Daniel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ya internet kac gündür yavas internet bölümüne actım sorunu çözemedım aşırı yavaş dns falan mı kullanmam lazım ? Msn dede cok yavas yani anlamıorum[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ben kablonet kullanıyorum, son birkaç gündür bendede bayağı yavaşladığı hatta iyice durduğu zamanlar oldu. Msn e hatta web sitelerine bile giremediğim oldu. Gerçi şu an problem yok ama:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bende bir sorun yok[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 şu an bende var.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sorun yok diyenler dns kullanıyorsa dns lerini söyliyebilirmi[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 evet ya bende msnden sürekli düşüyorum. ama netimde bir problem yok, sitelere girerken fln[signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: geffen, 14 Aralık 2005 21:48 tarihinde demiş ki: şu an bende var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Msnde bende de sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 aradım adsl i yurt dışı çıkışlarında sorun yok şuan diyo ya sallıyolar kendileri bi b*ktan haberleri yok[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Benimde aynı durumda.[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 benim de şu anda farkedilebilir bir yavaşlık var bağlantıda. kablo/anadolu[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 onu bunu bırakın nolucak böle[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 dıs hatlarda bi sorun var sanırım gene[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 onu bunu bıraktık nolucağı mı var? yine isyan edelim isterseniz site hazır :) telekoma kafam girsin[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 msn suxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uramarum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya atıyorum ama, bi ihtimal. artık trojanlar, virüslerden daha tehlikeli olmaya başladı. zararsız olanları bilr reklam amaçlı olarak cok can sıkıyolar ve bunlar en güvendiğiniz x y z siteleri ile bile ruhunuz duymadan pc nize iniyor. Spybot - Search & Destroy ile bir taratmanızı öneririm. emin olun baya bi bulucaktır. temp ve temp int files dizinlerini mutlaka boşaltın. ve de regedit i regclean diye bir program var. temizleyin. 1. dediğim sınırlı hızınızı, bant genişliğinizi trojanlar gereksiz yere arka planda kullanabilir. bunu önlemek için. dizinleri silmek, internetten inen her dosya buralara kopyalar, zırt pırt gelen popup kaynaklarının ve trojan kaynakları buradır. regedit i silmek ise, x y z programlarının çalışırken kendilerini buraya ekleyerek akif hale gelir. bu sadece bir yol ama regedit i temizlemek pc nizide hızlandırır. neyse bunlar ufak tefek ipçuçları. iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 önerilen için saol da bukadar kişide raslantı olamaz.[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 güzel oldu bu bilgiler hemen indiriyorum programları Spybot - Search & Destroy 1.4 RegClean v4.1a [signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé [Bu mesaj toggie tarafından 15 Aralık 2005 09:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Telekom <<<<<<<< *!kafa atar*[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Daniel senin şu msn den çektiğini bi sen biliyorsun, bi allah bir de paticik.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 problem yok ya.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 arkadaslar nasıl cözücez sorunu = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar