Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
E tabii ya One Piece konuşulduğunda çevirip çevirip Enies Lobby'e dönersin.Çünkü gerçekten tayafnın büyük oynadığı en gaz archtır.Yani One Piece anime deyince aklıma enies lobby geliyor direk.Ha tabii bide thriller bark'ın sonu.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

561

Aha savaş daha da büyüyecek.Yeni gelnleri denglemek için yeni korsanlar gelmezse baya sakata gelir bizimkiler.Gerçi daha adam gelir shanks falan belki gelebilirler.Cover story bitti, artık Luffy'nin tayfayıda bekliyorum savaşa.

Mesaj tarihi:
Valla ben ilk manga cıktgında cocuktum essek kadar adam oldum sanırım bitmesi benim evlenmem ve cocuk sahibi olmama kadar gider 10 sene boru değil ki bi yerde adam sole bi soylemde bulunmustu sanırım daha ne zaman bitecek diye sorduklarında

Eiichiro Oda 'Daha hikayenin yarısındayız ne bitmesi'

Yani buna bakılıcak olursa sanırım baya bi yolu daha var ondan adam umarım ölmez diye dua ediyoruz ^^
Mesaj tarihi:

561

ve yedek klubesinden pacifista lar oyuna dahil oldu...karşı takımdan kanatlara ve forvete takviye bekliyoruz...yanlız olaylar korsanların alehine gelişirse feci üstünü örtecekler katliamın kestiler yayını...

Mesaj tarihi:

spo

daha red hair var luffy nın babası var onlarda hava ındırmesı yaparsa cok sasırmam acıkcası ordan burdan boyuna adam ürüyor ama birşey kesin luffy biyerden sonra yargılıcak yonetecek hukmedecek...

Mesaj tarihi:
Theghosthand said:

Bu kadar px ile dandik korsanlar anında gg olacak.Pxlere karşı oda korsanlara birilerini daha eklemeli.

abi bırak onları biraz daha kasarsa oda okurlar gg olacak...
Epic Battle FTW
Mesaj tarihi:

562

Kumalar yardırıyor yahu kim durduracak onları.Luffy haki burst yapmalı artık yoksa bundan sonra bu savaşın sonu kötü.
Destek lazım kumaları durdurmak için.
Edward amcam da ölmez gibi geliyor bana.Çünkü kılıcı soktuğu yer pek ölümcül bi nokta değil.Whitebeard ölecekse epic olmalı boktan new world kaptanı öldürmemeli.Dünyanın en güçlü adamı diye geçiyor.Hakkını vermeli en azında bir amirali beraberinde alması gerekir öyle bir adamın.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...