Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

one piece starda yayınlanırken iğrenç bir dublajla yayınlanmıştı..
ve yayın saatleri düzgün değildi.bence bundan dolayı türkiyede pek tutulmadı..[signature][hline]www.animeturk.net
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

hani bende starda yayinlanirken seyredip takili kalmistim. ama cartoon network kadar kotu bir dublaji yoktu. o bakimdan siz ilk bolumu seyredin sonra hani begenmezseniz hemen birakirsiniz. ehu hani ilk bolume bakipda ulen bu neymis diyebilirsinizde aslinda luff vs BOSS episodelarini seyretmek gerekiyor. asil episodelar onlardir. YURRU BE GUZELIM KIM TUTAR SENI. luffy su anda upper yard'da bakalim priestlerle karsilasmasini buyuk bi heyecanla bekliyorum bakalim nasil bir dovus gosterecek bize master ODA (hos bazilariniz coktan ileri bolumlerini seyredip okumussunuzdur ama neyse ben kaizokudan sasmiyorum simdilik)[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

ben eger One Piece'in once Mangasini okuyup Animesini izlemeye sonra baslamasaydim heralde bugunku bolumlere kadar oturup izlemezdim. mangasi mukemmel basladi ama, konuyu harika dondurduler o yuzden dehset ilgimi cekti de anime sardi. yoksa direk animeyle baslasaydim olmazdi o is. ama en sevdiim animelerden biri olsu bugun. her ne kadar biraz fazla uzamis olsada. konu cok guzel.
cartoon network'un dublajini bikere kazara izledim, aman yarabbim....bu kadar igrenc bir dublaj....zaten sansurlerle icine etmisler canim animenin...[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling.
Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again?
It's whitely vanishing, the silhouette of that day.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
kaizoku-fansubs yine yepacagini yapti guzel bir calismayla geri geldi. sitelerinde de dedikleri gibi 3 dolu senenin ardindan guzel cevirilerle hala aramizdalar :) (her ne kadar uzun zamandir yeni bir episode yayinlamadiysalar ayin 10undan beri yeni birsey yok)

neyse iki tane yeni yayin yaptilar biri 1998 yilinda yapilmis bir OVA hikaye ve cizimler biraz kotu olsada yinede sonuc olarak kendisi ONE PIECE iste size adresi
http://www.kaizoku-fansubs.com/torrents/[K-F]_One_Piece_160_[F4F20092].avi.torrent

ikincisi ise manylemons productions'in hazirlamis oldugu seriden bazi sahneleri kullanarak olusturduklari video klip. bugune kadar oluasturulmus en guzel video klip diyebilirim one piece hayranlarina sunulur
http://manylemons.co.uk/Sail_On.shtml

iyi seyirler arkadaslar[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)

[Bu mesaj Odune tarafından 22 Eylül 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum neden ama sitelerinde hala yayinlamamislar yeni episodu. bir suredir kendi forumlarinada giremiyordum.
neyse uzun aramalarim sonucunda elemanlarin dosyalari upload ettikleri Direct DL olarak yada torrent olarak indirebileceginiz bir site buldum. artik hangisi isinize gelirse onu kullanin. buyrun one-piece hayranlari buradan yakin.

http://mitaymaxsh.mgmservers.net [signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Sosyal ağlarda paylaş

one piece in 6. flimi çıktı..

Balkongo Fansubs
http://www.worldspace.nu/onepiece/

ed2k://|file|One_Piece._Omatsuri_Danshaku_to_Himitsu_no_Shima_-_1_-_Complete_Movie_-_[BalF](99494b86).avi|672788480|3dcdf7a5640c865a0fc276cefe59010e|

http://www.boxtorrents.com/download.php/128489/onepiecemovie6.torrent[signature][hline]www.animeturk.net
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Flimi izlemeyi biraz önce bitirdim.
gerçekten çizimler ve hava olarak çok farklı bir yapım olmuş. şimdiye kadar izlediğim en karanlık ve ve korku öğelerine yer veren bir flim.
one piece in komik havasını beğeniyorsanız bu flimin 2. yarısından hoşlanmayabilirsiniz.
ama bana göre baya ciddi bir yapım olmuş..
sadece çizim tarzına alışamadım:(
Sosyal ağlarda paylaş

kaizoku-fan subs uzun zamandır yeni bir yayın yapmıyorlardı. geçenlerde elemanların forumunu incelerken dythim (yani yayın yapıldıgında her seferinde güzel bir yazı yazan eleman ve subberların bş elemanı (bana göre)) şöyle birşey yazmış. FBI ajanları gruptan 2 kişinin evine baskın yapıp fan sub işini bırakmaları için uyarıda bulunmuşlar. bunlarda itiraz edip karşı çıkınca bu elemanları tutuklamışlar. gizli olarak yada bilmiyorum nasıl yaptıysalar 161. bölümü yayınlamışlar yada o sıralarda hazırdı. şimdi ne olacak bilinmiyor çünkü dythim bu konu hakkında kesinlikle konuşmak istemiyor. ne site nede bu tutuklama konusu hakkında. neyse bir süre herhalde ara verecekler umarım kapatmazlar sitelerini.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Sosyal ağlarda paylaş

ee şimdi okuduğuma göre elemanlar bitirme tezleriyle uğraşıyorlar. şimdi hangisine inanacağımı bilemedim. iki haberde kaizoku forumlarından. acaba dythim dalgamı geçti elemanla yoksa ciddimiydiler??

