Korku Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Yaa ben dellenmiimde kim dellensin olimpiyadakı warrior kastım lvl 44 idi 46 yaptım arkasından abyss gittim 3 abyss çıktı kırdırdım shard çıktı.O arada millet şifresiyle giremiyormuş hemen save yaptım ama ne fayda 30 dakka once gelen DC server'a reset atmaları 2 lvl ve shardı geri goturdu Gm seni bilmem ne yapam! 40 yılda bir bole şans doğar bir insana oda uctu resmenn dalga geçti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 o_O[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 nalet o_O lanet pls :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bugün herkes rollback mi yedi Oo[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... Casa Bonita xD VashTheStampede'in imzasından alıntıdır; "Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaklik35 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ewet herkes rollback yedi.. bende tail of shaula almıstım 3,5m adam yanlıs koymus.. oda gitti off ya [Bu mesaj ufaklik35 tarafından 15 Aralık 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 abys shard o_O[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 korku sen kesin dengesizsin kusura bakma :D bi dünya siralamissin yazinin sonunda da gülmüssün :D:D:D sen bi doktora görün istiosan ben seni ii görmedim :D[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoHaA Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: NightHunter666, 15 Aralık 2005 06:28 tarihinde demiş ki: korku sen kesin dengesizsin kusura bakma :D bi dünya siralamissin yazinin sonunda da gülmüssün :D:D:D sen bi doktora görün istiosan ben seni ii görmedim :D halimize gülsekmi alasakmı bende bilmiyomki.olur bazen öle yanlış ifadeler :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 benim işime yaradı roll back. :D ölmüştüm aynıma taş ta almamışım. oyuna bi girdim aldığım kekuri ring duruyo. giden% gitmemiş. %84 tüm hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Abi sorma yaa bende harbi sorun var. mage carekter acıyorum gidiyorum atilla kesmeye :D lvl 55 yaptım unig item geçti elime 3 adet DUPSUZ(Boş verin detaylar bozar adamı) :D Hp filan yukseldi 1920 ile altına tank olarak girdim!!!Kestim de ares bıraktım keşke kesmesdim :D Olimpia geçtim lvl 46 ORC warrior açtım tıkandım kaldım kasamadım arkadaşlarım human açtı 60+ oldular dayanmadım human açtım vs. vs. yani şu oyunu adam akıllı oynıyamadım ama 60+ charlarla çok oynadım tabi şifresini guvenip veren arkadaşlarım vardı. Şimdiii Zaten biz bilgisayarcılar biraz deli olurmuşuz şu anda server açıklarıyla uğraşıyorum tahmin edemediğin acıklar buldum :) Ama açıklamıcam hiç bir zaman.Yakında bırakacam zaten istediğim zevki aldım gibiyim 2 hedefim kaldı onları gerçekleştirdimde video alacam bırakacam :D Gülme konusuna gelince Gulsemmi Ağlasammı bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 dğngece disconnect oldum hala giremiyorum nağcam ben şimdi tırstım bak yardım plss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigAt Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bana düzgün iitem vercek olan varmı acaba :Plzz cphery da İtem plzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Hahaha Koptum valla :D Ya kusura bakmayın aslında türkçem iyidir ama sinirli olduğum zaman ne yazdımı bende bilmiyorum ama yukardakileri iyi okursan demek istediğimi zaten anlardın neyse ben inatla bida anlatacam... Oyuna ilk mage olarak başladım zombilerde lvl kasarken atilla ile karşılaştım bir çok kez saldırdım ama hepsindede öldüm :D en son lvl 55 olduğumda scrooll çektim ve bir arkadaşımı çağırdım ve atilla'ya tank oldum.Staff combosu vs vs. ama itemlerim sağlamdı altına girdiğimde :) hedefim olan atilla kestiğimde mageden sıkıldım zevk alamaz oldum ve bıraktım yeni serverda orc warrior açtım ama lvl 46 sonra kasamaz oldum sıkıldım arkadaşlarım human idi ve 60+ olmuşlardı bende human warrior açtım ve gayet güzel kasıyorum ama orc olmak isterdim.Olmadı :S bu arada server'da açıklar aradım niyetim hack vb. şeyler değil sadece bulmak!! Kötü niyetli Kullanmamak!! ve kımsenin aklına gelmiyecek açıkları buldum şimdi bir açık peşindeyim eğer onu becere bilirsem oyunu bırakacağım...yeterince zevk aldım lvl 60+ butun karakterlerle oynadım.Her server'a girip çıktım bir çok insanla tanıştım bukadarı benim için yeter. Güzel bir video ile oyunu bırakacağım.Belki video izliyince abi bu oyun işe yaramazmış diyip bırakanlarda olabilir : Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar