ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Komşunun kızına aşık oldum, hayatımda 2 kez aşık oldum, aha bu ikincisi. kızın okuduğu üniversiteyi biliyorum, 2 yıllık okuduğunu biliyorum ve gündüzcü olduğunu biliyorum, birinci sınıf olduğunu biliyorum ve başka hiçbir şey bilmiyorum. kızı gördüğümde "iyi günler" bile diyemiyorum çünkü ben aşık olduğum kızı görünce çok utanıyorum, ne bileyim rahat olamıyorum.bu yüzden kızın hiç dikkatini çekmedim galiba, şu ana kadar hiç münasebetimiz de olmadı, maalesef.. lütfen iki dakka kafa patlatın: ben bu kızla nasıl münasebet kurabilirim? şu efkarlı dönemimde bana fikirleriyle yardım edenlere sonsuz sevgi ve saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 iyi günler bile diyemiyorsan nasıl münasebet kuracaksın?[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Stoneheart amma muhalefet adamsın ya. Bi doğru düzgün postunu görmedim. Konuya dönersek, telefonunu msnini bişiyin al işte. Suratını görmeden ulaşmaya çalış. Sonra tabiki kendini hazırla ve karşısına çık. Elinde sonunda yüzleşeceksin çare yok (:[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 amin..[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Yoo stoneheart gerçekten doğru söylemiş. Eğer yüzüne bakıp konuşamıyosan, MSN - Telefon - e-mail - mors alfabesi - dumanla haberleşme ile bi yere varamazsın. Ha nasıl muhabbet kuracağın konusuna gelince, en basit olarak apartmanda karşılaştığın zaman iyi akşamlar / günaydın demen yeterli olacak. Ama olacakları kim bilebilir ki? Belki bi gün kapıda kalır, ağır bişey taşıması gerekebilir vs.vs.vs. yardımcı olursun :P Hep söylerim, kendini illa ki "muhabbet kurucam" diye şartlama. Zamanı bekle, belki gelir belki gelmez. Ha bi de lütfeeeeeeeeeen lütfeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn, çok üstlerine gitmeyin. Bırakın biraz onlar gelsin =D[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 saol murtaza, adamın kendi söylediği şeyi tekrarlamak ne zamandan beri muhalefetlik oluyor :)[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 camda bekle markete gidince kız (eğer gidiyosa)hemen çık peşinden sende arkasından git ama aranızda biraz mesafe olsun. sonra alışverişi ağırdan yap. kız çıkınca sende çık peşinden. yavaş yavaş yaklaş. binaya girerken kapıyı sen aç anahtarla hızlı davran. sonra meraba de. gülümse. :) sonra merdivenleri çıkarken muhabbete başla. (Not:bizzat denenmiş bir metotdur.)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 valla doğru söylüyosun murtaza.zamana bırakıyım da elin oğlu gelin etsin benim sevdiğimi. yarın kendimi kamufle edip kızı takip etmeyi düşünüyorum nasıl fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 the girl next door u izle.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 viper, cam da bekleyemem çünkü gündüz okulu var kızın akşam da dışarı çıkmaz.bi de önce şunu bilmem lazım, acaba sevdii biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 anlattığım şeyi kız okuldan gelirken de yapabilirsin.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben kamufle olup kızı takip etsem nası fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yok takip etme. beni dinle sen. bikaç gün dikkat et kız kaçta eve geliyo falan filan. sonra kız gelmeden in aşağı dediğimi yap. dikkat et komşular çakmasın adın çıkar walla mahallede.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Tamam, Ninja kaplumbağalardan Donatello kılığına gir, eğer seni farkederse kabuğuna saklanırsın.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bence ağac dalları yapiştir kıyafetlerine sonra yuzune de boya sür, yada yada şey yap eline bi gazete al ortası delik olsun(ordan gizli gizli bakcan) uzun palto giy, şapka + guneş gozlugu. tamamdır[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yarın hava soğuk olsun, bi bere yeter otun çöpün içine girmeye gerek yok. @VipeR, hem ben de okula gitcem, o iş yaş malesef. [Bu mesaj ninjaturtles tarafından 12 Aralık 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 niye yaş ki. gitme okula bekle kızı işte aa yaptım diyorum anlamıyo musun??[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sen yaptın da sor bakim ben nası yapcam? ben familyamla beraber yaşıyorum.emekli anam babam var, sabah 5 dakka geç kalkınca 15 dakka nasihat dinleyip gidiyorum okula.gel şimdi sabahtan akşama kadar pencerenin önünde bekle, sormazlar mı sana "hasta mısın olum?" diye? bana sorarlar ben yapamam ama teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yaş kaç? benim annem babam da emekli hep evdeler. :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yaşım 18, Allah sana da sabır versin halinden anlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bende 19 da halimde ne var. sen komşulara dikkat et yeter.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Adam buraya çözüm aramaya gelmiş. Bizde " yok hocam senden bi bok olmaz " diyip yollarız artık. kk[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bence çal kapılarını biraz kahveniz var mı annemgil istedi de[signature][hline]MEN HAVE FEELINGS TOO ! just kidding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ninjaaa, halimde ne var ????[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 VipeR, senin familyanla münasebetin benim görmediğim türden Giovanni, önceden bi etkileşimim olsa belki işe yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar