Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Son episodelari falan izliyorum 1 hafta bekliyerek one piece de.Bence Hikayenin yarisina falan anca gelmislerdir.Adam gibi olaylar olmaya basliyo bayagi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bencede hikaye daha yarısındasada Enies Loby de Luffy nin Gear 2. ve Gear 3. ünden sonra Luffy den kendisini daha da aşmasını bekleyemiyorum. O biraz kötü hissettirsede kesinlikle şu anda daha da bağımlılık yapıcı bir halde OP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 eheh en son 258 izledimde soge king olayı güzel olmuş şarkısı falan. bide bişey sorcam gerusamayla vegapunk arasında kim çevirdi one piecei?gerusamada 258 vardı en son da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 baya bir süredir vega da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 up!!1 kimse bayadır birşey yazmamış ben 195. bolumde kaldım (Enel-sama da) aktif olarak izleyen var mı acaba şu an bazı merak ettiğim spoilerlar var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Ben İzliyorum valla bu aralar çok güzel one piece:D Zombie flm takılıoz ne sormak ıstıosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Ya benim anlamadığım konu Gold D. Roger ile Monkey D. Luffy nin bi akrabağlığı var mı? Sonucta ikisinde de D adı geçiyor Bunun dışında gear muhabbbeti nedir? Ve Roger Golden Bell (Sky Island) e hiyoroglifle yazı yazmış one piece acaba o silahlar olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Spo -Gold D. Roger ile Monkey D. Luffy nin bi akrabağlığı var mı? Daha ortaya çıkmış birşey yok, ama muhtemeldir. -Bunun dışında gear muhabbbeti nedir? Luffy nin kendini bir adım ileri taşıması gibi birşey. Aslında gear ismini kendi takıyor, yaptığı şey devil fruit i daha iyi kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 valla ben mangayı takip ediyorum başkalarıda varsa tartışalım buradan ama pek kimse yok sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 =) benim seni yakalayabilmem için manganın bir yıl tatile girmesi gerekir sanırsam ama komplo teorileri geliştirebiliriz mesela cannonlar hakkında =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 D. D'nin bir muhabbeti olduğunu Doktor Kureha dan öğreniyoruz ilk. Fakat D yi taşıyan herkes akraba değil sorun o. Örneğin Portgas D. Ace gerçekte abisi değil. Kan bağları yok. Ya da Enies Loby bölümlerinde Robin'in flashbacklerde ortaya çıkan Jaguar D. Saul adlı dev vardır ki bu da Luffy ile alakasız bir karakterdir. Yani akrabalık muhabbeti pek sarmıyor beni bu noktada. Ha tabii yer yer düşünmedim değil acaba reenkarne olmuş hali mi Gol D. Roger'ın ama oda pek muhtemel değil. Ama merak ettiğim birşey var. Acaba balığa çeviren ''Şeytan Meyvesi'' var mıdır? Balık oluyon, su da dipte kitlenip kalıyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 o kadar garip şeyler var ki öyle bişey olsa şaşırmazdım heralde pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Ya bu usoop benim bi arkadaşa acaip benziyor ya tıpa tıp aynı sadece burun aşağı doğru . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Ya bu anime süper gerçekten ,bir numara.Luffy mezardan çıkan zombiyi farkedip yavaşça yaklaşıyor sonra kafadan bastırıp geri sokuyor.En son ne zaman bu kadar güldüm hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 manganın son chapterı da baya iyiydi güzel bi arc olucak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Anime yi takip eden var mı bilmiyorum ama ben 334 vegapunk ın subladığı bolumden sonra torrent linki bulamadım?? ve daha kotusu yine fansub değiştiriyor anime INP(Instantz NoobProduction) a geçmiş bu sefer de bu fansub kaliteli midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 instant noob bayağa sağlamdır nerdeyse 320den beri ben ordan takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bana torrent linklerini pm den atabilir misin acaba? toorgle dan aratıyorum ama canlı link bulamıyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 www.onepiecehq.com dd de var burada bu arada 500. chaptera da ulaştı manga gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 www.instantz.net den çekiyorum ben one piece dısındada bir sürü seri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 İyi güzelde siteye girdiğimde linkleri kırık hep sayfa acılmıyor anidb gibi üyelik falan mı istiyor bu site de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 500 son sayfada gol d. roger'ın first mate'i gösterdi heyecanlandım heh. luffy ortalığı karıştırıcak gibi yine auction da diğer rookie lerde sağlam tiplere benziyo bountyler falan baya yüksek.bu da güzel bi arc olucak dövüşler falan sabırsızlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 500 Sanırım arc sonunda luffy ve gol d. roger arasındaki bağlantıyı(eğer varsa) göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben direk bir bağlantı olduğunuce sanmıyorum ya yani akrabası falan çıkmaz heralde yoksa iyice saçma olucak ailece imbalar babası dedesi falan heh.ama belli de olmaz yani ipuçları falan vardı şu ana kadar luffy hep rogerın ayak izlerini takip ediyo belki başka bi bağlantı çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 501 of çok iyi bölümdü.galiba luffy bodos dalıcak auctiona karıştırıcak ortalığı ^^ ace'in public execution'ı duyunca ağzım açık kaldı baya büyük bi savaş olucak gibi whitebeard vs world government. luffy bunu duyunca o da gitmek isteyebilir bir sonraki arc bunla ilgili olabilir gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar