Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

Dragon - Kuma bağlantı teorisini adam akıllı düşünmemiştim ama düşündüğüm başka bişeyde varki kuma nerde yatacak tayfaya katılırsa :D hareketli heyecanlı böyle sevinince zıp zıp zıplayan, suggeeee suggoooiiii tipinde biride değil.. Buarada mangadaki son kısımda vardı yemekte kuma, hancock yoktu halen ortalarda..
Sosyal ağlarda paylaş

Shicibukai

Teach ve Mihawkda elde; teach magellanda luffye geçit verdi ve onun hayalini kurduğu şeylerlede ilgileniyor.. Bu ark sonuna doğru belki biraz daha ilerde belli olur, teach de kuma gibi inceden inceden bişeyler hazırlıyo seride ilk göründüğü andan beri. Diğer taraftan mihawk da taaa serinin en başından beri tayfayla özelliklede zoroyla ilgileniyodu, hatta shanksı ziyaret etti konuştular fln.. Gecko belirsiz birazcık ne yönde yaklaşır, Doflamingoda arıza bi tip, bişey yapmayadabilir arızaya bağlayadabilir.. Keyfine düşkün gevşek biri işte

Buarada üst taraflarda sırf animeden takip edenlere hafif spoiler gitmiş, öbür hafta görmüş olacaklar gerçi
Sosyal ağlarda paylaş

one piece başladığında Luffy 17 yaşındaydı.Gold D. Roger seri başladığında 22 sene önce öldü deniyordu. O zaman pirate king öldüğünde luffy daha portakalda vitamindi demektir.Pirate king ile anne tarafından bi yakınlık olacak bence.
http://i218.photobucket.com/albums/cc221/photobucketer258/14482386_b7c9627628.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de inanasım oluyor bazen ama sanmıyorum.En fazla anne tarafından dedesi olmasını bekliyorum .Pirate king'i tanıyan herkesin ilgisinin nedeni; Luffynin tavırlarının , kurduğu cümlelerin tıpa tıp benziyor olması.
Bir de pirate kingin kendisi çıkarsa kotordaki revan etkisi yapar çok süper olur ama sanmıyorum.Babası, dedesi belliyken olmaz gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...