ulmo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben level 12 sword kullandım ama yanlıs skill verdim ve oyunu bilmiyordum simdi en bastan bitane spearman kasmak istiyor hangi skillere vermem lazım int e abanıp force skillerden nelere gitmem gerek bana tecrubeli biri yardimci olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yaw biri cevap yazmıcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 spear için stat pointlerin int ağırlıklı olmalı . yanlış yönlendirmiyim ama ben 2 int 1 str şeklinde gidiyorum . skillere gelincede heuksal serilerini açacaksın . soul spear uzun süre kullanacağın bir skill. onu dene. forcedan da grasswalk (lightening - 3. skill/hızlı koşma) Aduket :D ( cold'dan 3. skill, uzaktan atış yaparak düşmanı dondurmanı sağlar ) gerisi fire . up olayına karışmıyorum bazı yanlışlarım olabilir . ben ilk fire skilini 7ye upladım, gayet sağlam vuruşlar yapıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 anladım saol ya ama ben sitede okudugumda cold a verin fln diyorlar senin dedigin gibi yapsam daha iyi sanırım tamam saolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 az sonra 2 screen shot koyacağım buraya . birisi cold ile vuruşum (soul spear) diğer fire ile vuruşum ("" "") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 tamam :) peki bir soru daha guard defend olarak neye vereytim cold fire lightling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 basic fire protectionu açarsan magic ataklara karşı resistans sahibi olursun . cold protectoru açtığın zaman ise fiziksel defans artıyor . lighteningde ne oluyor bilmiyorum denemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben ozaman cold u yapayım ilerde bana fiziksel attack daha fazla olabilir bide yavaşlatma gibi super bi ozellik var light'ı boşver o olmasada olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: ulmo, 15 Aralık 2005 16:21 tarihinde demiş ki: yaw biri cevap yazmıcakmı arkadaşım bir dahaki sefere lütfen yukarıdaki 2 sticky (sabit) konuya bakabilir misin. Site kuracağım dedim sırf şuraya yazılan yardımlarla 30 tane site kurulur ya.Arama yapın olmadı herkes basın diye sticky konu açıldı. Hayır gerçekten oyunu bilmeyen biri arama yapıp ,aradığı şeyi bulamasın sorununu çözene kadar gerekirse uyumam etmem yardım ederim.AMa bu tür konularla insan soğuyor ya :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar