Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

flamingo

Bence Flamingo direkt Oda'dan emir aldı.

time jump aynı zamanda naruto spoilerlı

Time jump diyon da, Naruto jump yaptıktan sonra güzel mi oldu sanki? Luffynin ciddi bir kişiliğe bulandığını düşünsene. Ne kadar korkutucu.

Mesaj tarihi:
elazulruby said:

flamingo

Bence Flamingo direkt Oda'dan emir aldı.

time jump aynı zamanda naruto spoilerlı

Time jump diyon da, Naruto jump yaptıktan sonra güzel mi oldu sanki? Luffynin ciddi bir kişiliğe bulandığını düşünsene. Ne kadar korkutucu.

Time jump dan sonra naruto bi sure iyi gitti sonra sasuke olaya dahil olunca boku cikti serinin. Oda cok bomba adam kurgusuda muthis time jumpta olsa olmasada bozmaz bence cok animeyi. Bkz usop dellendiginde hic goze batmadi yaptigi seyler.
Mesaj tarihi:
D@rkwish said:

Time jump istiyooooooruuuuuum!

+1
arkadaşlar eğer time jump olmazsa en az bi 10 sene daha bekleriz gibime geliyor manga için... Yani ben %70 bitmiştir falan diyordum bu arctan önce, bu arctan sonra yarısına bile gelmedik diyorum... 40 yaşıma geldiğimde hala one piece okumak istemiyorum abi sdfsdf
Mesaj tarihi:
Fortuna said:

Artı onu bunu bilmem ama bu serinin daha çok yolu var inşallah bi 2-3 seneye biterde Gintoki gibi 30'umuza geldiğimizde Jump okumak zorunda kalmayız.

4 Mayıs 2009.
Mesaj tarihi:
abi bekleme
başla hemen
çizimler eski gelicek başlarda,doğal 10 seneyi geçti
ama dayan sabret
konunun seni esir almasına izin ver
her bir tayfaya ayrı ayrı hayran ol
sora zaten çizimlerde düzelicek yawaştan
sat ruhunu one piece e abi çabuk
Mesaj tarihi:
Animesi mangasindan da guzel, ama basta az sabredicen grand line a gelene kadar tayfa ara sira bayiyo sonrasinda gelmis gecmis en guzel seriyi izliyicen muhtemelen
Mesaj tarihi:

582

Ya bi haftada mutlu bi bolum yapsin oda; shabodyden beri devamli dipe batiyo cocuk icim acidi.

Galiba boyle 2 hafta 1 ay sekilinde zaman atliyicak gibime geliyor, traning felan geliyo gibi bu siradada tayfa toplasip bulucak gibime geliyor luffyi

Mesaj tarihi:

Senaryonun bu kısmında nasıl eğlenceli bölüm yapsın adam.Ace gitmiş tabi ki de üzgün ve karamsar bir hava vermek zorunda adam.İçim acıdı ama valla benimde luffyi öyle görünce.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...