Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

niye ya...
adamlar 500 küsür manga chapterı boyunca sizi eğlendirdikten sonra böyle yapılır mı?

one piece sonu ne olursa olsun mükemmel bir seri oldu, oluyor, olacak. Gerçek one piece ne umrumda bile değil doğruyu söylemek gerekirse.

(ama Legend of D'yi açıklamazlarsa özüm açık giderim o ayrı :P )
Sosyal ağlarda paylaş

Açıklanması gereken illaki pek çok şey olur bu kadar sırla gitmezde. One piece in daha ne olmasını bekliyordunuzki. Gerçek hayattada eğer bazı zorlukları birlikte göğüslediğiniz, özellikle evinizden ve ailenizden uzaktayken, bir arkadaşınız varsa hayatın gerçek hazinelerini o zaman anlıyosunuz. Ne paranız ne statünüz sizi kurtarmıyor. Biraz filmvari bi konuşma oldu ama yaşayanlar ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklardır. Ben onepiece e ilk başladığımda anlamış, shanks'ın tayfasıyla olan durumunuda gördükten sonrada bu düşüncemin doğru olabileceğinide desteklemiştim. Siz shanks onepiece i bulmadımı sanıyorsunuz. Yaşadığı hayattan o kadar mutluki bütün gün kafa çekiyor. Gold rogerın gülerek gitmesi neden olabilirki, hayattan alacak bişeyi kalmamış. Böyle olduğunu hissede hissede izlemek her ne kadar bazılarınıza çok salakça gelsede. Benim takip ettiğim en keyifli seriydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen Buggy the Clown bulamadı mı sanıyorsun one piecei? (Shanks ne alaka?)

Buggy ''D'' Clown...

Herkes düşünmüştür one piece in öyle birşey çıkabilitesini. Ama eğer bu kadar basit birşey çıkarsa hayal kırıklığı olacaktır çoğu kişide. Ben de olacak orası kesin. Sonuçta D de ''A bak Dragon D ile başlıyor. Aslında bunlarda dragon kanı varmış.'' gibi basit birşey çıkması da yine hayal kırıklığı yaşatacaktır (ciddi ciddi düşünmedim). Hani daha komplike birşey çıkarsa izleyici daha mutlu olur.

Anime - 377

Çok iyi bölümdü. Zoronun Luffy için bu kadar fedakarlık yapacağını düşünmezdim. Yani savaşır canı pahasına tamam da onun yerine beni al olayına gireceğini tahmin etmezdim.

Ayrıca Luffynin son anda ayağa kalkıp daha büyük fedakarlık yaparak o damagei bi kerede almasını isterdim. Daha dramatik bir hava olurdu.

Bitsin; uzun uzun etrafı göstermeler, bakışmalar, rüzgar esmeleri...

Ayrıca biri bana söyler mi 377 bölümden sonrasını konu alan manga chapterını? Heveslendim bu haki maki olaylarından sonra. Manga okumaya başlayacağım ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

oo baya erken çıktı bu hafta

523

anam anam savaş başlıyo whitebeard harekete geçti.
oh be öğreniyoruz sonunda diğlerine ne olduğunu da nasıl buluşçaklar tekrar o kadar ayrı yerlere düştükten sonra.
bide ahahha sanji'ye acıdım ya lol island of women :D
baya güzel oldu bu bölüm farklı yerler-kişiler gösterdi sonunda.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
371'e kadar INP sonrasında VS ile devam edebilirsin. VS o kadar iyi degil(ceviri ortalama) ama her hafta pazar aksami aksatmadan cikarmasindan dolayı takip ediyorum. Nakama Fansubs var bide onlarda iyidir ama VS düzenli olarak cikartiyor. Nakama Fansubs en son 377 yi cikardi, VS 340'ı bugun cikardi. VS'den takip edip arşiv icin Nakama Fansubs dan indirmen olabilir mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...