SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ahahahaahhaha Of luffy ya dünya'nın gördüğü en salak ana karaktersin şerefsizim...
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 obaaa 417'i den sonrasını çok iyi bağladılar. 418 bekleyelim şimdi...
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Karşılık vermek mi? Önce bir anlasın da, sonra düşünür :)
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ya one piece mangasına başlayasım var (animesini izlemedim hiç) . Ama naruto gibidir diye korkuyorum . Bazı elemanlar diyor ya one piece , naruto , bleach same shit diye . Ne dersiniz başlayam mı ? Pişman olmam dimi onca sayfa okuyup ?
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Naruto izlemedim/okumadım ama One Piece'e shit diyeni keserim.
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Animesi varken mangasına başlamak saçma değil mi? Benim tavsiyem Animeyle geldiği yere kadar gel.Sonra anime-manga beraber devam et.Zaten animesini izlemek çok uzun sürer.
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Theghosthand said: Animesi varken mangasına başlamak saçma değil mi? Benim tavsiyem Animeyle geldiği yere kadar gel.Sonra anime-manga beraber devam et.Zaten animesini izlemek çok uzun sürer. animesini izlemekle mangasını okumanın tutacağı süreler arasında fark var. Bence en güzeli mangasını okuyup sonra anime olarak görmek istediğin sahneleri izlemek. O kadar bölüm izlemek her babayiğidin harcı değildir asdf
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bodrack said: Ya one piece mangasına başlayasım var (animesini izlemedim hiç) . Ama naruto gibidir diye korkuyorum . Bazı elemanlar diyor ya one piece , naruto , bleach same shit diye . Ne dersiniz başlayam mı ? Pişman olmam dimi onca sayfa okuyup ? Hepsini okuyordum sadece one piece'e devam ediyorum. Bir kere yazar kalitesi var. Naruto gibi bilmem kaçyüz senede anca 1 hareklet öğrenmiyor yada yan karakterin altında ezilen birisi yok. Bleach gibide bilmemkaç yüz sayı kaçırılan kızı kurtarma arc. yok. One piece hepsinden,bence, çok daha iyi.
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 one piece hikaye örgüsü vs güzelde, çizimler ve karakterler bir garip. çizimler bana çok absürd kaçıyor, hoş ona gögüs gerio 88 e kadar mangayı okumuştumda ... en sonunda karakterelre uyuz oldum bıraktım, hele şu köyün yalancı çobanı kılıklı adanın tekinden toparladıkları bi tip vardı, o adamın oldugu paneli es geçiyordum direk, sasukeden veta omeada dan bile nahoş bir karakter. OP okumamak için başlı başına bir sebep bence
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Admin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ben yeni başladım çok eyleniyorum valla ,süper gidiyor
Arma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mangaya hiç başlamadım hala. 276. bölümdeyim anime olarak. muhteşem.
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Animenin çizimler gittikçe güzelleşiyor onu söylememişiz bak.Yani öyle baştaki gibi devam etmiyor malum üstünden kaç sene geçti bir son halinin animasyonları ile ilk sezonun animasyonları arasında dağlar ,denizler var. Bir de naruto veya bleachle hikaye açısından karşılaştırılamaz.Bu iki popüler anime kısır döngü içinde kıvranırken, One piece hikaye olarak coştukça coşuyor. Bu animeler o kadar tahmin edilir oluyor ki 20 bölüm sonrasında şu şu olacak diyebiliyorsun. Ama one piecede odanın yaratıcılığında sınır yok.Adamın yarattığı dünyada Sizin o tahmin ettğinin şeyler denizde bir kum tanesi kalıyor. Mangada yeni sayılar sürekli şaşırtmaya devam ediyor.Animede öyle 20 dk kafanızı boşaltıyorsunuz. Diyeceğim şu ki en izlenesi shonendir kendisi.(ama topluca ,ard arda izlenir:))
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Gaap said: one piece hikaye örgüsü vs güzelde, çizimler ve karakterler bir garip. çizimler bana çok absürd kaçıyor, hoş ona gögüs gerio 88 e kadar mangayı okumuştumda ... en sonunda karakterelre uyuz oldum bıraktım, hele şu köyün yalancı çobanı kılıklı adanın tekinden toparladıkları bi tip vardı, o adamın oldugu paneli es geçiyordum direk, sasukeden veta omeada dan bile nahoş bir karakter. OP okumamak için başlı başına bir sebep bence abi ussop o yapma abi en iyi karakterlerden birisi hatta water sevenda çoşturuyor milleti. sık dişini aynen senin gibiydim Kenshin arkadaşımız olmasaydı kesinle okumazdım herhalde sonra bir sardım asdfsdf sonum bu
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Hikaye zaten ilk beşli (Luffy-Zorro-Nami-Usopp-Sanji) Tamamlanınca çok daha güzelleşiyor Nami'nin hikayesiyle beraber.Birtek Alabsta'nın başları biraz sıkıcı gelmişti bana.Ama alabastadan sonra zaten Ennies Lobby archta hayatım kaydı bilmem kaç tane bölümü ardı ardına izlemekten.
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ennies Lobby zaten en gaz arc.Defalarca izlenilir yani. Tüylerim diken diken olmuştu o bölümleri izlerken.
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 luffy son gatling atarken oturduğum yerde titreyerek, gecenin 3 ünde "huaa" diye bağırmışlığım var benim :D hakkaten inanılmaz gazdı enies lobby.
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bu dediğinin tıpkısının aynısını yaşadım.O sahneler nasıl gerilimle izleniyorsa artık vücuttan seseler geliyor:)
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 SenariouS said: Gaap said: one piece hikaye örgüsü vs güzelde, çizimler ve karakterler bir garip. çizimler bana çok absürd kaçıyor, hoş ona gögüs gerio 88 e kadar mangayı okumuştumda ... en sonunda karakterelre uyuz oldum bıraktım, hele şu köyün yalancı çobanı kılıklı adanın tekinden toparladıkları bi tip vardı, o adamın oldugu paneli es geçiyordum direk, sasukeden veta omeada dan bile nahoş bir karakter. OP okumamak için başlı başına bir sebep bence abi ussop o yapma abi en iyi karakterlerden birisi hatta water sevenda çoşturuyor milleti. Yok ya arkadaşın dediği gibi çook çok gereksiz bir karakter. Bu arada konu dısı Enies Lobby de elemanların hakisi mi vardı yoksa özel dövüş teknikleri mi? sık dişini aynen senin gibiydim Kenshin arkadaşımız olmasaydı kesinle okumazdım herhalde sonra bir sardım asdfsdf sonum bu
elazulruby Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Usopp olmazsa, Sanji olmazsa, One Piece'in zevki mi kalır?
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Usoop'a ben de bi ara uyuz oldum.Aslında en zayıf halka olduğu halde böyle artislikler ve çok salakça işler yapabiliyordu çenesi yüzünden.Ama sonra sonra hem kendini affettirdi hem de beni çok güldürdü. Herkesin kendine özgü bi becerisi ,gücü ve hikayeye katkısı olduğunu anladım öyle sevdim o karakteri de.Başta ısınamamak normal yani.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Letsgetthesunshine said: SenariouS said: Gaap said: one piece hikaye örgüsü vs güzelde, çizimler ve karakterler bir garip. çizimler bana çok absürd kaçıyor, hoş ona gögüs gerio 88 e kadar mangayı okumuştumda ... en sonunda karakterelre uyuz oldum bıraktım, hele şu köyün yalancı çobanı kılıklı adanın tekinden toparladıkları bi tip vardı, o adamın oldugu paneli es geçiyordum direk, sasukeden veta omeada dan bile nahoş bir karakter. OP okumamak için başlı başına bir sebep bence abi ussop o yapma abi en iyi karakterlerden birisi hatta water sevenda çoşturuyor milleti. Yok ya arkadaşın dediği gibi çook çok gereksiz bir karakter. Bu arada konu dısı Enies Lobby de elemanların hakisi mi vardı yoksa özel dövüş teknikleri mi? sık dişini aynen senin gibiydim Kenshin arkadaşımız olmasaydı kesinle okumazdım herhalde sonra bir sardım asdfsdf sonum bu Harbi usopp'a laf yok bende ilk başta bu ne lan demiştim sonra watersevenda ve thriller barkta yürülen keşmekeş dedim ayrıca ben teşekkür ederim yalvarta yalvarta size izletene kadar götüm çıktığı için
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ahah aynen öyle oldu bak söle güzel bak böle güzel diye diye =)
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 elazulruby said: Usopp olmazsa, Sanji olmazsa, One Piece'in zevki mi kalır? Abi Sanji yerine göre kral karakter oluyor ama Usopp yok ya hani onun sahneleri bana hep filler gibi geliyor.
elazulruby Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Usopp'un ani tepkileri, Chopper'la olan diyalogları serinin en komikleri bana göre. İlk başta cidden uzun burun ne lan bu böyle demiştim ama sonradan baya güldürmüştü beni. Ayrıca Usopp da biliyor zaten diğer elemanlar kadar hayvani güçlere sahip olmadığını ve bu yüzden water7'da çıldırıyordu. Sanji Enies Lobby'de buna şey demişti "do what i can't do", işte zaten orada Usopp'un da eşsiz bir karakter olduğunu göstermişti Eichiro.
Öne çıkan mesajlar