innkeeper Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 IFde şu noelamca'nın sagında duran vendora gidip, 30 copper'a receipt alıyorsunuz. sonra onu IFde 2 gold'a satıyorsunuz. westfall'a gidip moonbrock'un hemen arkasında 5sn de bir spawn eden 10 kuşu kesip 10larca smallegg topluyorsunuz, sonra yine AHde 5 tanesini 5gold'a satıyrosunuz. 15-20 dakikada 50 gold kazandım, çok kötüyüm. ayıp mıdır? evet ayıp. inn "insanların receipt aramak veya smallegg toplayıp, zaman kaybetmesini izlemektense, ayıp etmeyi tecih ederim" keeper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 allah allah çinlilere gün doğar... :P bişi sorcam peki o 10 kuşun olduğu bölgede çinli gördün mü :) edit: ha bu arada çok saol tavsiye için :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 15 Aralık 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 innkeeper bosch AEHUEAHUEAH[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 alliance da cok keko varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 lol horde ıcınde varmıdır boyle seyler :)[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bizim ah nin sagında oldugu için yemiolar :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 receipt bısı dıılde egglerden bende acaıp para kaldırdım ılk geyıgıne tanesını 1g den koymustum egg ın bı bak tım ust uste satıldı dedım allah ne verdıyse catır cutur farmaldım hehe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: innkeeper, 15 Aralık 2005 17:55 tarihinde demiş ki: IFde şu noelamca'nın sagında duran vendora gidip, 30 copper'a receipt alıyorsunuz. sonra onu IFde 2 gold'a satıyorsunuz. westfall'a gidip moonbrock'un hemen arkasında 5sn de bir spawn eden 10 kuşu kesip 10larca smallegg topluyorsunuz, sonra yine AHde 5 tanesini 5gold'a satıyrosunuz. 15-20 dakikada 50 gold kazandım, çok kötüyüm. ayıp mıdır? evet ayıp. inn "insanların receipt aramak veya smallegg toplayıp, zaman kaybetmesini izlemektense, ayıp etmeyi tecih ederim" keeper. şimdi Sun Tzu var bizim orda, eşşek midir bu Sun Tzu evet öledir[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 aynısını9 yapacam bende :D[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: CusTodeM, 15 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki: aynısını9 yapacam bende :D heh bende şimdi kurstan çıkıyorum . aynısını bende yapıcam 1 saat sonra falan..gelsin paralar.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 36 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ne yapmamiz gerektigini anlamadim simdi ben ama ayip midir blizzard bu yaptigin ? evet ayiptir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ikinci yapılan neysede,ilki scamminge girmez mi?[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bizde horde kamp kurmus westfalla. tm-ss gunleri gibi surekli dovusuyolar.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: innkeeper, 15 Aralık 2005 17:55 tarihinde demiş ki: inn "insanların receipt aramak veya smallegg toplayıp, zaman kaybetmesini izlemektense, ayıp etmeyi tecih ederim" keeper. şey general chatte sorana nerden alindiini söleyebilirsin assında recipite in. o da bi yöntem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bilmem kaç copper'a satılan o cold milk'in 1-2g'a satıldığını gördükten sonar artık hiçbirşey garip gelmiyor. Hadi recipe'i falan bilmedin aldın da cold milk'i nasıl bilmezsin.. Oyundaki para enayiler ve uyanıklar arasında el değiştiriyor :)[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar