Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

spoiler koymayi unutmusum :) neyse

sabo

Luffy az mal ya taniyamiyabilir, ama ben sabı felan derse hemen dank eder :) yoksa lawin oyle imba sekilde yardim etmesi cok normal degil. Adam 1 degil 2 kere yardim etti luffye birde oyle cok kotu huylu bir korsan da degil. Neyse en az 1-2 bolum sonra gorucez gibime geliyor.....

Sosyal ağlarda paylaş

270. bölümdeyin. Enies Lobby'e gidiyorlar. Bakalım Robini zayiat vermeden geri alabilecekler mi. Merry haşat durumda olduğu için yeni gemiye ihtiyaçları var ve paraları bitti sayılır. Gemi olayını nasıl çözecekler. Bir de water 7'a gemi marangozu bulmaya gelmişlerdi acaba bulabilecekler mi. oO çok heyecanlı :D
Sosyal ağlarda paylaş

swag said:

270. bölümdeyin. Enies Lobby'e gidiyorlar. Bakalım Robini zayiat vermeden geri alabilecekler mi. Merry haşat durumda olduğu için yeni gemiye ihtiyaçları var ve paraları bitti sayılır. Gemi olayını nasıl çözecekler. Bir de water 7'a gemi marangozu bulmaya gelmişlerdi acaba bulabilecekler mi. oO çok heyecanlı :D

off ne harika zamanlardı şunlar :D keşke aklımdan silinsede ondan soraki bölümler bende ordan başlasam :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...