Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

spo

Mr. 3 pek sağ çıkamayacak o son olaydan sonra bence mr.2 de kendini feda eder gibime geliyor.Kimse katılmasın ya mürettebata böyle gayet iyi,zaten şu karışıklıkta kim kimin tayfası hiç belli değil.Benim tek merakım Robin ve Chopper nasıl geri dönecek.Robin belki o köprü inşa edilince GL'ye girer,Chopper da o adadaki kuşu kafalar, kuş bırakır bunu GL'ye.

Sosyal ağlarda paylaş

_ILuVaTaR_ said:

tayfa

mr. 2 ile baya kanka oldu luffy evet, ama istemiyorum ben onu gemide :P
bi kere tek eksikleri müzisyen artık dimi? hatırlayamadım kaldı mı başka eksik?
ayrıca of evet ya cidden yetmiyo haftada 19 sayfa başka bi mangayı iptal edip daha uzun OP koysunlar falan :P

Müzisyen?

Brooke var ya :) Unuttun heralde

Sosyal ağlarda paylaş

yalnız yeni açılıştaki hancock ile sahne bildiğin aşk sahnesi olacak sahne başka animelerde... Ama luffy'İn o salak bakışı ortamı oluşturmamış. Hancock büyük ihtimalle katılacak abi...

veya aşığı olarak onu bir yerlede bekleyecek(onepiece tüm pirate eşleri bir adada normal hayat sürüyorlar, luffy annesi vb.)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Cellobello'nun da dediği gibi bu olaylar bittkten sonra (ki daha en az 50 sayısı daha var bence) Luffy'nin bounty alır başını gider uzaklara.Hatta 1milyar bile olabilir,neden? 10.filmi de Oda yazmış orada Luffy'nin başında 1 milyar ödül var belki bu filmle mangayı birleştirebilir.film de kasımda çıkacak çünkü.

Aman abi öle aşk maşk yaşamasınlar luffy ile hancock.Luffy'yi öle tahmin edemiyorum,komik olur
Sosyal ağlarda paylaş

Luffy ve aşk ahahahaah böyle yan yana anlamsız olan iki kelime.. Ama iş Son Goku gibide yapılabilir, Oda seviyo gokunun yazarını ortak bölüm çizdiler vs.. Hani ona benzer bişey yapmak ne derece doğru olurda gokuda evlenmişti sonuçta.. Buarada benmi çok işkillendim bilmiyorumda, zoro nun world noble'ı keseceği sahnede supernova kız (bonneymiş adı) üstüne atlamıştı, öyle hafiften bi yakınlaşma vardı sanki, gerçi kızda bişey olsada zoro biraz hödük olduğu için çıldırtabilir :D
Sosyal ağlarda paylaş

Cellobello said:

Luffy ve aşk ahahahaah böyle yan yana anlamsız olan iki kelime.. Ama iş Son Goku gibide yapılabilir, Oda seviyo gokunun yazarını ortak bölüm çizdiler vs.. Hani ona benzer bişey yapmak ne derece doğru olurda gokuda evlenmişti sonuçta.. Buarada benmi çok işkillendim bilmiyorumda, zoro nun world noble'ı keseceği sahnede supernova kız (bonneymiş adı) üstüne atlamıştı, öyle hafiften bi yakınlaşma vardı sanki, gerçi kızda bişey olsada zoro biraz hödük olduğu için çıldırtabilir :D

abi zoro'nun kime gideceği belli... Şu smoker'ın vice-commander'ı varya... direk ona gider zoro.
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

abi zoro'nun kime gideceği belli... Şu smoker'ın vice-commander'ı varya... direk ona gider zoro.

evet zoronunki belli...ama luffy le gelirsek korsan kralı olmadan onun aşk meşk olaylarına girceğini sanmam ama hancock kesin vurgun luffye desteklicek amazonlarla ama tayfasına girmez...aşk olayına gelince luffy evlenirmi bilmem ama hancock kesin bekler onu ebediyete kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

sartherien said:

SenariouS said:

evet zoronunki belli...ama luffy le gelirsek korsan kralı olmadan onun aşk meşk olaylarına girceğini sanmam ama hancock kesin vurgun luffye desteklicek amazonlarla ama tayfasına girmez...aşk olayına gelince luffy evlenirmi bilmem ama hancock kesin bekler onu ebediyete kadar...

abi hatun hasta... ölecek geyikleri vardı. Bide one piece tarihinin en güzel hatunu luffy'e yazıyor yani... Babasının oğlu ise bi şeyler yapar (bkz. dragonun en az 2 karısı var)
Sosyal ağlarda paylaş

elazulruby said:

_ILuVaTaR_ said:

tayfa

mr. 2 ile baya kanka oldu luffy evet, ama istemiyorum ben onu gemide :P
bi kere tek eksikleri müzisyen artık dimi? hatırlayamadım kaldı mı başka eksik?
ayrıca of evet ya cidden yetmiyo haftada 19 sayfa başka bi mangayı iptal edip daha uzun OP koysunlar falan :P

Müzisyen?

Brooke var ya :) Unuttun heralde

oha bi dakka, ben bide bunu yazarken düşündüm "ulan brooke neciydi ki? yok ama müzisyen yok daha". utandım kendimden ahah

Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

sartherien said:

SenariouS said:

abi hatun hasta... ölecek geyikleri vardı. Bide one piece tarihinin en güzel hatunu luffy'e yazıyor yani... Babasının oğlu ise bi şeyler yapar (bkz. dragonun en az 2 karısı var)

ben olsam 2. kere bile düşünmem hatta hiç düşünmem içgüdüsel olarak yazarım hatuna :D .. ama bu luffy belli olmaz bişy...aklıma gelmişken sanji & nami bişyler olurmu diye düşündüm bi an ...
Sosyal ağlarda paylaş

Aman abi olmasın.Melloriine olmazsa Sanji çok yalan olur.Erkek sevici olursa da Zoro'ya yavşasın.
İyi de abi Hancock'un Luffy'yi sevmesinin sebebi de, Luffy'nin buna yüz vermemesi.Bir de orada DB'dan bahsetmişin...Goku gibi Luffy'nin de alt jenerasyonları olmasın.
Bu arada Anime'nin Amazon adası kısımları baya bi ecchi olacak gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz abes olucak gerçi, usoppun burda suçu yok çünküde, usopp için izliyosan izleme.. Biz bile daha o sağlam karakteri göremedik.. Sapan olayına gelincede sapanlada gayet iyi iş yapıyo usopp, eski bölümlerden birinde silahşör bi amcayla duelloda kitlemişti sapanıyla.. Birazda yaşı küçük olduğu için olabilir luffyle ikisi 17 yaşlarındaydı büyümedilerse ve çocuklara silahı özendirmemesi gerekir. Sanji sigara içtiği için 4kids versiyonlarında lolipop yaptılar, türkiyede gösterimden kaldırıldığı gibi bi gerçek var.. O dönemde izlememiştim merak etmedimde değil luffy "gomu gomu" mu çekiyodu "lastik lastik yumruuuk :P" mu diyodu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca Usopp biraz da engineer bir adam.Tam arcanumluk adam yani.Silahlarını fln kendisi yapıyor ve adam o son yaptığı sapana sürü şey eklemiş.Bir de tamam sadece Usopp için izlenmez belki ama Usopp, One piece'in izlenebilir olmasında büyük yer alıyor.Tepkileri, dalga geçmeleri, korktuğu zaman yaptığı hareketler cart curt.Ghost'un da dediği gibi olaylar hayvani boyutlara geldi,çok deli devam ediyor One Piece.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...