veloci_raptor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben şimdi oyna başlıcam thief ice archer olmaya karar verdim sizce iyi bi seçim mi sadece tecrübelilerden bilgilerini paylaşmasının istiyorum.acaba kız karektermi açsam galiba onların eşyaları daha ucuz satılıyomuş.son olarakta en son açılan server hanisi? lütfen bir kaç fikir söyleyin saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 En üstteki 2 sticky konuya bakmak çok mu zor ?[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veloci_raptor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 baktım karar veremedim ondan başkalarınında düşüncelerini almak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar