SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 elazulruby said: 541 Direkt son sayfayı kaydettim zaten.Karşılarına başka bir zorluk çıkmasa bari ya.Bu kadar kararlı bir şekilde de gidiyorlar.Yalnız buradan biri sölemişti Luffy'nin takımı kendilerini geliştirmiş şekilde geri dönecek diye,harbi öyle olacak gibi çünkü bakıyorum da şu anda Luffy'nin yanında olan adamlar bile deli gibi güçlüler,Luffy'nin tayfa bunların yanında biraz sönük kalır. Crocodile da nereden bulmuşsa,kürkünü giymiş sırtına,purosunu da almış ağzına. hebihime nerde hebihime.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Nami'yi Chopper'ı falan bilmem ama Sanji ve Usopp güçlenmezse çok cacık kalırlar.(Nami ve chopper'ın işi zaten dayak atmak olmadığı için o kadar sorun yok...)Zaten Zoro'nun yanında Sanji bayadır sırıtıyordu,şimdi güçlenmezse iyice fos olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 abi usoppun güçlenmesine gerek yok. eli tabanca tutsun yeter. 500 bölümdür sapanla geziyor ya. yeter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Abi Usopp eline tabanca alırsa ciddiyet girer.Kolay kolay animede kimse ölmedi şimdiye kadar sadece kan yaralanmalar falan ok da watergate de bile o kadar olay oldu yine de tekkaiciler hayatta kaldı =P ki bencede almasın onu biz korkak Sogeking olarak sevdik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Abi kimsenin ölmemesini de anlamıyorum ya,Mr.1 falan nasıl yaşar? Hatta tekkai'ciler neden yaşıyor onu da anlamış değilim.Hadi Lucci yaşar çünkü o dayak yedi de, o zürafa olan adamın yaşamaması lazım. Cartoonlardaki gibi "killing" yerine "defeating" olayından nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesela Zoro-kun da aynı şekilde adam santryuu ile çeliği kesiyor adamlara koydugunda aynı şekilde sadece kan ve bayılma görüyoruz sanırım çizerin genel politikası sert yapak ama can almayak tarzında. Ama başka türlü olsaydıda Luffy nin çocuksuluğu kalmazdı nakama nakama diye diye dolaşmazdı ortalarda keza haki+ gomu gomu ile shicibukai bile olurdu =P iki dakikada nası seneryo yazarım belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 valla luffyler marine hq yü basacak, tam o sırada da luffynin tayfa gelicek adım gibi eminim. biraz ciddileşseler iyi olur artık. ayrıca usopp baya sağlam bir korsanın yanında. artık ondan bişey öğrenemezse ayıp. ayrıca animede göstere göstere öldürülen biri var. luffy küçükken shanks ile dalga geçen banditin tayfasından birine headshot atıyor gözlüklü şişko eleman. ondan başka bi sahnede görmedim ya da hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Bilmem ne Ejder de bir köle öldürmüştü. Şu baloncuklu adada ilk bölümde. Yannız anime de tam yerinde bitti. Mangadan keyif almıyorum ben, o şebelek hareketler tutmuor. Bide Zoro adamım ya. Hatta adamın kralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ya animesi daha iyi ama çok sündürüyorlar gibi geliyor bana şu birkaç bölümdür, baya fastforward yaptım 390-398 arasını izlerken(Bu sırada manga okumamıştım, yani olacakları bilmiyordum).Manga o açıdan daha hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 399 çıktı animede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Oda'ya çok sorulan sorulardan biriydi niye hiç kimse ölmüyor luffy niye kimseyi öldürmüyor diye Eiichiro Oda - One Piece Wikia said: Oda explains that it's not a question of morality so much as a matter of punishing the villains for their crimes - he feels that killing the villains lets them off too lightly, whereas he considers letting them live to see their dreams be ruined a far more fitting punishment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 abi adam harbi ikna edici. İçim cızladı lan. Of onepiece of cuma gelsede yeni sayısını okusak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ohahaha kami enel efsane dayak yedi luffyden ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 So 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 manga 542 of of ya yok böyle başka manga, 1 bölümde shiryuu vs blackbeard yarattı adam, mükemmel oldu deliricem :D son sayfada zaten mesajı verdi bizim grup, demon guard felan hak getire anca magellan keser bizi diye. Gerci bide hannyabal var bakalım o napicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 542 Şimdi bir de kapıların açılmasını bekleyeceğiz.O kapıları gördüm zaten dedim aha, Ace daha uzun süre geçemeyecek diğer tarafa. Ama Teach neden geldi onu hiç anlamadım, acaba diyorum Marshall'ın Ace'i yakalayıp Marinelere vermesi Whitebeard'la Marshall'ın savaş çıkarmak için önceden yaptığı bir plan mıydı? Cidden ama ya yok böyle bir manga, ulan her karesi değerli bi kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 543-> Teach zaten önceden beri luffynin peşinde, skypiea'ya çıkıştada peşindeydi, ace le kapıştığındada asıl hedefinin luffy olduğunu söylemişti. Açık bi şekilde luffyide yakalamak istiyo. Pek çok logiaya olduğu gibi teache karşıda zayıf luffy, olası bi kapışmada hakisini kullanması gerekecek. Ki ordaki hiçkimsede karşıda koyamayabilir, ilginç güzel bişey olacak. Görünen o ki acei luffy kurtaramayacak, teachi yekleyemeyeceğini düşünürsek kapının arkasında shirohige yoksa.. En azından durum şimdilik bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 543 confirmed spoiler + raw http://spoilermanga.wordpress.com/2009/05/20/one-piece-543-chapter-confirmed-spoiler/ buarada meraklıları için One Piece Film 10 "Strong World" Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 15'inde yazmışsın da biraz geç cevap vericem, bence shiryuu vs blackbeard sonrasında iki tarafta güçten düşmüş olacak ki bizimkiler magellan'ı bi şekilde geçip shiryuu'ya da fazla bulaşmicaklar. Blackbeard güçlü ama impel down'u magellan'la birlikte yöneten bir adamı da çat diye indirecek kadar değildir herhalde :). O yüzden bizim luffy felan ace'e yetişirler muhtemelen ama whitebeard'da orda olur tabi. edit: ow ow ow :D spoilerları okumadan yazmıştım bi şekilde geçmiş blackbeard. Luffy felan içinde olmadan whitebeard vs marine hq gösterirse de güzel olur tabi ama yetişirler bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ben şimdiden başladım yastığı yorganı ısırmaya ne var oda şöyle çifter çifter çiziverse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 final zamanı 80 küsürden 212. bölüme geldim, daha keyifli bi anime yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Çok keyifli bir anime. Final zamanı 85 den 212 ye gelmiştim öyle böyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 en çok hangi karakteri seviyon osso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Enies lobby arc'da biraz sündürülsede (o dönem mangayı yakaladığı için) yinede dahada çok seversiniz herhalde. En azından izleyen pek çok kişide öyle olmuştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 543 hannyabal'ın biraz daha dayanmasını dilerdim ama anca magellan kesiyor dediğim gibi :) blackbeard gücünü kullanarak buraya geldi kanımca ve garip bi şekilde bence luffy'e yardım edicek ace'i kurtarmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar