Thaumiel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Oha manga spoilerları okudum da, çok güzel bir yerde gibi duruyor şu anda. Anime yavaş gitmeye devam ederse bırakacam, 1 sene sonra izleyecem toptan. Her hafta beklemek ve sonrada kıytırık bölüm izlemek cidden koymaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ehe niye okuyosun spoiler ya :p en iyisi başla sen mangaya ucundan gördün nasılsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ya mangaya başla diyosunda siyah beyaz sevmiyorum hiç renklendirilmiş hali falan yok mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ehehehe yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Abi Spoiler niçin var? Bilmeyen okusun ve tüm eğlencelerinin içine bizzat kendileri tarafından sıçılsın diye. Şimdi ben spoiların görevini yerine getirmesini sağlayan, dünyanın dengesini sağlamaya çalışan süper hero muyum? Hayır. Salaklığımdan okuyorum demek istemeyen basit bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 güzel güzel,çok iyi gidiyor manga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mangasında her ağlayan surat gördüğümde gülmekten karnıma ağrılar giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 duygusuz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yok ya herşey iyi güzelde devasa ağız burun üstüne salya sümük ağlayınca çok komik gözüküyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 oha gelecek bölümde soge king tekrar geliyor. müziğine hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sogekiii no shima deee umaretaa ore waaa hyaappatsuu hakuchuu ru ru ra ra ruuu nezumi no medama mo LOCK ON omae no haaato mooo LOCK ONNNN! sooogekii no shima kara kita wotokkoo ru ru ru ruru ra raa soooreee niigeeeroooo sogeki soge sogeee SOOOGEEEE KIIIINNNGUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 SUPPA-HERO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bossların Gülüş şekilleri süper:D FoşşşşFoşfoşfoş KişşşşKişkişkiş ama en imbası Horohorohoro diye gülen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 505 trafalgar law'ın özelliği baya ilginç sağlam bi tipe benziyo(gerçi kafasındaki ödülü düşünürsek normaldir) oy kuma geldi son sayfada kidd'in işi zor valla acaba ne işi var kuma'nın burada.shichibukai'lar whitebeard'le savaş için toplanıyodu en son kuma napıyo ki burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yanlız elemanlara acıdım... en genç 3 manyak kaptana geldiler... neyse çok tatlı bir arc olacak bu da DAHA SHINSEKAİ VAR NE ZAMAN BİTECEK LAN BU SERİ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 505 trafalgarı bende tuttum kidd e maşallah magneto gibi ooh baya helecanlı olacak arc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 başlayayım diye niyetlendim bir ara ama 500 bölümü de indirmeye üşendim :P izle izle bitmez be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 mangasını oku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 animesinde 360 çıktı en son sanırım manga 505'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ne olacağını bildikten sonra animenden aldığın zevk azalıyor.O yüzden mümkünse hiç bakmayacam mangasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 I was born on sniper island 100 shots , 100 hits lu lu lala lu even a mouse's eyeball; lock on! Even your heart LOCK ON I am the man who came from sniper island! LU lu lu lu lu la Now you better run Sniper , sniper , sogeking Sogeking adamın aklını alır. You get hurt when you underestimate me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Harbi Soge King Ownzda Bu Peronada beklediğimden güçlü çıktı benim asıl merak ettiğim chopperla,robin nasıl sanjiyle,zoronun zombilerini alıcaklar?(previewda gordum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Sanji zaten robine vuramaz.Tek sorun zoronun zombisi.o da baya bi beyinsiz bölüm gereği biraz zorlanırlar ama sonuç belli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mangayı okuyanlara If you're going on a trip, where would you like to go ? Best f... arc ever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar