elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Buggy bu gazla Luffy,Ace ve Teach'le beraber pirate summit'e kadar yarışır bile. Whitebeard tamam güçlü deli ötesi filan ama ben en çok onun tayfasındaki o sarışın commander'ı merak ediyorum. Adam baya bir karizmatik. Haftaya da heralde savaş direkt başlamaz, önce konuşmalar yapılır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Orası buggye patlar benden söylemesi.Çok dikkat çekti ve kaçış işi de üstüne kaldı.Şimdi burda patlamazsa peşine amiral düşer gene patlatır.Onun sonu kötü yani:) WB çok sağlam girdi sahneye ama Luffy orayı en fazla dağıtacak adam gibi geliyor.Çünkü WB oyalaması gereken çok adam olacak.Ayrıca gemi sayısı ordaki sayılan kadar değil arkada yüzlerce gemi var gibi duruyor.Güzel savaş olacak ama kaç chapter olacak merak ediyorum gerçekten. Cover storye gelince Usopp'u öyle kilolu görünce şaşırdım çok kötü olmuş.Zaten anca kaçıyordu , saklanıyordu şimdi açık hedef olur böyle kalırsa. Cover storyleri ile çok güzel filler olur kullanmalılar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Usopp o kilolardan kas yapar bence. Zaten Ace zamanında demişti Luffy'e "We will meet at the top of the pirate summit". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Atmosferik SpoBoa hasır şapkaya katılacakmıs diye bi duyum aldım var mıdır baska bunu okuyan bi yerlerde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Hasır şapkaya anca tanınmadık biri katılır. Umarım eskilerden kimse katılmaz, alışamayız. Ich liebe dich, Luffy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bircok yerde millet boa keşke katılsa diye konuşuyor, yani katılıcak diye kesin birşey görmedim. Ben boa'dan cok bon-chan'ın katılmasını istiyodum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 buggy sahnesi çok iyiydi hehe ama özellikle whitebeard'in girişi, nihayet beklediğimiz bölümler geldi tüylerim diken diken oldu o sayfada ^^ luffy gelince başlar heralde asıl savaş, daha konuşurlar atışırlan falan. zaten admiraller bozmadı keyiflerini takılıyolar orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bugun 411 çıkmayınca baktım haftaya ertelemişler yeni bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 whitebeard mı açtı o gate'i ? Neden açtı ki onlar farklı yoldan geldiler(luffy ile karşılaşmadılar sonuçta.)? O değilde garb gençlüğünde feci karizmaymış. Bu dadan da kim yaf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 whitebeard açmıştır, farklı yoldan gelmelerine rağmen kapıların mekanizması yüzünden tüm kapılar açılmıştır belki. Onun dışında dadan'ı bende bilmiyodum da: http://onepiece.wikia.com/wiki/Dadan zaten kimse bilmiyormuş tam olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Edit: tamam gate diyince bende sudan çıkışlarına dionuz sandım birde. sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Whitebeard yargıla lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 luffyden haberi mi var diyecektim. nerden derseniz şu okama queen laf uçurmuştu ya millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 http://img132.imageshack.us/img132/47/1248813798074.jpg strong world mü ne öyle bi liveaction geliyormuş galiba ? kaynak maynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 10. film.Live action değil o, normal. Bunun eski bi traileri vardı. sonraki trailerda o kapıdan giriş sahnesi ve giysileri değiştirmişler. Bu eski traileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hadi beee liveaction olsa dalgasına izlerdim böyle aynı tas aynı hamam gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 552 non confirmed spoilers -Luffy says that he always knew that he and Ace weren't blood related, and even knew that his father was Roger. Meanwhile, Ace has a flashback about meeting Shanks (whom he thanked for looking after Luffy), and apparently he actually turned down an offer to join the Shichibukai. He fought with Jinbei for 5 days (well, that certainly explains how they knew each other), and had a scuffle with the man that he would recognize as his father, as well. It also turns out that Whitebeard told Ace that he wasn't obligated to go hunt down Blackbeard, but he ignored his "dad's" orders because he wanted to deal out punishment to the traitor..... -It turns out that Whitebeard is a DF user. He has the powers of the Gura Gura fruit, an earthquake power. Sengoku says that that it's a power that can destroy the world. Whitebeard uses his great power to split the heavens (I guess like with his encounter with Shanks) and creates a great tsunami. There are two tsunamis and admirals Aokiji and Akainu try to stop them before 50,000 marines are wiped out. It seems that Akainu is about to reveal his powers.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 300 bölümünü izledim. 270 küsür bölümünün arasında bazı bölümlerde acayip fail çizimler vardı ancak muhim değil, saçmalık sayısı azdı. ANCAK 270 sonrasında anasını sattığım herifleri bir filler abanmaya başladılar. dakikaları nasıl harcasak, izleyeni nasıl krize soksak, 5 bölümlük olayı 30 bölüme nasıl yaysak derdine düştüler. 30 bölümde rezil ettiler diziyi. toplam dizi 24 dakika 7 dakika intro 8 dakika bakışma 5 dakika flashback 1 dakika ekşın 3 dakika outro. dizi bu boylamda ilerlemeye başladı. eğer bu saçmalık 300 sonrasında da devam edecekse hiç zahmet edip indirmeyeceğim. izleyen biri bişiler söylerse güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Fillerları atla derim :P skypie miydi ne 1 tane filler arc vardı benim hoşuma giden kalanı OP u 2. izleyişimde izlemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 benim bu animede filler anlayışım biraz değişik, şimdi adam gidip 2. bölümde grand line a girecek değil. yada dallama ichigo gibi "bu stili öğrenmesi 20 sene alır ama ben 5 günde öğreniyorum" geyikleride yok. haliyle düşmanları yene yene güçleniyo karakterler, benim o hoşuma gitti. adamlar grand line da dolanıp maceralara atıldıkları sürece zerre filler diye bakmıyorum bölümlere. ama burda gelipte 7 dk. intro ile girip 8 dk. bakışacaklarsa hiç izlemem bu diziyi. bu deli saçması intro ve bakışmalar 270. bölüm sonrasında başladı. DİYORUM Kİ 300. BÖLÜM SONRASINDA DA BÖYLE Mİ GİDİYOR ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 drencrom said: benim bu animede filler anlayışım biraz değişik, şimdi adam gidip 2. bölümde grand line a girecek değil. yada dallama ichigo gibi "bu stili öğrenmesi 20 sene alır ama ben 5 günde öğreniyorum" geyikleride yok. haliyle düşmanları yene yene güçleniyo karakterler, benim o hoşuma gitti. adamlar grand line da dolanıp maceralara atıldıkları sürece zerre filler diye bakmıyorum bölümlere. ama burda gelipte 7 dk. intro ile girip 8 dk. bakışacaklarsa hiç izlemem bu diziyi. bu deli saçması intro ve bakışmalar 270. bölüm sonrasında başladı. DİYORUM Kİ 300. BÖLÜM SONRASINDA DA BÖYLE Mİ GİDİYOR ? gitmiyorda merak etme gitsede değecek arclar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ben şuan 340 dayım iyi gidiyor şuan.afro saçlı iskeletle ilk tanıştıkları anda baya baya bi güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 One piece bitanedir. Senin dediğin yerler tahminimce Enies Lobby olması lazım. Oralarda anime, mangayı yakaladığından dolayı öyle bir şey yapmışlardı. One piece izleyen herkes bilir ki bi arc ortalama 70 bölüm sürer ve ben izlediğim hiç bir arcta sıkılmadım. Zaten denildiği gibi One piece'de bizim tayfanın kapıştığı adamlar, bizim tayfadan kat kat güçlü adamlar. Çat diye de yenemezler ve bu seri daha yıllar sürer ama asla da baymaz bence. Enies Lobby'de baya bi loopladır cidden milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 çıkartın artık şu 552 yi of ya arclar aşırı derecede beklenmez oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bide galiba bunun 10 tane falan movie si varmış. movieleri nasıl izlenmeye değer mi ? çünkü bi kaç yorum okudum pek iyi şeyler söylemiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar