakında 1000 mesaja gelecek[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kurtlar vadisinin mafia ya ek pakati çıkmış diyolardı ama tam bilmiyorum gta ya vardı galiba ama mafyaya çıktıysa super olur walla[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yani hiçbişe olmadımı. doğu kafkaslarla konuşana kadar[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yok bea arabadan indikleri zaman adamlar orda deli action olacaktı ama yarıda kestiler.Off oteki bolum manyak olacak[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ya savas cıkcak ama bu savas eger gecen seferki sniper sahnesi gibi olursa bayıcı olur[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yahu nesrin çocukları alıp oradan nasıl kaçtı? biri bana şunu açıklasın. Gate açtı felan demeyin topuklarınıza sıkarım :-P Kadın tam o..pu çıktı yaa. Polat zamanında onun için herşeyi yaptı memati de yapıyor. Kadın hala tripten tribe giriyor. Deli etti resmen. Ayrıca rus hanım kızımız assasin çıktı. Güllü onu da dize getirir :) neyse haftaya çatışma izleyecez umarım birz düzgün bir çekim olur. Ormandaki çatışam neydi öle geçen sezon sniper felan arabaların arasında mal gibi ateş edenler. Bu sefer de aynı şekilde olmaz inşallah...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 abi haftayı iple çekiyorum ha bide şu kurtların bütün bölümlerini 100 kere izlesem gene bıkmam sadece ilk 10 bölümde bayaa geri oy oy oy deli olur walla[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bu arada dizi bittiğinde kurşunlanan saati gösterdi gerçek saatle aynıydı[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bu diziyi tanımlamak isterseniz nasıl tanımlardınız?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 137) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bu kadınlar yerde bela ya[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Nesrin bencede Ruslarla yoksa bu kadar cesaret etmezdi. Laz Ziya Polat'ı vurur, Güllü başa geçer ve bütün alemin Kurdu olur. Güllü Güllü Güllü Bu kara alemde aşk ve romantizimin tetikçisi ![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 unutmaki polat olurse dizi biter :D[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Mboma, 27 Ocak 2005 23:55 tarihinde demiş ki: unutmaki polat olurse dizi biter :D Bitmez çünkü bu dizide GÜLLÜ the Grandmaster aşk adamı, Güllü the master driver, Güllü The adept Mafya yani çok amaçlı süper bir kahraman var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar