VipeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 walla dediğimi yaparsan mutluluğa ulaşırsın :) ama başka bişiler de düşüniyim bari senin yapacağın yok.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Geçen sene evde tek kaldığım sıralarda buna benzer bi durum olmuştu, yan komşumuz 27 yaşında bi kadındı, yalnız yaşıyo filan. hesapta tekila içmeye davet edicektim ( tabi samimiyetimiz filan vardı, zınk diye davet edicek halim yok). Kapısına gidip, zili çaldım, "naber nasılsın" falan fişman muhabbeti. Davet etmekten, dötüm yemediği için son anda vazgeçip, " arkadaş gelicek de tekila bardağın var mıydı?" diye sordum. tekila bardaklarını alıp eve geri geldim :< o da güzel bi anıydı benim için. Öyle apartman ilişkileri filan biraz garip oluyo haliyle :P[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kuramassın.. zıçarsın.. geçmiş olsun[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: oper, 12 Aralık 2005 01:19 tarihinde demiş ki: kuramassın.. zıçarsın.. geçmiş olsun valla aynını yazcaktım ben de gerek kalmadı +99[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Muhallebi, 12 Aralık 2005 00:30 tarihinde demiş ki: Adam buraya çözüm aramaya gelmiş. Bizde " yok hocam senden bi bok olmaz " diyip yollarız artık. kk ahahahah süper ya. aynen öyle. hocam kusura bakma ama senden bi bok olmaz. [signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm [Bu mesaj zarek tarafından 12 Aralık 2005 07:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zarek tarafından 12 Aralık 2005 07:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Murtaza, 12 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Tamam, Ninja kaplumbağalardan Donatello kılığına gir, eğer seni farkederse kabuğuna saklanırsın. Biliyordummm olamaazz :D[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 zarek senden bi bok olmaz. buyur.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ninja öle demişki viper sanki 49 yaşında 2 kere evlenmıs bosanmıs 4 torunu war emekli maaşı ile geçinen biri sanki =]][signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 buna da şükür.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holdencaulfield Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yok be olm viper dediğin afilli bi delikanlı , bereyle dolaşır arabası var(vıper). viper demiş ki camda bekle kapıya git ondan once aç merdivende muhabbetini kurarsın. bide denemiş bak sen... bikere sen 100m boyunca kızın peşinden yurudun , kız baktı geliyo bu koşmaya başladı...bizimkinn mekanındalar ama orann butun gizli geçitlerini kestirmelerini bilir bu. sen git kuytu koşede soteye yat(apartman girişinn orda biyerde) kız tam gelirken hötth die önüne atla 'yaw bensana taktım,bikere...(buraları duyamadm)...ya a.koyimm ya...fln filan de , kız ağlayarak diğer kapılara koşsun. olay bundan ibaret. sonra bizde olay yerinden uzaklaştık. sen buna uyma ninja...kapıyı açıp slm dicekmş bak sen şuna :)[signature][hline]solup gitmektense yanıp kül olmak daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 daha iyi bi fikrin var mı? ben uyguladım evet gayet hoş oldu.:) sizin orda da bi kız var ona da bakıcaz bakalım.:D[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Önce utanmamayı öğren. Sonra git ve uygun bir zamanda tekrar karşılaştığınızda bir cafe'ye veha iyi bir akşam yemeğine davet et. Bunlar olduktan sonra gerisi zaten gelicektir.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Evet duygularını kontrol etmeyi, heycanlanmamayı, utanmamayı öğrenmelisin. Artık ayna karşısında prova mı yaparsın ne yaparsın bilemem. Sonra Viper'in dediği taktikler işe yarayabilir ama senin haline bakarsak önceden ayarlanmış bir planı uygulamay beceremeyip bok edeceğin belli. Öyleyse daha doğal bir anı beklemelisin. İlk olarak tesadüfen karşılaşırsanız "günaydın", "iyi günler", "iyi akşamlar" demeyi falan öğren. Zaten bu sözleri komuşlarına söylemen ve gülümsemen komşuluk gereğidir. Sen önce bunu yapmayı başar. Sonra sana taktik verelim. Ha bir de kızın güzelliği ile kendi tipini bir karşılaştır bakalım. Denk misiniz? Denk değilsen bu utangaç halinle bir arpa boyu yol alman bile imkansız.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Komşu komşunun külüne muhtaçtır, kızına değil! Gel vazgeç bu sevdadan. Neyse şaka bir yana içindeki çekimserliği kıramazsan kim ne akıl verirse versin sende onları yapacak bir güç olmaz. Bu yüzden önce içindeki çekimserliği kırmaya çalış daha sonra akıl iste.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. [Bu mesaj Eraxx tarafından 13 Aralık 2005 09:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 *!Komşu kızı flimini izle* :)[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hocam önce herkesin de dediği gibi utangaçlığı atman lazım üstünden. yani iki tür utangaç vardır. 1) müzmin utangaç 2) kişiye göre zamana göre utangaç eğer müzmin utangaçsan yapacak bişey yok. ha eğer diyosan ki "yok abi ben kızla muabbeti bi kursam gerisi gelir" o vakit alkol senin için tek çöözümdüğr derim. ta bi ki zil zurna sarhoş olmıcaksın. rahatlatacak kadar. iki üç tane de naneli sakız çak sonra kızla sanırım viper ın dediği gibi bi şekilde muabbet açmaya çalış. hani muhabbet dediysem nasılsın, nası gidiyo gibisinden. sonraları muhabbetiniz koyulaşmaya başlar. ilgi alanlarını öğrenirsin. ne bileyim kız net le ilgileniyosa patiye sokarsın aynı ortamda daha bilgili bi kişilik öğretirsin. ya da kız frp ci mi kasarsın öğrenirsin ya da aa ben de ne zamandır oynamak istiyodum ama ortam olmadı falan diyerek ortamlara girersin. falan da filan. benden bu kadar kardeş...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 peki ya kız hiçbişeyciyse..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kapiciyi ayarla siz beraber asansore bindiginizde filan sigortalari kapatsin. 1 saat sora acar. oeh cok fantezik oldu edelelimisin? :D[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 zegna hakikaten mükemmel 1 fikir.fakat bizim apartmanda ne asansör ne kapıcı var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar