Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

evet son ikisi (8-9) remake ama farkliliklar var ve epey güldüren sahneler var... vivi arc'inda ziyafet sirasinda luffy ve chopper'in olaya gülmekten yataktan düşmüştüm (:D

552 çıktı

evet beklenen an muheteşem bir açılışla gerçekleşti.. luffy'nin de ace'in roger'in oğlu olduğunu bildiğini öğrenmiş olduk..WB marinelerin çoğunu temizledi bakalim amiraller nasıl karşılık vercek..manga erken çıktı ama şimdi haftaya bekleyecek fazladan 1 gün oldu (:D

Sosyal ağlarda paylaş

Theghosthand said:

552 çıktı
http://www.onemanga.com/One_Piece/552/01/

Filmler güzel. son ikisi (8-9) chopper ve vivinin arclarının remake'i.İzlesende olur izlemesen de olur.

ya işteyim taginde entertaintment olan siteleri acamıyorum.Bir şekilde ordan zipleyip rapide felan atabilirmisin zahmet olmazsa?Çok makbule geçer:D.
Sosyal ağlarda paylaş

D@rkwish said:

Ben okumuyordum manga filam şimdi staj vs derken anime de duruldu derken bi bakayım dedim, son 3-4 sayıyı okudum ve mangası çoook hoşuma gitti. Ne diyosun şimdi 3 yıl kilitmiyim yani? :S

işin saçma tarafı beklemeyede deyiyor.

Oda'yı odaya kapayıp yaşamını kontrole almalı... Ölür falan bu adam yarıdayken hikaye, kan çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

dedim ben WB yargılar dıye.Adam anadolunun kurak topraklarında büyümüş buğday tarlalarında harmanlaşmış.Kım girer o kadar salam adamın arasına harbi delikanlı adamlarmıs.Tek WB degil burdan butun pirate alemini takdir etiyorum. dualarımız sizinle yoldaşlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Abiii bu olay bitmez dönerde döner Marine adasındaki kavga dövüş cıngar çıkar WB üzer.Luffy ve topladılarıda yolda daha bide tayfanın toplanması var hele bide tayfadaki digerlerinin başına gelenleride 3-5 bölümlük birşey yapmayıp uzatırlarsa iptal oluruz Allah Oda'yı yanımızdan eksik etmesin uzun yıllar
Sosyal ağlarda paylaş

Theghosthand said:

Kim kazanırsa kazansın great pirate age bitecek diyordu(ya da ben öyle anladım ) ama bence daha feci bişey başlıyabilir.çünkü Marine otoriteyi kaybedince çok daha büyük kaos ortamı olacak.

yok be abi...
great pirate age bitmezki ne olursa olsun sadece bi era kapanacak diyordu. Age ile era farklı şeyler sonuçta(yamulmuyorum demi lan?!)
Sosyal ağlarda paylaş

Orda 3 amiral var. 2 sinin güçlerini biliyoruz ki, Kizaru ordaki adamların yarısını tek başına indirecek kapasitede bir adam. (Hatta daha çoğunu)Silver gibi bir adam olursa haki de allah olmuş anca birşeyler yapar Kizaruya. :D Yoksa adam şov yapacak yani.
Tek antiside karasakal, onunda nerelerde olduğu ne yapacağı belli değil. :D Aokiji yi, serbest bırakırlarsa Ace zaten halleder gibime geliyor. Sorun 3. Amiral. Onun gücü muhtemelen savaşın seyrini belirleyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

gelem ihtimali olan iki büyük adam var:

Bir Monkey D. Dragon
Birde Shanks...

Shanks'ın gelmesi biraz kasabilir (ace'in luffy'nin abisi olduğunu hatırlayıp, luffy'nin onu kurtarmaya geldiğini düşünecek de gelecek)

Dragon gelmezse zaten gözümden düşer. Ama oğlunu tutup da smoker'dan kurtaran herifin mutlaka gelmesi gerekir bence.

Bunun dışında tayfadan da 1-2 kişi bekliyorum ki eğer tayfa bu arcta toplanmazsa en aşşa 22 sene bekleriz toplanmalarını...

bi Hebihime katılsın tayfaya pls ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...