Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil akıl verilmesi gereken mühim konu

ninjaturtles

Öne çıkan mesajlar

Komşunun kızına aşık oldum, hayatımda 2 kez aşık oldum, aha bu ikincisi.

kızın okuduğu üniversiteyi biliyorum, 2 yıllık okuduğunu biliyorum ve gündüzcü olduğunu biliyorum, birinci sınıf olduğunu biliyorum ve başka hiçbir şey bilmiyorum.

kızı gördüğümde "iyi günler" bile diyemiyorum çünkü ben aşık olduğum kızı görünce çok utanıyorum, ne bileyim rahat olamıyorum.bu yüzden kızın hiç dikkatini çekmedim galiba, şu ana kadar hiç münasebetimiz de olmadı, maalesef..

lütfen iki dakka kafa patlatın: ben bu kızla nasıl münasebet kurabilirim?

şu efkarlı dönemimde bana fikirleriyle yardım edenlere sonsuz sevgi ve saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo stoneheart gerçekten doğru söylemiş. Eğer yüzüne bakıp konuşamıyosan, MSN - Telefon - e-mail - mors alfabesi - dumanla haberleşme ile bi yere varamazsın.

Ha nasıl muhabbet kuracağın konusuna gelince, en basit olarak apartmanda karşılaştığın zaman iyi akşamlar / günaydın demen yeterli olacak. Ama olacakları kim bilebilir ki? Belki bi gün kapıda kalır, ağır bişey taşıması gerekebilir vs.vs.vs. yardımcı olursun :P

Hep söylerim, kendini illa ki "muhabbet kurucam" diye şartlama. Zamanı bekle, belki gelir belki gelmez. Ha bi de lütfeeeeeeeeeen lütfeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn, çok üstlerine gitmeyin. Bırakın biraz onlar gelsin =D[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Sosyal ağlarda paylaş

camda bekle markete gidince kız (eğer gidiyosa)hemen çık peşinden sende arkasından git ama aranızda biraz mesafe olsun. sonra alışverişi ağırdan yap. kız çıkınca sende çık peşinden. yavaş yavaş yaklaş. binaya girerken kapıyı sen aç anahtarla hızlı davran. sonra meraba de. gülümse. :)
sonra merdivenleri çıkarken muhabbete başla.
(Not:bizzat denenmiş bir metotdur.)[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

the girl next door u izle.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

yok takip etme. beni dinle sen. bikaç gün dikkat et kız kaçta eve geliyo falan filan. sonra kız gelmeden in aşağı dediğimi yap. dikkat et komşular çakmasın adın çıkar walla mahallede.[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

sen yaptın da sor bakim ben nası yapcam? ben familyamla beraber yaşıyorum.emekli anam babam var, sabah 5 dakka geç kalkınca 15 dakka nasihat dinleyip gidiyorum okula.gel şimdi sabahtan akşama kadar pencerenin önünde bekle, sormazlar mı sana "hasta mısın olum?" diye? bana sorarlar ben yapamam ama teşekkür ederim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...