Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yane bu durumun içinden nasıl çıkıcaklar bilmiyorum ama kesinkle BEST fucking arc ever.Bu arada şimdiye kadarki en imba fruit marine marshalldaki.

sıpoyler

light fruiti yane

Mesaj tarihi:
kuma kafam gözüm girsin sana hemi...

The Grand Line,Shabondy Archipolego, Grove 12... on this day, The pirate crew captained by Monkey D. Luffy, The Straw Hat Pirates were utterly...

damn...
Mesaj tarihi:

kuma

ya oha be.ağzını burnunu dağıtasım geldi bide sakin sakin dövüşüyo pis ayı.
hem ne işi var ki orada amacı ne acaba?
jetto pistolu falan blokladı,hayvan chopperı sallamadı.o ne öyle laser pew pew noldu yok oldular.
bekleyemicem galiba bidaki chapterı eheh
kesin bi yere gönderdi ama nereye?hepsini aynı yere mi farklı yere mi?

Mesaj tarihi:

513

İnanılmaz iyi bir bölümdü ya.Şimdiye kadar gorduğum en iyi arclardan biri bu olsa gerek.Luffynin son sahnelerdeki hali kalbimi parçaladı valla...

Mesaj tarihi:
Beyler birşey sorucam şimdi bu anime 370. ep'e ulaştı,bunun hepsini bulamıyorum o yüzden aradan bir yerden girmem lazım, bu "best arch ever" hangi ep'den başlıyor?Birde wikipedia'dan felan background okusam yeter mi aradan girmek için?
Mesaj tarihi:
Fortuna said:
Beyler birşey sorucam şimdi bu anime 370. ep'e ulaştı,bunun hepsini bulamıyorum o yüzden aradan bir yerden girmem lazım, bu "best arch ever" hangi ep'den başlıyor?Birde wikipedia'dan felan background okusam yeter mi aradan girmek için?

netten sen thriller bark başlangıç bölümüne bak direk thriller barktan sonra başlıyor yeni arc
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...