Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

Filleri filler olduğunu fark etmeden izlersin 2 büyük filler var galiba 1'i Captain Foxy - ki harika bir fillerdir - diğerinde de buzlu bir mekana giriyorlar galiba (ben bunu atlamıştım). Arada recap şeklinde fillerlar yada 1-3 bölüm arası değişen filelrlar var hoşuna giderse izlersin gitmezse atlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:

Filleri filler olduğunu fark etmeden izlersin 2 büyük filler var galiba 1'i Captain Foxy - ki harika bir fillerdir - diğerinde de buzlu bir mekana giriyorlar galiba (ben bunu atlamıştım). Arada recap şeklinde fillerlar yada 1-3 bölüm arası değişen filelrlar var hoşuna giderse izlersin gitmezse atlarsın.

Captain Foxy mangada da var heralde? Filler dedigin mangayla alakasiz bolumler degil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

o filler degil aslinda movie 10 icin hazirlanmis ozel epsodelar ya shabodyden once yada luffy tayfayi topladiktan sonra geciyor ara arc gibi bir sey :) su anda aralara bi yere sikistiramayacagi icin o tip bir sey yaptilar.. demek istedigim movie 10 aslinda serinin icinde geciyor ne yazikki daha torrente dusmedi dvdsi felanda cikmadi bi japonyada vizyona girdi :( ulasamadim yani..
Sosyal ağlarda paylaş

daha yeni 29.bolume gectim yani don krieg i yeni dovduler.

bildigim kadariyla 4-5 tane de filmi var uzun soluklu , hangisini ne zaman seyredeyim yani kacinci bolumden sonra mesela ? alakasi yok hic diyceksiniz ama mesela bazi karakterler vardir, dizisinde henuz gormedigim.

ya da hangi film hangi bolum zamaninda cikti gibi bir sey de sorabilirim.

dl link uzerinden soru

http://tehparadox.com/forum/f42/one-piece-episodes-movies-ova-specials-854189/#post2391708

mesela burada tonla ova, special ve movie var, neyi ne zaman seyretmeli

edit : arastirdim buldum siralamayi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...