Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 istedikleri yerin zıttına yolluyor olabilir mi o kuma bunları.Kumanın elinde pati çıkınca gülmüştüm ama hayvan overpowered god mode çıkınca gülmeyi bıraktım tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Dragon - Kuma bağlantı teorisini adam akıllı düşünmemiştim ama düşündüğüm başka bişeyde varki kuma nerde yatacak tayfaya katılırsa :D hareketli heyecanlı böyle sevinince zıp zıp zıplayan, suggeeee suggoooiiii tipinde biride değil.. Buarada mangadaki son kısımda vardı yemekte kuma, hancock yoktu halen ortalarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Bence Luffy'nin tayfasına Luffy'den daha güçlü birinin girmesi saçma olur,hatta strawhat pirates'ın eğlencesi kalmaz. gönderme Perona'yı filan istediği yere göndermişti ama her ne kadar uşağı olmasa da gönderdiği yerin,hatta bence Luffy'i hancock'un yanına bilerek gönderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Herkesin yeteneklerini geliştirebileceği bi yere yolladı ama ne bileyim şimdi sanji orda olmayı mı istedi:) Kumanın gücü, beyazın psikopat tiplemesi gibi ''bir ada dolusu kadınla birlikte olmanı istiyorum ama onların kadın olmasını istemiyorum'' gibi çalışıyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Animede bir yerde geciyordu Prite King olucak adam 7 warlordsa hukmedicek diye :) gerisini siz dusunun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 E o zaman şöyle diyebilir miyiz? Shichibukai Kuma,Hancock,Jimbei,Crocodile elde.Gerçi Crocodile eski ama.Geriye Teach, Don Flamingo, Mihawk ve Moria kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Shicibukai Teach ve Mihawkda elde; teach magellanda luffye geçit verdi ve onun hayalini kurduğu şeylerlede ilgileniyor.. Bu ark sonuna doğru belki biraz daha ilerde belli olur, teach de kuma gibi inceden inceden bişeyler hazırlıyo seride ilk göründüğü andan beri. Diğer taraftan mihawk da taaa serinin en başından beri tayfayla özelliklede zoroyla ilgileniyodu, hatta shanksı ziyaret etti konuştular fln.. Gecko belirsiz birazcık ne yönde yaklaşır, Doflamingoda arıza bi tip, bişey yapmayadabilir arızaya bağlayadabilir.. Keyfine düşkün gevşek biri işte Buarada üst taraflarda sırf animeden takip edenlere hafif spoiler gitmiş, öbür hafta görmüş olacaklar gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Eh kalani icinde bi 400-500 bolum izleriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Remus said: Eh kalani icinde bi 400-500 bolum izleriz :P yazar bitirmeden ölmesinde ne olursa olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 SenariouS said: Remus said: Eh kalani icinde bi 400-500 bolum izleriz :P yazar bitirmeden ölmesinde ne olursa olsun... Ben de korkuyorum ondan ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 yazmistir kesin bitirmistir seriyi :P insallah yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 405i daha yeni izledim. luffy ağlayınca direk benim gözyaşlarım da akmaya başlıyor. ulan liseli kızlar gibi ağladım. böyle hafiften burun falan da çektim, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Landingde ahı ahı ahı diye gülücen nasıl olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Landing te hakikatten o gözyaşları yine olucak ama gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yahu bu sub neden çıkmadı hala?bir tane çıkmış ama bulgar ve ingilizce aynı anda, ben onun altyazısını açamadım hangi playlerla denediysem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 filler diye hiçbir sub grubu sublamamış sanırım :D hani haksızda değiller aslında niye uğraşsınlarki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Gayet gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 548 şuan bile etkilendim, animede çok fena bi bölüm olucak bu ya, hakkaten duygulandırır. 3 oldu artık luffy'i kurtardığı, helal olsun bon-chan ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 548 tüh tayfaya katılır diyodum gitti bon-chan...son 3 bölümdür çizimler çok kötüleşti bi ayar çekerler inş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bon-chan... Manlier than any okama would be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Gold D. öldüğünde Luffy var mıydı? Ya da Luffy doğmadan mı öldü? Karıştırdım tarihleri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 one piece başladığında Luffy 17 yaşındaydı.Gold D. Roger seri başladığında 22 sene önce öldü deniyordu. O zaman pirate king öldüğünde luffy daha portakalda vitamindi demektir.Pirate king ile anne tarafından bi yakınlık olacak bence. http://i218.photobucket.com/albums/cc221/photobucketer258/14482386_b7c9627628.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Aklıma takıldı da, şekil itibari ile birbirlerine çok benziyorlar. Hakileri öyle, Shanksın buna özel ilgi göstermesi ve onunda Roger'in tayfa olması. Rogerin, ben ölmüyorum tarzı bi söylemi vardı Rayleigh'e. Acaba diyorum bu Roger'in bi geri dönüş filan olayımı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Benim de inanasım oluyor bazen ama sanmıyorum.En fazla anne tarafından dedesi olmasını bekliyorum .Pirate king'i tanıyan herkesin ilgisinin nedeni; Luffynin tavırlarının , kurduğu cümlelerin tıpa tıp benziyor olması. Bir de pirate kingin kendisi çıkarsa kotordaki revan etkisi yapar çok süper olur ama sanmıyorum.Babası, dedesi belliyken olmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Benim kastım akrabalıktan çok Gold'un Luffy de reankarne gibi bişi olması. Uçuk bi fikir ama ne bilim o kadar benziyorlarki insan düşünmeden edemiyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar