Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wondershowzen (MTV)


Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Çocuk programı konsepti altında genel anlamda amerika ve amerikanizmi eleştiren, MTV'de çıkan süper ötesi bir program. Hem gülmekten yerlere yatırıyor hem de çok ilginç noktalara değiniyor. Herkese öneririm, saatlerini bilmiyorum bilen biri yazarsa çok iyi olur.
Bugünkü programda mesela statue of liberty'yi işledi 6-7 yaşında bir kız, bu statue'nun yapılışında 1200 köle kullanıldı here's a statue of liberty for you dedi bir yandan koptum bir yandan hoşuma gidiyor amerikadan böyle akıllıca remarklarla özeleştiriler çıkınca. Herkese öneririm.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de bu akşamki bölümde incil bir çocuğa alkol uyuşturucu ve sigaranın kötü olduğunu söylüyor, çocuk inanmayınca kanıtlayacağım diye bunları kullanıyor, sonra kafası güzel olup gidip kur'anla sevişiyor, ardından kilisede uyuşturucu kullanıp kadınlarla beraber olmanın güzelliğinden bahsedince isa hayata dönüyor ve mucizelerle bebekleri taş gibi kadınlara çeviriyor.
Yani böyle hastalıklı bir program.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet süper bi program bunu mtv den beklemezdim pek. çocuklar gerçekten çok güzel oynuolar. En beğendiğim şey, bi tane el kuklasıyla sokaktaki insanlara gidip soru soruolar o güzel. Gıcık oluo millet ve mors olup kalıolar hahaha, yazık amerikan halkı topluluğu.[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...