D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ooof of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 0 dan tekrar bir sans vererek basladim, hangi bolumler filler , seyretmeyeyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 filler nerdeyse hiç yok toplasan 15 bölüm filler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Filleri filler olduğunu fark etmeden izlersin 2 büyük filler var galiba 1'i Captain Foxy - ki harika bir fillerdir - diğerinde de buzlu bir mekana giriyorlar galiba (ben bunu atlamıştım). Arada recap şeklinde fillerlar yada 1-3 bölüm arası değişen filelrlar var hoşuna giderse izlersin gitmezse atlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Sawer said: filler nerdeyse hiç yok toplasan 15 bölüm filler vardır. İzleyeli çok zaman oldu ama benim aklımda sanki 15den çok ama çok daha fazla filler vardı gibi kalmış eminmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yok ya emin gibiyim 2 tane filler arch var onlarda 3-4 bölüm birde 5-6 kere eskiden neler oldu gibisinden recap bölüm var başkada aklıma gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bir tane de şu hayvanlarla konuşabilen kızın olduğu filler arc var. 5-6 bölüm sürmüştü sanırım ejderhalarla ilgili bişeydi. Foxy filler süperdi cidden. Buzlu mekandaki bayrak filler ise bi garipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hea ewt onu unutmuşum o aslında 10. filme hazırlıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Fortuna said: Filleri filler olduğunu fark etmeden izlersin 2 büyük filler var galiba 1'i Captain Foxy - ki harika bir fillerdir - diğerinde de buzlu bir mekana giriyorlar galiba (ben bunu atlamıştım). Arada recap şeklinde fillerlar yada 1-3 bölüm arası değişen filelrlar var hoşuna giderse izlersin gitmezse atlarsın. Captain Foxy mangada da var heralde? Filler dedigin mangayla alakasiz bolumler degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Hayır, ana senaryo ile alakası olmayan bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Yok Sawer benim dediğim farklı. İlk Grand Line'a girdiklerinde karşılaşıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. 10. film için yapılan ayrı bişey. Koca bir kabuto yakalamaya çalışıyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 hııı tamam ben yanlış anlamışım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 o filler degil aslinda movie 10 icin hazirlanmis ozel epsodelar ya shabodyden once yada luffy tayfayi topladiktan sonra geciyor ara arc gibi bir sey :) su anda aralara bi yere sikistiramayacagi icin o tip bir sey yaptilar.. demek istedigim movie 10 aslinda serinin icinde geciyor ne yazikki daha torrente dusmedi dvdsi felanda cikmadi bi japonyada vizyona girdi :( ulasamadim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ooo harikaymış o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 583 çıkmış. Neden bugün çıktı merak ettim ama :D 583 Geçmiş devam ediyor. Ama biraz ağır ilerliyor gibi geldi bana. Animede eğlenceli olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Yalan söyleyemediği yerde bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 gaiden güzel gidiyor evet eheheh bide lffy ve yalan söylemek ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 sonu çok iyiydi ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 da dünya tam oturmadan gaiden koyması açıkca benim canımı sıkıyor... felaket merak ediyorum dünyaya olanları şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Belki çat diye jump yapar belli mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 of ne güzel olur yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 luffynin yüz ifadesi nedir öyle üehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 daha yeni 29.bolume gectim yani don krieg i yeni dovduler. bildigim kadariyla 4-5 tane de filmi var uzun soluklu , hangisini ne zaman seyredeyim yani kacinci bolumden sonra mesela ? alakasi yok hic diyceksiniz ama mesela bazi karakterler vardir, dizisinde henuz gormedigim. ya da hangi film hangi bolum zamaninda cikti gibi bir sey de sorabilirim. dl link uzerinden soru http://tehparadox.com/forum/f42/one-piece-episodes-movies-ova-specials-854189/#post2391708 mesela burada tonla ova, special ve movie var, neyi ne zaman seyretmeli edit : arastirdim buldum siralamayi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hehe one piece dünyasına hoş geldin don kriegli kısmı falan beğendiysen bu seri seni çok pis sarıcak haberin olsun :D ilerledikçe dahada güzelleşen bi seri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bi kişininde hayatının yaklaşık hmm... 7 gününe mal olduk heheh. izlemeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar