Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gene Msn gene Msn

Daniel

Öne çıkan mesajlar

Ben kablonet kullanıyorum, son birkaç gündür bendede bayağı yavaşladığı hatta iyice durduğu zamanlar oldu. Msn e hatta web sitelerine bile giremediğim oldu. Gerçi şu an problem yok ama:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

dıs hatlarda bi sorun var sanırım gene[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya atıyorum ama, bi ihtimal.

artık trojanlar, virüslerden daha tehlikeli olmaya başladı. zararsız olanları bilr reklam amaçlı olarak cok can sıkıyolar ve bunlar en güvendiğiniz x y z siteleri ile bile ruhunuz duymadan pc nize iniyor. Spybot - Search & Destroy ile bir taratmanızı öneririm. emin olun baya bi bulucaktır. temp ve temp int files dizinlerini mutlaka boşaltın. ve de regedit i regclean diye bir program var. temizleyin. 1. dediğim sınırlı hızınızı, bant genişliğinizi trojanlar gereksiz yere arka planda kullanabilir. bunu önlemek için. dizinleri silmek, internetten inen her dosya buralara kopyalar, zırt pırt gelen popup kaynaklarının ve trojan kaynakları buradır. regedit i silmek ise, x y z programlarının çalışırken kendilerini buraya ekleyerek akif hale gelir. bu sadece bir yol ama regedit i temizlemek pc nizide hızlandırır.

neyse bunlar ufak tefek ipçuçları.

iyi akşamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...