kanix Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ya bu şarkı ne amaçla yazılmıştır ? 1.5 dakka civarı bişey ve şarkı boyunca hobbitlere küfrediliyor.Hobbitleri çok seven biir olarak bunu kınsamda güldürdü beni :D Bu şarkı mı ?[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 merak oldum,indiriyorum. [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 15 Aralık 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende meraklandım indiriorm.. http://www.turbojugendusa.com/New%20Site%20Folder/New%20Site/download/media/asslesschaps_hobbitmfkrs.mp3[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? terazine tıklarım b@b pls ? [b/]
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Sözleri: [spo1=Hobbit Madafaka] Ethnic hair styles - Sloppy male hippies - Retro punks - People with thick glasses - Glorifying serial killers - Hobbit motherfuckers - No guts - No glory - No riot - ARGH - YAGH - I've had enough - My generation sucks - AUCK - YAGH - I agree - My generation sucks - Cyber idiots with pierced scrotums - Copulating - With animals - In cars - Parked ouside the rave party - Not enough war - Not enough famine - Not enough suffering - Not enough natural selection - ARGH - YAGH - That's what I say - My generation sucks - AUCK - YAGH - I've had enough - My generation sucks -[/spo][signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? terazine tıklarım b@b pls ? [b/]
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bi hobbit olarak kendilerini kınıyorum.(evet bodurum)[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum
kanix Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ööö ayakların da kıllımı :D[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK
Öne çıkan mesajlar