Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

516

ace idam edilsin ya ace i seviorum ama idam edilsin luffy fıttırsın yanlız luffy burdan ace i kurtarmaya gider gitmeden öncede o heki peki mi ok atma tekniği neyse onuda öğrenir yığar büyük ihtimalle tüm crew ace in idamında buluşcak

Mesaj tarihi:
yazarın kendi itirafı avrdı bi sayıda...
luffy aşırı sağlam zekaya sahip ama aptal görünüyor diye. Hadi bunu bi kenara bırakalım luffy harbi orjinal bi eleman başka birinden teknik kopyalacağını sanmıyorum
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Büyük emekle 350 ep buldum indirdim ama 350-374 arasını bulamıyorum INP Subs'ın torrenti bozuk galiba sayfada liste gelmiyor :/

Var mı bildiğiniz indirebileceğim biryer?

Yada 350-374 arasının Torrent Dosyalarını sakladıysanız onları bir .rar yapıp rapidshare ye atarmısınız?
Mesaj tarihi:

Manga 519

Gear... Second!!!

Luffy de haki yaptı sonunda, üzerine bir de Gear Second açıyor, acıdım Gorgon Sisters'a... Ama bakalım, Margaret ve diğerleri nasıl normale dönecek? Muhtemelen bir şekilde önce dövüp sonra uzlaşmaya varacak Luffy gibime geliyor ama...

Mesaj tarihi:

519

Sanırsam haki ve haoushoku aynı şey değil. Haki karşıdakinin hareketlerini anlamaya yarıyor. Haoushoku ise general emri işte. (yanlışsam düzeltin)

neyse luffy çıkar bu işin içinden ama bakalım nasıl olacak. Bitmesin diye yalvardım resmen one piece olmayan haftalar kesinlikle suxx

Mesaj tarihi:
KenshinHimura said:

516

ace idam edilsin ya ace i seviorum ama idam edilsin luffy fıttırsın yanlız luffy burdan ace i kurtarmaya gider gitmeden öncede o heki peki mi ok atma tekniği neyse onuda öğrenir yığar büyük ihtimalle tüm crew ace in idamında buluşcak

Herifte zaten hekinin kralı varmış...Omfg! god blessed luffy the imbazor
Mesaj tarihi:

521

Yeni bir legendary pirate ile daha tanışmış olduk...
Hebihime harbi güzel bi karakter eğer luffy ile seyahat ederse düper olur. (sanji görmesin ama heueehuhue)
Bakalım luffy ilk kime girecek. Kumadan kaçsa iyi olur bu arcta hiç abarmadı çünkü.

Mesaj tarihi:

522

Luffy you lucky bastard...
abii hebihime...
anam ace...
of of of
this will be best fucking arch ever...
abi
hebihime...
şoktayım...
yazarın kafasına franky kadar taş düştü herhalde
of...

Mesaj tarihi:

522

eheh popüler oldu luffy de değerini bilemedi
ben demiştim bi önceki chapterdan sonra ne olacağını doğru çıktı :p
yalnız bi de lovesickness ne ya,bi de luffy'e,aşık oluncak en son adam ah hebihime yazık güzelim hatuna :D

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...