Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 yane bu durumun içinden nasıl çıkıcaklar bilmiyorum ama kesinkle BEST fucking arc ever.Bu arada şimdiye kadarki en imba fruit marine marshalldaki. sıpoyler light fruiti yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 SenariouS said: Mangayı okuyanlara If you're going on a trip, where would you like to go ? Best f... arc ever. (tu) yalnız arclar gittikçe güzelleşiyo kim bilir bi sonraki arc nası olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben zombie adası arcını hiç beğenmemiştim cp9 lardan sonra ama bu seferki mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Sawer said: ben zombie adası arcını hiç beğenmemiştim cp9 lardan sonra ama bu seferki mükemmel. olur mu ya thriller bark da süperdi.bi kere brook geliyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Saykooo sipeşial zombi oz. Bölümde ayrıca güzeldi ama kısa sürüyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kuma kafam gözüm girsin sana hemi... The Grand Line,Shabondy Archipolego, Grove 12... on this day, The pirate crew captained by Monkey D. Luffy, The Straw Hat Pirates were utterly... damn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kuma ya oha be.ağzını burnunu dağıtasım geldi bide sakin sakin dövüşüyo pis ayı. hem ne işi var ki orada amacı ne acaba? jetto pistolu falan blokladı,hayvan chopperı sallamadı.o ne öyle laser pew pew noldu yok oldular. bekleyemicem galiba bidaki chapterı eheh kesin bi yere gönderdi ama nereye?hepsini aynı yere mi farklı yere mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 manga ağır dağıldı crew du bakalım ne olcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 o değilde 1 hafta beklemek koyuyor insana bi şey değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 evet ya of en azından animeyi biriktiriyorum şöyle bi 40-50 episode olsun toptan izlicem tekrar olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 513 İnanılmaz iyi bir bölümdü ya.Şimdiye kadar gorduğum en iyi arclardan biri bu olsa gerek.Luffynin son sahnelerdeki hali kalbimi parçaladı valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hadi abi çık ya... sinir oldum nerde çevirisi manganın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ehe ben de kaç saattir bekliyorum çıkamadı bi türlü edit:franky'de translation var da scanlation çıkmadı daha zor tutuyorum kendimi okumamak için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 cık cık cık naruto bleach çıktı bu çıkmadı... sinir oluyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 "one was overlooked" loooool luffyde herhalde haremi olan anime karakterlerine katılacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 AHAHAHA süperdi ya bu mantar çıkmıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Allahtan bu adaya sanji düşmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 o değilde bu kadar karı arasında luffy en azından biraz olsun aşk yaşamadan ayrılırsa. One piece de aşk olmayacağı kesinleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Beyler birşey sorucam şimdi bu anime 370. ep'e ulaştı,bunun hepsini bulamıyorum o yüzden aradan bir yerden girmem lazım, bu "best arch ever" hangi ep'den başlıyor?Birde wikipedia'dan felan background okusam yeter mi aradan girmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Fortuna said: Beyler birşey sorucam şimdi bu anime 370. ep'e ulaştı,bunun hepsini bulamıyorum o yüzden aradan bir yerden girmem lazım, bu "best arch ever" hangi ep'den başlıyor?Birde wikipedia'dan felan background okusam yeter mi aradan girmek için? netten sen thriller bark başlangıç bölümüne bak direk thriller barktan sonra başlıyor yeni arc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Saol baktım wikipediadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ne barkı madem başlıcan bence skypia arcdan başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 valla ya skypia'da kaçmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ben o mesajı 370 e kadar izledim diye girdim ya... neyse skypea arcta iyidir evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar