Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otomatik dizel astra varmi? baska araba varmi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler

merhaba babamlar gorevde bulundugu yerde onu idare edicek bir iki sene sonrada kardesime verecek 30-40 milyar arasi sifir OTOMATIK dizel araba ariyorlar.

Astra dizellerin otomatigi var mi?

yada baska bir arabanin?
Mesaj tarihi:
Opel Astra dizellerde otomatik ya da easytronic şanzıman sunulmuyor. Ayrıca bende de opel astra nın easytronic şanzımanı var hiç de süper bir şanzıman değil tavsiye etmiyorum. Atak kullanımlarda çok güzel bir şanzıman ama şehir içinde çok kötü. Yokuşlarda kayma mı istersin vites geçişlerinde sanki debriyaja basılıyormuş gibi bir his mi istersin...
Ancak ben arabamı seviyorum:)
40 milyara dizel otomatik sadece ford fiesta alabilirsin onun da fiyatı yaklaşık 27milyar.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Mesaj tarihi:
Evet malesef yok Astranın dizel ve otomatik versiyonu.
Bir ekleme yapayım Easytronic lerde 2006 model yılı ile birlikte hill holder sistemi standart sunulmaya başlandı. Yokuşlarda kaymıyor artık.

Bunun dışında Easytronic çok çok başarılı bir sistem olarak kabul edilemez ancak sürüş özellikleri, yakıt tüketimini arttırmaması ve maliyet açısından, Opel gibi orta direk otomobiller üreten ve 30-40 milyar arası etiketle sunulacak bir model için çok uygun bir şanzımandır.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
Vodan eğer o dediğin hill holder sistemi gerçekten varsa ve yeni opellerde uygulanmaya başladıysa opel e çok pis küfür edecem. Bizim suçumuz neydi uğraşıyoruz o zaman bize de bedava taksınlar. Ne kadar para verdik arabaya bizimde hakkımız.
Bu arada matama eğer dizel otomatik istiyorsan kesenin ağzını açacaksın:
fiesta dizel ~27milyar
leon dizel 2.0 53milyar
jetta dizel 2.0 boş 56milyar
ford focus dizel 1.6. ~47 civarı bişi olması lazım
Jaguar 2.0 4*4 dizel orta dolulukta 39000 euro
Bir söylentiye göre golfün 1.9dizel i 52milyar civarındaymış ama tabii ki bomboş
kia sportage jip gibin bişi 44000 dolar.
Mercedes B180 CDI 45000 euro
Bmw 1.20 d 44000 euro
Bu yazdıklarımın hepsi de otomatik vites. Ve benim bildiğim fiyatlar. Allah kolaylık versin.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Mesaj tarihi:
matama ben sana fiyatları yazdım bu fiyatlar benim suçum değil:) Ayrıca 3 serisi dizelde alamazsın benim liseden arkadaşım aldı 3.20d içi boş sayılır 56000euroya çok iyi fiyata aldım diyordu. Yani benim yazdığım arabalarla 3 serisi dizel arasında uçurum var.
En mantıklısı leon gibi ama o da seat işte hiç şu forumda leon kullananda yok ki fikirlerini alalım.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Mesaj tarihi:
Yahu gözünüzü seveyim Golf'ün boş dizeline 52 milyar para verilir mi? Bu arabanın benzer donanım standardındaki modeli ile arasında 15milyar var. Astra yı almadan önce yaptığım hesaplarda benim cebimden çıkan 1.500 YTL yi 20.000km de amorti ediyordu ve ondan sonrası kàra geçmeye başlıyordu. Yani 2. 20binkm de 1.500 YTL kàr edicekmişim dizel araba aldığım için. Tabiki 1.6 Astra'nın 15.000km bakımının 116 YTL iken 1.3 CDTI modelinin 280YTL olduğunu hesaba katmamıştım...

Dizel arabaya 1.500 YTL vermenin bile ne kadar mantıklı bir iş olduğu apaçık ortadayken 15bin YTL vermek düpedüz salaklıktır.

Lütfen gidin güzel benzinli kuvvetli bir araba alın yinede orta vadede cepten çıkacak miktar daha az olacaktır :)

JsH geçmiş olsun hocam walla suçumuz neydi diyorsun ama malesef buna hakkımız yok bende anahtarsız sürüş sistemi isterim, krom ızgara isterim ozaman, ne yapalım :)
Kader Kısmet hede..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
dogrudur ama gelecektir.easytronic cok sorunlu bir sanzuman olmasina ragmen cok guzelde bir sanzumandir.tavsiye edermiyim? Turkiye'de etmem ama almanyada felan yasasam kosa kosa alirdim.[signature][hline]Who can explain?
Mesaj tarihi:
Bende inanmadım zaten =)
Mutlaka gelecektir neden üretilmesinki Corsa 1.3 CDTI Easytronic var.
Belki geliştirme aşamasındadır diye düşündüm çünkü bu arabayı kullanmak gerçekten zor hop hop ediyosun arabanın içinde vites düşürürken ya üst viteste kalıp hophop etmeyeceksin ama gazlayınca çekmeyecek yada hophop edip düşüreceksin ama basınca uzayacak.
Easytronic'e adam gibi kullandırtmakta zor olsa gerek =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
Ancak şu var alışınca kullanıyorsun easytronic i de. Ama böyle yokuşlarda park yapmanın düz vitesle hiçbir farkı yok, yani ben yokuşlarda rahat park etmek için easytronic alıyorum diyenler boşuna masraf etmesinler:)[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Mesaj tarihi:
Ya fakat onu satınalırken uyarıyorlar o bakımdan iyi en azından sürpriz olmuyordur. Sikayetvar.com da birisi şikayet etmiş biz 1.6 Easytronic alacaktık bizi uyardılar özellikle dikkat etmiştim ne diyecekler diye :)

2.200 küsür olmuş fiyatı. Aslında üstüne bindirmişler eskiden 1.750 idi Easytronic.
Şimdi Hillholder ve ESP plus ile birlikte sunuluyormuş.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
Vodan senin ESP plus dediğin idsplus mı oluyor orasını anlayamadım. Bende idsplus varda esp plus ı duymadım hiç. Bir de bize hiçbirşey demediler şanzıman şöyle böyle diye:) Neyse ben gene memnunum çok şükür.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Mesaj tarihi:
ids plus = surekli suspansiyon kontrolu.cogu ust sinifdaki arabada bile yoktur.

eps var astra h larda en azindan ids plus olan bi arabada mutlak esp vardir.
edit : eps ne ya esp olucak o
[signature][hline]Who can explain?

[Bu mesaj Aramis tarafından 11 Aralık 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yok abiler ben ESP nedir gayet yi biliyorumda sen ESP plus yazınca onu farklı bir paket gibin bişi sandım. Hatta bende size şöle bir ipucu vereyim idsplus olmayan astralarda esp yi devreden çıkartamıyorsun ama idsplus lı astralarda devreden çıkıyor. Neyse konu değişmesin:)[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Mesaj tarihi:
dizel arabadan kar etmeniz için , günde "şehir içinde" ortalama 100 KM yol yapmanız lazımki , benzinden kazanıcağınız para , bakım parası olarak geri gelsin size..

+ her mazot aldığınızdaki koku , dizel araba kullanmanın verdiği (-) imaj , titreşimden gelen sinir bozukluğu gibi sorunlar...

ıyy dizel!!![signature][hline]My Space
Mesaj tarihi:
selam,

ben benzin aldığımda da koku alıyorum :) diesel'e has birşey değil bu.

artık diesel imaj ile ilgili bir sorun da değil. kaldı ki diesel daha pahalıdır ve yollarda bir sürü bmw, mercedes veya audi diesel görebilirsin. bence bu senin bakış açından kaynaklanıyor.

titreşim. o da eskilerde kaldı. ses ise sadece soğuk çalışmada dışardakilerin muhattap olacağı bir akustik.

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
  • Yeni Oluştur...