Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geyik Questi

shippy

Öne çıkan mesajlar

evet açıklıorum geyik questini ilk başta etrafınızdaki bütün npc lerle konusun.questleri toplayın metze isminde bi quest olcak questi verirken yanında tozda veriodu glb tam emin deilim o kısımları ark yapmış.yapmamız gereken tek şey tanarise gitmek.steamweadler port tarzı ismi olan bi yer varya gadgezdanın sagında ondan asa doru piratelerin oldugu yere gitceksiniz orda geyikle konuscaksınz quest tmm.sonra eger mountunuz geyik olmasını istiosanz mounta binip size verilen 5 tane toz var ona sag click yapıp tıklıcaksınz.işallah yardımcı olabilmişimdir.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh, bende "dur şu questleri kendim yapayım; daha hiçbir yere düşmemişlerdir zaten. Ne güzel kendim bişiler bulmuş olurum, hede.." diye düşünüyodum tam; dayanamadım okudum :):)

Saol shippy :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Mutation Team--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]
--Academy of Hammerheart--

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shippy, 15 Aralık 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
lvl 52 olan charınla girip yapcan :D

yok aga onla oynamam ben sarmıyo beni ya
ragnaros sarmadı.
magtheridon iyi.Anasını satıyım şurda magtheridonda oynayan bi tane adam yok bana nderlik edicek heralde =)
arada bir questlerime yarım edende yok burda.peh.
for the horde iyoruz bide =)[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 36

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

Geyik mount wermio sadece mounta binince kullandığınızda mountunuz geyik olarak gözüküor.. Ayrıca sabah 9.00 thottbotta yokken yaptık questi.. AH önündeki goblinden alabilirsin geyik q sunu.. Onun dışında Ökse otu altındaki noel baba kıyafetli npc leri /kiss öpünce de ya spirit buffı atan yada bu geyik görünümden verior.. 1 saatte 1 kere yapabilirsiniz.. Noel ağacının altındaki q ise inn den alacağınız 5 adet icy milk ve ah önündeki en sol goblinin sattığı cookin 1 gerektiren cookie recipe.. Bunun içinde small egg toplayın kurabiyenizi hazırlayın ve sürpriz hediye paketiniz alın..[signature][hline]Saga continues
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...