alın size şok 3 adet adres
http://www.kaizoku-fansubs.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=6961&forum=2
http://www.kaizoku-fansubs.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=7002&forum=3
http://www.kaizoku-fansubs.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=7052&forum=3

bu son adrese göre elemanlar bir daha yayınlamayacaklarmış yeni bölüm :( ne yapıcaz şimdi?!![signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım uzun bir ara verdiler, Dythim isimli arkadaş biraz sert davranmış ama hiçbir fansub grubu "ne zaman yeni bölüm çıkarıyorsunuz?" sorusunu sevmez zaten.
FBI da karışmış olabilir işe tabi orasını bilemem. Bu seri lisanslanmış mıydı?[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama..
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

lisanslanmıştı herhalde sorun oradan kaynaklanıyor. işte 3 tane adresten çevir çevir yak ama bir daha yayın yapmazlarsa çok büyük bir hayal kırıklığı olur benim için. çünkü bu kadar güzel bir seriyi çok kötü bir alt yazı ve görüntü kalitesiyle seyretmek o kadar zevk vermeyebilir. sonuç olarak adamlar bir süreliğine ara verdiler. ne zaman yeni bölüm çıkacak sorusuna herhalde sürekli karşılaştıklarından böyle sert cevaplar veriyorlar. :(

:(
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
hahah herşey yalanmış elemanlar en sonunda ne zaman yeni yayın çıkacak sorusundan bunaldıklarından böyle bir cevap vermişler sonradan okuduğum bazı forumlarda.
DYTHM denilen eleman japonyaya gitmiş ve anladığım kadarıyla bitirme tezleriyle uğraştıklarından yeni yayın çıkması uzun zaman alıyor. sonuç olarak site yeniden açık ve dl yapabiliyorsunuz.

son olarak elemanlar yeni bir codec olayına geçmişler. dha az yer kaplıyo diye lanse etmişler. normalde kullandıkları codec ile aynı kaitedeymiş. en son 162 çıkardılar irc kanallarını kontrol etmedim belki 163 çıkmıştır diyorum. çünkü en son siteye upload ediyorlar yada torrent dosyasını sonradan ekliyorlar siteye.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
one piecelerin torrent olarak mangalarına bakıyorum. googledan aramalarım sonucunda online olarak ancak shunenjump sitesi birde msn group var oda online. boxtorrentte ve torrentspy da mangalarının torrentini bulamadım siz nerelerden buldunuz? (genelde böyle şeyleri bulanlar kymophobia ve kender)

K-F 165 de kaldı deli oluyorum adamlar ilerlemiyo. başka bi grup (saiyaman) almış başını gitmiş 252yi çıkarmış diyorum acaba saiyamanmı takip etsem? hem merak ediyorum ama aynı zamanda kaliteli bir arşive sahip olmak istiyorum. buda pek mümkün olmuyor.

neyse son olarak yeni episode çıktı 165 www2.kaizoku-fansubs.com adresinden temin edebilirsiniz.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku O Ni Naru Otoko Da [Monkey D. Luffy/One Piece]

[Bu mesaj Odune tarafından 06 Aralık 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

stoptazmo sitesinde pek çok manga var, artık üyelik istiyor ama o da bedava zaten
saiyaman raw anime yayınlar, aman diyeyim fansublı diye indirme. 3 hafta torrentleri tutar sonra kaldırır, grupların raw çekmekte kullandığı adamlar bunlar.[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama..
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tanoren, 06 Aralık 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
stoptazmo sitesinde pek çok manga var, artık üyelik istiyor ama o da bedava zaten

buradan bir türlü indiremedim ama kayıtta yaptırmadım belki sorun ondandır neyse bir daha denerim

said:
tanoren, 06 Aralık 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
saiyaman raw anime yayınlar, aman diyeyim fansublı diye indirme. 3 hafta torrentleri tutar sonra kaldırır, grupların raw çekmekte kullandığı adamlar bunlar.

buradakilerde hdtv denen bi fan grubu var ama subları yalan yanlış şeklinde yapıyorlarmış

son kararım manga olarak seriyi okuyup K-F ne zaman yeni bölüm çıkarırsa onlardan seyretmek olacak herhalde. ama umarım manga olayını çözerim. neyse yindede tavsiyeler için teşekkür ederim

[Bu mesaj Odune tarafından 07 Aralık 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

en sonunda adamlar yeni bölümü yayınlardırlar. bazı üzücü olaylar olmuş adamlar bir şekilde yayınlayamammışlar. üzerine sınavlar felan derken uzamış iş. neyse buyrun buradan yakın One Piece 166 çıktı herkese hayırlı olsun.

http://www2.kaizoku-fansubs.com/downloads/index.php

bu arada kime ne söz verdiysem yerine getirmenin zamanı geldi herhalde. buradan herkese duyurulur. yalnız teker teker gelin kardeşim. özel mesajlarınızı 4 gözlen bekliyorum.

(tanıdıklara öncelik verilecektir kaytarma itinayla yapılır bilginize sunulur)[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku O Ni Naru Otoko Da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...