shippy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evet açıklıorum geyik questini ilk başta etrafınızdaki bütün npc lerle konusun.questleri toplayın metze isminde bi quest olcak questi verirken yanında tozda veriodu glb tam emin deilim o kısımları ark yapmış.yapmamız gereken tek şey tanarise gitmek.steamweadler port tarzı ismi olan bi yer varya gadgezdanın sagında ondan asa doru piratelerin oldugu yere gitceksiniz orda geyikle konuscaksınz quest tmm.sonra eger mountunuz geyik olmasını istiosanz mounta binip size verilen 5 tane toz var ona sag click yapıp tıklıcaksınz.işallah yardımcı olabilmişimdir.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ? hangi etrafımızdaki bütün npcler ile konuşup hangi bütün questleri toplicaz. not: noobluğuma verin.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yeni gördüğün bütün npc ler :D kırmızı olanlar.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 eheh, bende "dur şu questleri kendim yapayım; daha hiçbir yere düşmemişlerdir zaten. Ne güzel kendim bişiler bulmuş olurum, hede.." diye düşünüyodum tam; dayanamadım okudum :):) Saol shippy :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Mutation Team-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 biz paladiniz mountumuz summonla oluyor biz ne yapıcağız?[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sen onu bırak ben lvl 36 yım mountum yok ben naapcam P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 36 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du [Bu mesaj SoulCube tarafından 15 Aralık 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 lvl 52 olan charınla girip yapcan :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: mADmaXimus, 15 Aralık 2005 20:22 tarihinde demiş ki: biz paladiniz mountumuz summonla oluyor biz ne yapıcağız? temmuzum binecem summonla mountunu ondan sonra bas olur herhalde:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: shippy, 15 Aralık 2005 20:40 tarihinde demiş ki: lvl 52 olan charınla girip yapcan :D yok aga onla oynamam ben sarmıyo beni ya ragnaros sarmadı. magtheridon iyi.Anasını satıyım şurda magtheridonda oynayan bi tane adam yok bana nderlik edicek heralde =) arada bir questlerime yarım edende yok burda.peh. for the horde iyoruz bide =)[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 36 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 benim orda 34 priestım var istersen arada yardım edebilirim zamanım oldugunda.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: mADmaXimus, 15 Aralık 2005 20:22 tarihinde demiş ki: biz paladiniz mountumuz summonla oluyor biz ne yapıcağız? +1,napçaz?[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Geyik mount wermio sadece mounta binince kullandığınızda mountunuz geyik olarak gözüküor.. Ayrıca sabah 9.00 thottbotta yokken yaptık questi.. AH önündeki goblinden alabilirsin geyik q sunu.. Onun dışında Ökse otu altındaki noel baba kıyafetli npc leri /kiss öpünce de ya spirit buffı atan yada bu geyik görünümden verior.. 1 saatte 1 kere yapabilirsiniz.. Noel ağacının altındaki q ise inn den alacağınız 5 adet icy milk ve ah önündeki en sol goblinin sattığı cookin 1 gerektiren cookie recipe.. Bunun içinde small egg toplayın kurabiyenizi hazırlayın ve sürpriz hediye paketiniz alın..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evet ekleme olarak inkeerper önündeki kırmızı kıyafetli elemanları /kiss ile öperseniz (1 saat cooldownı var)o otlardan 1 tane verio.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar