Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

geç oldu ama haberini vereyim dedim bi kaç gün oldu çıkalı 167yi yayınladılar. adamlar biraz hızlı oldu bu sefer herhalde arayı kapatacaklar gibi geliyor bana. hai hayırlısı[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku O Ni Naru Otoko Da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
arkadaşlar www.kaizoku-fansubs.com adresinde torrentlerini bulabilirsiniz en son 221i yayınladılar. hani 91den sonrasını nasıl bulacağınızı sormuşsunuz. neyse kolay gelsin iyi downloadlar

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 23:53 tarihinde, Odune tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Olmazmı gayet güzel devam ediyor :D Şimdi One Piece özelliği olaraktan bir seri bittiğinde araya bir kaç filler koyuyorlar. Ardından bi r sonraki arch a geçiyo. Ama fillerlarıda güzel olduğundan bana fazla dokunmuyor :D Hatta bay akomik oluyorlar genelde :D Ama arkadşaın anlattığı kadarıyla bir sonraki seriyi bekliyorum hevesle :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
abi iyi hoş güzel 120 ye kadar geldim ama hep aynı sey bayıldım biraz nakamada nakama nakamada nakama gelene gidene tokat hiç deişik bişi yok ama genede izliom bakalım hayırlısı hele ki bi önceki bölüme flashbackler girince kendimi parçalayasım gelio.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...