Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

Letsgetthesunshine said:

@sartherien
luffy ve zoro demişin ama sanji ve chopper da da haki olabilir , hani çıkarsa ben şaşırmam. sanjinin zaten bi bölümde haki tarzı bi olayı vardı , chopper ise rumble haplarımıdır nedir onu aldıgında direk manyağa bağlıyor zaten.
ama tayfanın daha fazla artacağını düşünmüyorum jimbei ile hancock cok güçlüler cünkü artı ikisininde bırakamayacağı pozisyonlar var (amazon adası ve balıkadam adası) ama shanks la ya da dragonla bi olaylar dönebilir onda haklısın yoksa böyle çok boka sarıcak.

Bence abaricak tayfa cunku blackbeard inanilmaz guclu oldu yani lvl 6 dan aldgi adamlarin 1ini yenmek icin 1 arc harcarlar anca bkz crocidle yani tayfa abaricak kesin ama nasil yapicaklar bilmiyorum bu arada chopperda haki yokda ben usopta haki cikar diyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Buff gelceği belli zaten de.Ben hancockun gelceğini düşünüyorum tayfaya gemiye ayrı bi eğlence katçak bence o da.Luffy Zoro Sanjide haki olur ama luffydeki Haki olmaz.Chopper bence yeni haplar yapıp farklı formlarda karşımıza çıkabilir.Franky baya sağlam silahlarla geri döncek bence.Bide şu don flamingoyu falan indirseler ne güzel olur ya tip tip sırıtıyo ortalıkta :D

Sosyal ağlarda paylaş

578

süper bölümdü...yeni kaptanlardan bir yada ikisinin gelmesini bekliyodum ve Law olması en iyisi oldu aralarında en aklı başında olanı oydu zaten...ama çıkarı olmadan bişy yapmaz gibime geliyo nasıl bi bit yeniği çıkacak görücez...ayrıca sengoku vs BB kapışması epic olacak gibi eğer gösterirse oda...

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar, ben bu animeyi star da izliyordum tee kucukken. lastik cocukmuydu neydi adı, simdi animelere sardım falan. bunu da goruyordum ve eskiden de cok seviyordum simdi de cok seviyorum. bunların hepsini indirip izlemek istiyorum ama soyle bi sorun var. tek tek indirmek ölüm gibi gelir. soyle 100 er 200 er felan torrent şeklinde olan var mı, ya da var mıdır. (varsa bir yardım eder misiniz? =P)

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...