Remus Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Letsgetthesunshine said: @sartherienluffy ve zoro demişin ama sanji ve chopper da da haki olabilir , hani çıkarsa ben şaşırmam. sanjinin zaten bi bölümde haki tarzı bi olayı vardı , chopper ise rumble haplarımıdır nedir onu aldıgında direk manyağa bağlıyor zaten. ama tayfanın daha fazla artacağını düşünmüyorum jimbei ile hancock cok güçlüler cünkü artı ikisininde bırakamayacağı pozisyonlar var (amazon adası ve balıkadam adası) ama shanks la ya da dragonla bi olaylar dönebilir onda haklısın yoksa böyle çok boka sarıcak. Bence abaricak tayfa cunku blackbeard inanilmaz guclu oldu yani lvl 6 dan aldgi adamlarin 1ini yenmek icin 1 arc harcarlar anca bkz crocidle yani tayfa abaricak kesin ama nasil yapicaklar bilmiyorum bu arada chopperda haki yokda ben usopta haki cikar diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Buff gelceği belli zaten de.Ben hancockun gelceğini düşünüyorum tayfaya gemiye ayrı bi eğlence katçak bence o da.Luffy Zoro Sanjide haki olur ama luffydeki Haki olmaz.Chopper bence yeni haplar yapıp farklı formlarda karşımıza çıkabilir.Franky baya sağlam silahlarla geri döncek bence.Bide şu don flamingoyu falan indirseler ne güzel olur ya tip tip sırıtıyo ortalıkta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Jinbei ya da hancock gelmez, ikiside kaptan, bon olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Kaptanlıkmı kaldı son olaylardan sonra ... bence 2 side katılır .. eğer hencok katılırsa luffye olan hayranlığına sanji nasıl tepki verir çoook merak ediyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Olur mu kaptanlık mı kaldı, hancock koskoca bir ada kadından sorumlu, haşa kaptan ne olacağı belli olmaz, en kötü ihtimalle destek verir, jimbei de tüm balık adamların desteğini verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 578 birisinin geleceği belliydi de law olması ilginç, blackbeard vs. sengoku da sağlam oldu da, garpı da merak ediyorum o napıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 578 harbiden law ı kimse beklemiodu.supernovalar içinde en sevdiim kendisi aslında iyi oldu. ama herifte cok pis bi bakıs var.altından bi bok cıkmaz umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 578 süper bölümdü...yeni kaptanlardan bir yada ikisinin gelmesini bekliyodum ve Law olması en iyisi oldu aralarında en aklı başında olanı oydu zaten...ama çıkarı olmadan bişy yapmaz gibime geliyo nasıl bi bit yeniği çıkacak görücez...ayrıca sengoku vs BB kapışması epic olacak gibi eğer gösterirse oda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 güzel bölümdü ama 19 sayfa yetmiyor bu mangaya... yetemiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Büyüklerden başka gelen olmadı.Ben büyüklerden birisini bekliyordum.New era olayını yavaştan veriyor oda rookieleri olaya katarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 artık tayfa bir an önce toplansın abi yeter bu ayrılık baya dram cat cut oldu.artık birazda usopp,chopper falan lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ya Law kimdi ben kaçırmışım orayı yada unuttum .. plz hatırlatma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Katanalı, kutup ayısı adamı olan, belirli alandaki her şeyin yerini değiştiren. http://images2.wikia.nocookie.net/onepiece/images/3/38/Law.PNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bir merakla başladım animesine 400 e yakın episode her gün 2 - 3 saatlik seanslarla bir solukta bitiverdi... haftadan haftaya çok koyuor be beklemek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Hatırladım dre saolasın .. şu son adada olan olaylarda vardı ... oki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 579 shanks da damladi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 579 oh be sonunda, yanlız durum böyleyken whitebeard pirates i kendine katarmı acaba diye bi fantastik düşünce geldi aklıma çok mu hayalci oldum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 arkadaslar, ben bu animeyi star da izliyordum tee kucukken. lastik cocukmuydu neydi adı, simdi animelere sardım falan. bunu da goruyordum ve eskiden de cok seviyordum simdi de cok seviyorum. bunların hepsini indirip izlemek istiyorum ama soyle bi sorun var. tek tek indirmek ölüm gibi gelir. soyle 100 er 200 er felan torrent şeklinde olan var mı, ya da var mıdır. (varsa bir yardım eder misiniz? =P) teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 nksss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 İşte beklediğim adam da geldi.Yalnız şapkayıda aldı luffyden.Güzel dağılcak şimdi ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bu arc bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 579 SHANKS!!!! uu yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 SÜperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 579 yanlız shanks ın eleman kizaruya postayı koyduya orda şöyle içimden bi "Hell yeah.." dedim....o değilde shanks luffy i law ın elinemi bırakıcak öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 lan ben demedim mi bak 5 bölüm öncesi demedim mi. o değilde bu bölüm BİTER Mİ LAN!!!!!!!1!!!! sayfalar çok az ya da bize öyle geliyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar