Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

elazulruby said:

541

Direkt son sayfayı kaydettim zaten.Karşılarına başka bir zorluk çıkmasa bari ya.Bu kadar kararlı bir şekilde de gidiyorlar.Yalnız buradan biri sölemişti Luffy'nin takımı kendilerini geliştirmiş şekilde geri dönecek diye,harbi öyle olacak gibi çünkü bakıyorum da şu anda Luffy'nin yanında olan adamlar bile deli gibi güçlüler,Luffy'nin tayfa bunların yanında biraz sönük kalır.
Crocodile da nereden bulmuşsa,kürkünü giymiş sırtına,purosunu da almış ağzına.

hebihime nerde hebihime....
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kimsenin ölmemesini de anlamıyorum ya,Mr.1 falan nasıl yaşar? Hatta tekkai'ciler neden yaşıyor onu da anlamış değilim.Hadi Lucci yaşar çünkü o dayak yedi de, o zürafa olan adamın yaşamaması lazım.

Cartoonlardaki gibi "killing" yerine "defeating" olayından nefret ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela Zoro-kun da aynı şekilde adam santryuu ile çeliği kesiyor adamlara koydugunda aynı şekilde sadece kan ve bayılma görüyoruz sanırım çizerin genel politikası sert yapak ama can almayak tarzında. Ama başka türlü olsaydıda Luffy nin çocuksuluğu kalmazdı nakama nakama diye diye dolaşmazdı ortalarda keza haki+ gomu gomu ile shicibukai bile olurdu =P iki dakikada nası seneryo yazarım belli değil
Sosyal ağlarda paylaş

valla luffyler marine hq yü basacak, tam o sırada da luffynin tayfa gelicek adım gibi eminim. biraz ciddileşseler iyi olur artık. ayrıca usopp baya sağlam bir korsanın yanında. artık ondan bişey öğrenemezse ayıp.

ayrıca animede göstere göstere öldürülen biri var. luffy küçükken shanks ile dalga geçen banditin tayfasından birine headshot atıyor gözlüklü şişko eleman. ondan başka bi sahnede görmedim ya da hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oda'ya çok sorulan sorulardan biriydi niye hiç kimse ölmüyor luffy niye kimseyi öldürmüyor diye
Eiichiro Oda - One Piece Wikia said:
Oda explains that it's not a question of morality so much as a matter of punishing the villains for their crimes - he feels that killing the villains lets them off too lightly, whereas he considers letting them live to see their dreams be ruined a far more fitting punishment.
Sosyal ağlarda paylaş

542

Şimdi bir de kapıların açılmasını bekleyeceğiz.O kapıları gördüm zaten dedim aha, Ace daha uzun süre geçemeyecek diğer tarafa. Ama Teach neden geldi onu hiç anlamadım, acaba diyorum Marshall'ın Ace'i yakalayıp Marinelere vermesi Whitebeard'la Marshall'ın savaş çıkarmak için önceden yaptığı bir plan mıydı? Cidden ama ya yok böyle bir manga, ulan her karesi değerli bi kardeşim.

Sosyal ağlarda paylaş

543->

Teach zaten önceden beri luffynin peşinde, skypiea'ya çıkıştada peşindeydi, ace le kapıştığındada asıl hedefinin luffy olduğunu söylemişti. Açık bi şekilde luffyide yakalamak istiyo. Pek çok logiaya olduğu gibi teache karşıda zayıf luffy, olası bi kapışmada hakisini kullanması gerekecek. Ki ordaki hiçkimsede karşıda koyamayabilir, ilginç güzel bişey olacak. Görünen o ki acei luffy kurtaramayacak, teachi yekleyemeyeceğini düşünürsek kapının arkasında shirohige yoksa..

En azından durum şimdilik bu

Sosyal ağlarda paylaş

15'inde yazmışsın da biraz geç cevap vericem, bence shiryuu vs blackbeard sonrasında iki tarafta güçten düşmüş olacak ki bizimkiler magellan'ı bi şekilde geçip shiryuu'ya da fazla bulaşmicaklar. Blackbeard güçlü ama impel down'u magellan'la birlikte yöneten bir adamı da çat diye indirecek kadar değildir herhalde :). O yüzden bizim luffy felan ace'e yetişirler muhtemelen ama whitebeard'da orda olur tabi.

edit: ow ow ow :D spoilerları okumadan yazmıştım bi şekilde geçmiş blackbeard. Luffy felan içinde olmadan whitebeard vs marine hq gösterirse de güzel olur tabi ama yetişirler bi şekilde

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...