dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 http://www.google.com/transit Gitmek istediğiniz iki nokta arasında hangi hatları kullanarak gidebilirsiniz, bu hatlarda çalışan araçların saatleri neler, saat kaçta çıkmalısınız gibi sorulara yanıt veren google şeysi tıklayın ve kendiniz tecrübe edin. Soldaki örnek adreslerden birine tıklayın ve nasıl çalıştıklarını görün. ne yazık ki şu an sadece ABD için geçerli. Kardeşimle beraber Google hizmetlerinden yararlanmak için ABd'ye taşınaya karar verdik önce. Ama sonra karar değiştirip Google'ı Belediye seçimlerine aday gösterme konusunda anlaştık Ne diyelim Büyük Google Çalışıyor![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Google'ı kullanmaya korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bu gazla birde işletim sistemi çıkarsalar bitirirler olayı bence.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Yakında çıkarırlar linux-unix tabanlı bedava bir os[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 zekice olmuş. map hizmetindeki olayı biraz daha genişletmişler. adamlar gerçektende çok zekiler ve iyi adımlar atıyorlar. kutluyorum ah birde türkiye bölümü kurulsada böyle şeyler yapsalar :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 abi bu zaten vardı ki. ben bunu kullandıydım. ahanda adres[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Türkiye'de kullanılabilmesi için önce belediyenin kendinin saatleri bilmesi gerek bilse bile dakka başı değiştiriyorlar[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 :)) Google'dan korkuom cidden daha neler cıkıcak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ben google'ın yerinde olsam google browser diye bişey cıkarırdım. Browsera mesela futbol yazınca (www ve com yazmadan yani) futbol ile ilgili siteyi bulup direk açsın, kendimi şanslı hissediyorum özelliği gibi yani.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 google search bar o sebeple var zaten[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bence direk google bi beyin çipi çıkarsın düşünelim, wireless tan arasın o aklımıza gelsin ? nasıl bence iyi fikir... ( bu fikiri çalacaklar eminim 10 sene sonra bu mesaja bakın hauha )[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ulan daha ne bulacak bu adamlar ya.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Benim arkadaşlar benzerini ankara için yaptılar bitirme projesi olarak,gitmek istediğin yere:1. en kısa sürede(trafik saatlerini ortalama değerler alarak) 2.en ucuz 3. en az araç değiştirerek yani noktayı seçicince 3 tane güzergah çıkarıyordu,belediyenin sitesine upload ediceklerdi, anlaşmışlardı.Bir bakıyım bulabilirsem link veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar