Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 7 gün + 30 yıl demek istedin heralde çünkü ben baya eminim One Piece'in Oda'nın çocuğu tarafından onun notları üzerinden bitirileceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 zaten ölünce ilk sorulan sorulardan bitanesi "one piece sonu ne oldu " olcak herhalde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 584 Gaiden biraz daha devam edecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Chapter 0 ın animesini yapmışlar! + Sublamışlar http://www.yibis.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 0 Pek bi pertmiş film için yapmışlar sırf zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 @Beyt abi strong world film değil miydi bu 175 mb :S ova tarzı bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Evet ova spoiler stronworld filmiyle ilgili bağlantı sağlayacak sahneler falan var işte içinde bide ilk kısmı atlayın çok feci spoiler yedim ben onu yazmayı unutmuşum dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Film çıkana kadar izlemeye gerek yok o zaman =) bedavadan spoiler yemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 haftaya çıkacak anime heralde one pieceteki en duygusal bölüm olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 585 lol luffynin ufak halinden güzel bir film cıkarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Sabo kim acaba Law gibi geldi bana sanki ama yeni bi karakter olarakta cikabilir tabi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 law olursa sasirtici olmaz ya ve guzel bolumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Law la karşılaştı daha önce luffy, bir şekilde tanırdı. Sabo ya öldü ya da ilerde ultra zengin biri olarak çıkıp destek verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 spoiler koymayi unutmusum :) neyse sabo Luffy az mal ya taniyamiyabilir, ama ben sabı felan derse hemen dank eder :) yoksa lawin oyle imba sekilde yardim etmesi cok normal degil. Adam 1 degil 2 kere yardim etti luffye birde oyle cok kotu huylu bir korsan da degil. Neyse en az 1-2 bolum sonra gorucez gibime geliyor..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ya bu hafta niye cıkmadı bu anime :S release date i 23 ü gösteriyor ama torrent yok piyasada =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swag Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 270. bölümdeyin. Enies Lobby'e gidiyorlar. Bakalım Robini zayiat vermeden geri alabilecekler mi. Merry haşat durumda olduğu için yeni gemiye ihtiyaçları var ve paraları bitti sayılır. Gemi olayını nasıl çözecekler. Bir de water 7'a gemi marangozu bulmaya gelmişlerdi acaba bulabilecekler mi. oO çok heyecanlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 swag said: 270. bölümdeyin. Enies Lobby'e gidiyorlar. Bakalım Robini zayiat vermeden geri alabilecekler mi. Merry haşat durumda olduğu için yeni gemiye ihtiyaçları var ve paraları bitti sayılır. Gemi olayını nasıl çözecekler. Bir de water 7'a gemi marangozu bulmaya gelmişlerdi acaba bulabilecekler mi. oO çok heyecanlı :D off ne harika zamanlardı şunlar :D keşke aklımdan silinsede ondan soraki bölümler bende ordan başlasam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 animede gene filler başlıcak pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Cok efsane filler geliyor animeye mangayi takip ediyorsaniz izleyin kesin, nami ve franky action var bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 586 ben olmasam napcaksiniz ya spp omg dragon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bu backflashlar iyiden iyiye baymaya başladı, resmen oda animeyi o kadar olaydan sonra soğuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Luffynin babasi gelicek gelicek bolum ne guzel gidiyor daha ne istiyorsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 abi ben geçmişten cok simdi ne olucak onu sabırsızlıkla bekliyorum o yüzden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 49. bolumdeyim, sadece bu zamana kadar bu diziyi nasil oldu da seyretmedim hayretlerdeyim, ve seyretmem icin tavsiye eden, israr eden pati animecilerine tesekkurlerimi bir borc bilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar