elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 flamingo Bence Flamingo direkt Oda'dan emir aldı. time jump aynı zamanda naruto spoilerlı Time jump diyon da, Naruto jump yaptıktan sonra güzel mi oldu sanki? Luffynin ciddi bir kişiliğe bulandığını düşünsene. Ne kadar korkutucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 elazulruby said: flamingo Bence Flamingo direkt Oda'dan emir aldı. time jump aynı zamanda naruto spoilerlı Time jump diyon da, Naruto jump yaptıktan sonra güzel mi oldu sanki? Luffynin ciddi bir kişiliğe bulandığını düşünsene. Ne kadar korkutucu. Time jump dan sonra naruto bi sure iyi gitti sonra sasuke olaya dahil olunca boku cikti serinin. Oda cok bomba adam kurgusuda muthis time jumpta olsa olmasada bozmaz bence cok animeyi. Bkz usop dellendiginde hic goze batmadi yaptigi seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 time jump ın yaşayanacağı kesin mi yoksa olasılıklardan mı bahsediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Ben istiyorum ama kesin bişi yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 D@rkwish said: Time jump istiyooooooruuuuuum! +1 arkadaşlar eğer time jump olmazsa en az bi 10 sene daha bekleriz gibime geliyor manga için... Yani ben %70 bitmiştir falan diyordum bu arctan önce, bu arctan sonra yarısına bile gelmedik diyorum... 40 yaşıma geldiğimde hala one piece okumak istemiyorum abi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Fortuna said: Artı onu bunu bilmem ama bu serinin daha çok yolu var inşallah bi 2-3 seneye biterde Gintoki gibi 30'umuza geldiğimizde Jump okumak zorunda kalmayız. 4 Mayıs 2009. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 o 2-3 sene yalan abi direk ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Abi gerekirse 70 yaşıma kadar okurum .. saçma saçma naruto bleachlere kalacağıma 70 yaşına kadar one piece okurum daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 sen 70 ine kadar okursunda oda o kadar yaşarmı o bilinmez :D.çocuklarına felan bırakırsa ayrı tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 FMA Brotherhood bitince şu One Piece'a bakayım diyorum ama gözümde çok büyüyor ya. Tam da sevdiğim tarzda aslında, gemili memili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 abi bekleme başla hemen çizimler eski gelicek başlarda,doğal 10 seneyi geçti ama dayan sabret konunun seni esir almasına izin ver her bir tayfaya ayrı ayrı hayran ol sora zaten çizimlerde düzelicek yawaştan sat ruhunu one piece e abi çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 580 sayı manga ne demek ya oha, kaldı ki hiç okumadım hayatımda manga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Diamor said: 580 sayı manga ne demek ya oha, kaldı ki hiç okumadım hayatımda manga Anime'den başla zaten şuan olduğu yere kadar animeden izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Animesi mangasindan da guzel, ama basta az sabredicen grand line a gelene kadar tayfa ara sira bayiyo sonrasinda gelmis gecmis en guzel seriyi izliyicen muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 582 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 spo kutup ayısının dişi ayı varmıdır demesi ... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 582 Ya bi haftada mutlu bi bolum yapsin oda; shabodyden beri devamli dipe batiyo cocuk icim acidi. Galiba boyle 2 hafta 1 ay sekilinde zaman atliyicak gibime geliyor, traning felan geliyo gibi bu siradada tayfa toplasip bulucak gibime geliyor luffyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Şirkette okumamalıydım, allah belanı oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Senaryonun bu kısmında nasıl eğlenceli bölüm yapsın adam.Ace gitmiş tabi ki de üzgün ve karamsar bir hava vermek zorunda adam.İçim acıdı ama valla benimde luffyi öyle görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ooo ace gaidenden sonra time skip yapsınlar (bkz. kakashi gaiden and shippuden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yarın one piece'e başlıyorum 5 yıla bitiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Silphatos said: yarın one piece'e başlıyorum 5 yıla bitiririm max 5 haftaya bitirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 5 hafta bile uzun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 tatil vesilesiyle önümüzdeki hafta manga yokmuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 alıştık artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar