Odune Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 geç oldu ama haberini vereyim dedim bi kaç gün oldu çıkalı 167yi yayınladılar. adamlar biraz hızlı oldu bu sefer herhalde arayı kapatacaklar gibi geliyor bana. hai hayırlısı[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku O Ni Naru Otoko Da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Yok Mu Arkadaş Bu Naruto Ve Bleach'i Hisettirmeden Sollayan Animeyi İzleyen Başka ?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ben 91. bölüme kadar izledim cidden çok sarıyo. ama baydığıda olmuyo değil bazı kısımlarda. ama boş zaman öldürmek için, neşeniz kaçtığında eğlenmek için birebir bence. 91 den sonrasını bulmaya uğraşıyorum,netten indirmek kasıyo açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 arkadaşlar www.kaizoku-fansubs.com adresinde torrentlerini bulabilirsiniz en son 221i yayınladılar. hani 91den sonrasını nasıl bulacağınızı sormuşsunuz. neyse kolay gelsin iyi downloadlar [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 23:53 tarihinde, Odune tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yakından takip eden var mı acaba en son 312. bölümü izledim en son 315 yayınlanmış. güzel ve asla bitmiycek gibi duran seri, luffy e özenip hasır şapka bile aldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Olmazmı gayet güzel devam ediyor :D Şimdi One Piece özelliği olaraktan bir seri bittiğinde araya bir kaç filler koyuyorlar. Ardından bi r sonraki arch a geçiyo. Ama fillerlarıda güzel olduğundan bana fazla dokunmuyor :D Hatta bay akomik oluyorlar genelde :D Ama arkadşaın anlattığı kadarıyla bir sonraki seriyi bekliyorum hevesle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Aynen Bende Takip Ediorum Ama Animeyi Kazioku'dan Takip Ediorum Mangayı İse Son Hız Takip Ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 vegapunk'ta kaizoku kadar iyi iş çıkartıyor kalitesi çok iyi hd release zaten. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Hmm...Peki Vegapunk tan İndiriyim Fakat 225ten Sonrası Lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 müsait olsam gönderirdim fakat çok yoğunum şu sıralar zaten 30 kişiye söz verdim. pff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Tmm Canım Kasma =) İndiriorum Ben Kaizokudan Yavaş Yavaş...Baktım Vegapunk'ın Sitesine 294'den Başlıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 kenshin one piece arsivin varsa tırtıklamak istiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Valla Parça Parça Var...Bi Ara Görüşelim Bakalım Tırtıklayabilcenmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Vegapunk'tan en son 319. bölümünü indirip izledim, en azından 3-4 sene daha süreceğini düşünüyorum. Ben de Zoro'ya özeniyorum ama 3 katana biraz pahalı ve tehlikeli olur :) Acaba bölümleri Vegapunk'tan daha önce yayınlayan bir site, bir adres var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 325. bölümü izledim biraz önce açıkçası bana vasat gelen narutodan sonra sürekli takip ettiğim bleach, naruto, onepiece üçlemesinde ilk sırada yerini aldı. bunla birlikte vegapunk ta çok güzel iş çıkarıyor fansub konusunda herkese tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Naruto gibi diziler arasında en eğlencelisi bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 http://www.onepiecehq.com/news.php Instant Noodles mıydı neydi grubun adı vegapunk kadar kalitelimi tartışılır ama daha hızlı yayınlıyorlar o kesin :D Bua rada 2 haftalık tatile girdi ama bitişini çok sağlam yaptı bence :D Ace yaktı ortalığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 abi iyi hoş güzel 120 ye kadar geldim ama hep aynı sey bayıldım biraz nakamada nakama nakamada nakama gelene gidene tokat hiç deişik bişi yok ama genede izliom bakalım hayırlısı hele ki bi önceki bölüme flashbackler girince kendimi parçalayasım gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Valla şöyle diyim o Nakama muhabbeti hiç bitmeyecek bağlılık üzerine büyük bi yer ayırılmış ama sırf komedisi bile izletir bence. Ama bir Arabasta bir Sky Island sezonları vardır izlenir yani onlara gelene kadar sabret derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 arabasta bitmek üzere valla eh izlenio ama çok ta iyi bi anime degil bayıyıo çünkü hep aynı sey sasırtıcı bi hareket felan yok her gelene tokat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 sırf deve ve ördek için izliom ama sanırım arabastadan sonra ayrılıcaklar ya keşke kalsalar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Şaşırtıcı hareketler asıl Water 7 Arch'ta başladığı için daha önünde bir arch daha var diyorum :D Eğleniyorsan izlemelisin :D Arada Foxy Pirates diye bir seri olacak onlar fillerlar istersen geç ama ben onalrda bile gülmüştüm baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ya 300 lere dogru flash back ayagına eski episodeları dayadılar 3-4 episode boyunca böyle karaktersizlik görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 One Piece İyidir Kandır Candır...Şu Sıralar Devam Eden Sayılı Güzel Serilerdendir Kıymetini Bilin 5-10 Sene Sonra Çok Konuşulacak One Piece(Büyük İhtimalle Hala Sürüyo Olacak Ya Neyse =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 water 7 arctayımda ben ne bileyim çokta hoşuma gitmedi. nedeni sürekli ezilmeleri de olabilir tabi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar