cado Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 şu arabasta arc da güzeldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 515 abi ahaha kintama ya "balls of gold" süperdi. diğerlerini de göstersin artık ya hemencecik bitti zaten bu sayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ya izlemeyi özledim bitsede toptan izlesem. 300 bölüm izlemiştim kısa sürede sonra beklemek çok koyuyo :( da bitircek gibi durmuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Daha çok var bitmesine one piece in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 benim tahminim şu an yarısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 516 oyy ace'in idamına 1 hafta var süper chapterlar var ilerde ya off hebihime-sama'da süpermiş ilk defa bi shichibukai'ı sevdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 516 ace idam edilsin ya ace i seviorum ama idam edilsin luffy fıttırsın yanlız luffy burdan ace i kurtarmaya gider gitmeden öncede o heki peki mi ok atma tekniği neyse onuda öğrenir yığar büyük ihtimalle tüm crew ace in idamında buluşcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 516 yok ok atmayı falan öğrenemez luffy :D ama yeni bir teknik vs gerekiyor olabilir bir şeyler. ace ölmesin ya,gerçi ölmez zaten şu ana kadar ölen olmadı seride :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 516 yok ok atmayı demiorum kız ok atarken sen hiç heki ile ok atan görmedin mi falan dioda eğer heki böle buffer bi teknikse öğrenik kulanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 abi luffy kimseden etkilevnecek karakter değil adam birden bire gear second çıkardı ya... Onda zeka ile orjinal bi şey bulur bulacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 zeka ile?ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 yazarın kendi itirafı avrdı bi sayıda... luffy aşırı sağlam zekaya sahip ama aptal görünüyor diye. Hadi bunu bi kenara bırakalım luffy harbi orjinal bi eleman başka birinden teknik kopyalacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Büyük emekle 350 ep buldum indirdim ama 350-374 arasını bulamıyorum INP Subs'ın torrenti bozuk galiba sayfada liste gelmiyor :/ Var mı bildiğiniz indirebileceğim biryer? Yada 350-374 arasının Torrent Dosyalarını sakladıysanız onları bir .rar yapıp rapidshare ye atarmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Tamam sorun yok buldum anirena trackerının kendisinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Manga 519 Gear... Second!!! Luffy de haki yaptı sonunda, üzerine bir de Gear Second açıyor, acıdım Gorgon Sisters'a... Ama bakalım, Margaret ve diğerleri nasıl normale dönecek? Muhtemelen bir şekilde önce dövüp sonra uzlaşmaya varacak Luffy gibime geliyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 519 Sanırsam haki ve haoushoku aynı şey değil. Haki karşıdakinin hareketlerini anlamaya yarıyor. Haoushoku ise general emri işte. (yanlışsam düzeltin) neyse luffy çıkar bu işin içinden ama bakalım nasıl olacak. Bitmesin diye yalvardım resmen one piece olmayan haftalar kesinlikle suxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 520 pandawoman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 KenshinHimura said: 516 ace idam edilsin ya ace i seviorum ama idam edilsin luffy fıttırsın yanlız luffy burdan ace i kurtarmaya gider gitmeden öncede o heki peki mi ok atma tekniği neyse onuda öğrenir yığar büyük ihtimalle tüm crew ace in idamında buluşcak Herifte zaten hekinin kralı varmış...Omfg! god blessed luffy the imbazor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 521 vay hebihime-sama hakkındaki görüşlerim tamamen değişti bu bölümde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 521 Yeni bir legendary pirate ile daha tanışmış olduk... Hebihime harbi güzel bi karakter eğer luffy ile seyahat ederse düper olur. (sanji görmesin ama heueehuhue) Bakalım luffy ilk kime girecek. Kumadan kaçsa iyi olur bu arcta hiç abarmadı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 521 valla bi şekilde ace'in idam haberini alıp oraya gider diye düşünüyorum hatta diğerleri de oraya gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 522 Luffy you lucky bastard... abii hebihime... anam ace... of of of this will be best fucking arch ever... abi hebihime... şoktayım... yazarın kafasına franky kadar taş düştü herhalde of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Anime - 376 'OHA ADA YOK OLDU' Lost? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 522 eheh popüler oldu luffy de değerini bilemedi ben demiştim bi önceki chapterdan sonra ne olacağını doğru çıktı :p yalnız bi de lovesickness ne ya,bi de luffy'e,aşık oluncak en son adam ah hebihime yazık güzelim hatuna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ulan 500 küsür bölümde hala bulamadımı onepiecei,ben 100 küsür bişey izlemiştim en son hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar