gone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 arkadaşlar an itibariyle swg accountumu cancellamış bulunuyorum. 2 senelik macera buraya kdrmış. böyle oyunu bu hale getiren yavshaklara inat. umarm oyunu iptal ederler komple de ilerde bi gün hepimiz swg 2'de görüşürüz... şimdilik şansımı City of Villains da denicem. kalın sağlıcakla... Eclipse - Gone Ions (FRF) [Bu mesaj gone tarafından 12 Aralık 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 gorusmek uzere gone kendine iyi bak...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Silkroad - Anron - 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hakaten gone olmuş :D başka bi oyunda görüşürüz gone[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bye gone[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 geçmiş olsun gone.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bye bye :([signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 now he is really gone[signature][hline]Camoka Ephesus Lvl 88 Bounty Hunter . Uslea Ephesus Crafter (yani açtık hadi bakalım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Camoka : Lvl 88 Bounty Hunter :) Sanki artık oyunda bh lik kaldı, kaçtane jedi kestin ;) Hoşgeldin gone kervanımıza :)[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse "Pre Pub 9 Jedi" SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse EQ2 - Reiken (LVL 37 Ranger) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 NPCLERLE İDARE EDİYORUM.. BH mislerde çok güzel lootlar var..işallah ilerde bi düzelme olursa kırıcam parayı :) ya ne derseniz deyin ben nedense hala zevk alıyorum..bu sw sevgisi çok kötü bişi..swg demiyorum bakın starwars... şu anda tek sw online oyunu swg..o nedenle burdayım arkadaşlar..ama gidenlerin hepsini özlüyorum..işallah geri gelirsiniz..[signature][hline]Camoka Ephesus Lvl 88 Bounty Hunter . Uslea Ephesus Crafter (yani açtık hadi bakalım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben kotor 1-2 baştan yükledim oynuorum... swg den kat kat daha ii... ikiside single oyun nasıl olsa... kotorda da var krayt kesmek (1 tane ama o da ancient :D ) loot olayı da var.. etrafda elinde rifle taşıyan noob jedilar yok sana jedi master yada sith lord olma imkanı verio şehirler var ne güzel server kapanmıo double xp olsada azcık daha kassam derdi yok nie anlatıomki hepiniz 50 kere bitirmişsinizdir ztn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar