Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Çocuk programı konsepti altında genel anlamda amerika ve amerikanizmi eleştiren, MTV'de çıkan süper ötesi bir program. Hem gülmekten yerlere yatırıyor hem de çok ilginç noktalara değiniyor. Herkese öneririm, saatlerini bilmiyorum bilen biri yazarsa çok iyi olur. Bugünkü programda mesela statue of liberty'yi işledi 6-7 yaşında bir kız, bu statue'nun yapılışında 1200 köle kullanıldı here's a statue of liberty for you dedi bir yandan koptum bir yandan hoşuma gidiyor amerikadan böyle akıllıca remarklarla özeleştiriler çıkınca. Herkese öneririm.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bir de bu akşamki bölümde incil bir çocuğa alkol uyuşturucu ve sigaranın kötü olduğunu söylüyor, çocuk inanmayınca kanıtlayacağım diye bunları kullanıyor, sonra kafası güzel olup gidip kur'anla sevişiyor, ardından kilisede uyuşturucu kullanıp kadınlarla beraber olmanın güzelliğinden bahsedince isa hayata dönüyor ve mucizelerle bebekleri taş gibi kadınlara çeviriyor. Yani böyle hastalıklı bir program.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 1-2 kere rast geldim,beendim gercekten,baya güldümde,saatlerini fln bilmiom,öğrenilse aslında izlenilecek bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Evet çok eğlenceli bir program,çok gülüyorum her seferinde.O çocuklarda gayet başarılı oyuncular:)[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 evet süper bi program bunu mtv den beklemezdim pek. çocuklar gerçekten çok güzel oynuolar. En beğendiğim şey, bi tane el kuklasıyla sokaktaki insanlara gidip soru soruolar o güzel. Gıcık oluo millet ve mors olup kalıolar hahaha, yazık amerikan halkı topluluğu.[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hos program, persembe saat 10 civarinda oluyor[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Başlıyor, kaçırmayın derim.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar