nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ya bu yeni melek nası bi yer. Gitmeyi çok istiyorum ama aşırı kalabalıktan ezileceksem de gitmem. Koltuk falan mı var yoksa ayakta millet birbirini mi eziyo?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Quivalen-soth, 12 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: beyler Hansi gruptan ayrılmıştı arkadaşlar söyledi geldi mi geri? Ayrılan davulcu ya Hansi'nin gittiği yok bi yere :)[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 acaba bu sefer de bedava girebilirmiyim?[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: BulletRide, 12 Aralık 2005 23:19 tarihinde demiş ki: said: Quivalen-soth, 12 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: beyler Hansi gruptan ayrılmıştı arkadaşlar söyledi geldi mi geri? Ayrılan davulcu ya Hansi'nin gittiği yok bi yere :) ya ben de Thomen ın gittiğini biliyorum da Estel ve Tharkas söyledi bana Hansi yok diye... ben de söyledim Thomen gitti vs. ama Hansi diye ısrar edince soriim dedim. kapito?[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: nileppezdel, 12 Aralık 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Ya bu yeni melek nası bi yer. Gitmeyi çok istiyorum ama aşırı kalabalıktan ezileceksem de gitmem. Koltuk falan mı var yoksa ayakta millet birbirini mi eziyo? tabi ki ayakta. oturarak metal konseri olmaz ki zaten. harbiyedeki açıkhavada bile ayaktaydık olduğu gibi. karanlık biraz tıkış tıkış ve duman altı yeni melek denilen diyar ha gider miyim? giderim, başka yerde konser yağıldığı yok zaten, gelenler de sık gelmiyolar gitmeme lüksü olmyor insanda arkada ya da kenarlarda durursan ezilmezsin(çok salak bi laf oldu ama dursun neyse) [signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir [Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 13 Aralık 2005 02:54 tarihinde değiştirilmiştir]
geffen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 löl. tabureyle izlenir konser.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Oley bende gelicem :/ ne zaman biletler dağıtılmaya başlar ilk günden almam lazım biter filan sonra apoca ya gidemedim hastalıktan ağlıyorum bundada ağlamayam :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Şunu bilir şunu söylerim..Kalabalıktan dolayı şaşabilir bg...Gerçi tam terside olabilir... *!Bilet bulamayacağını tahmin ettiğinden hana gider ve party için adam toplamaya başlar* Umarım girişte bir süpriz olmaz...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 BEN dışarıda kalmamk için valla yerin önünde yatıcam akşamdan sabahta orda uyanırım en önde izlemessem bu konseri içimde patlar benle kimler var ? :D[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yeni meleği gösteren bi adres varmı? yada foto? baya merak ettim, herkes kötülüyor...
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben kesin üst kat oturarak alacam bileti oradan izlicem.. katlanamam o iğrençliğe en önde anlamsız[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild
Zephyros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Benide katın ulan Blind Guardian gelirde kaçırırmıyız. Bard's Song u canlı canlı dinlemek omg[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 vip de oturmak lazım alt taraf rezalet olur:)[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 burjuva metalciler siziii. bunu da gördüm ya zaten :-) yeni meleği tarif etsek de bulamazsınız zaten, taksimi öyle bi kazmışlar ki kim nerede nedir hiç anlaşılmıyor. düzeltirler diye ummakta hatta dua etmekteyim mayısa kadar (hatta marta kadar opethe de rahatça gidelim:)). bi de rezil olmayalım bgye. ha düzelmezse konserde bağırırım artık sizin için neler çekiyoruz ulan!! diye[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 almanya turundan once turkiye'ye gittiklerine inanmiyorum... yediremem ben bunu... bekle beni hollanda [basligi aramada sorun cikmasin diye degistirdim][signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b] [Bu mesaj HellHound tarafından 13 Aralık 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 öss den 1 ay önce.. :( ben hayata bağlayan 3 gruptan biri... çok zor bir karar olacak. :/, ama bi kez kaçırdım, bi kez daha kaçırmayı göze alamayabilirim...[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ÖSS'ye 1 ay kala çalışılmaz zaten lol.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 çalışmaktan diil ki zaten. oraya gitmek var, dönememek var, dönüp de kolu bacağı orda bırakmak var. :)[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Olmaz bir şey olmaz (inşallah)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Surfin Usa,Barbara Ann falan çalarlar mı :) Dans ederiz hep beraber twist felan
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bende Geliyorum...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 acık lise sınavıma denk gelmese bende giderim izmirden gıdıcek olan arkadaslar olursa haber verırlerse beraber kacarız[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. --------------------------------------------- Temizdir benim aşkım, sudan berraktır Bu aşk oyunu bana helâldir, haktır Hep şekil değiştirir ellerin aşkı, Şu aşkımda en küçük fark bile yoktur
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ehmm... başlığın değişmesi gereklimiydi???
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 neydi ki?[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 turkish bards are coming felan yazıyodu[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Öne çıkan mesajlar