Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noel hediyeleri için amme hizmeti

innkeeper

Öne çıkan mesajlar

IFde şu noelamca'nın sagında duran vendora gidip, 30 copper'a receipt alıyorsunuz. sonra onu IFde 2 gold'a satıyorsunuz.

westfall'a gidip moonbrock'un hemen arkasında 5sn de bir spawn eden 10 kuşu kesip 10larca smallegg topluyorsunuz, sonra yine AHde 5 tanesini 5gold'a satıyrosunuz.

15-20 dakikada 50 gold kazandım, çok kötüyüm.

ayıp mıdır? evet ayıp.

inn "insanların receipt aramak veya smallegg toplayıp, zaman kaybetmesini izlemektense, ayıp etmeyi tecih ederim" keeper.
Sosyal ağlarda paylaş

allah allah çinlilere gün doğar... :P bişi sorcam peki o 10 kuşun olduğu bölgede çinli gördün mü :)
edit: ha bu arada çok saol tavsiye için :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)

[Bu mesaj muzcu tarafından 15 Aralık 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

receipt bısı dıılde egglerden bende acaıp para kaldırdım ılk geyıgıne tanesını 1g den koymustum egg ın bı bak tım ust uste satıldı dedım allah ne verdıyse catır cutur farmaldım hehe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
innkeeper, 15 Aralık 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
IFde şu noelamca'nın sagında duran vendora gidip, 30 copper'a receipt alıyorsunuz. sonra onu IFde 2 gold'a satıyorsunuz.

westfall'a gidip moonbrock'un hemen arkasında 5sn de bir spawn eden 10 kuşu kesip 10larca smallegg topluyorsunuz, sonra yine AHde 5 tanesini 5gold'a satıyrosunuz.

15-20 dakikada 50 gold kazandım, çok kötüyüm.

ayıp mıdır? evet ayıp.

inn "insanların receipt aramak veya smallegg toplayıp, zaman kaybetmesini izlemektense, ayıp etmeyi tecih ederim" keeper.

şimdi Sun Tzu var bizim orda, eşşek midir bu Sun Tzu evet öledir[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 15 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
aynısını9 yapacam bende :D

heh bende şimdi kurstan çıkıyorum .
aynısını bende yapıcam 1 saat sonra falan..gelsin paralar.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 36

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...